:rockon: :rockon:
φανταστικη συναυλια.σιγουρα καλυτερη απο περυσι.καλυτερες στιγμες aces high, run to the hills , fear of the dark,moonchild. απαραδεκτη η κατασταση με το χωμα.τοσα λεφτα σκασαμε και φαγαμε και το χωμα στη μαπα.
μπορει να λεω οτι λεω για maiden αλλα εκατσε να ειμαι κι εγω σημερα(ας ειναι καλα ενας φιλος που δε μπορεσε να παει και μου πουλησε το εισητηριο του)νταξει καλα ηταν.αλλα μια ερωτηση το running free το βαρεθηκαμε κυριοι?
Ε όταν παιχτηκαν τέτοια έπη, ποιος σκάει για το running free :-k
Μην ξανακάνουμε πάλι αυτό με το Setlist μια ζωή τις γκρίνιες ότι παίζουν τα ίδια και τα ίδια και όταν μπεί κάτι διαφορετικό να οι γκρίνιες γιατί όχι αυτό γιατί όχι εκείνο. Το δα και με τους Priest αυτό που όλοι γκρινιάζαν για το Setlist αλλά κατά τα άλλα θέλουμε εκπλήξεις.
@manos87 που ακριβώς ήσουν εσύ? Παίζει και να ήσουν μπροστά μου σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας(εσύ βέβαια δε θα με γνώριζες μιας και δεν έχω δείξει φωτο μου στο Forum).
αα,το μονο παραπονο απο το σετλιστ.ρε παιδια μονο wasted years και heaven can wait απο το somewhere in time? ανετα μπορουσαν να παιξουν αλλα 1-2
Τί λε ρε παλληκάρι; Εγώ το 70αρι στο ταμείο ακριβώς 70 το πλέρωσα
καλά γενικά με το somewhere είναι λίγο περίεργη φάση οι maiden με αυτό τον δίσκο …
αναρωτιέμαι αν γενικά έχουμε παίξει στο (σχετικά) πρόσφατο παρελθόν κάποιο άλλο (εκτός αυτών των 2) από αυτόν τον δίσκο …
πάντως το setlist το ήξερα (όλοι δηλαδή μιας και με το net δεν δικαιολογείται δεν ήξερα μπλα μπλα) σίγουρα θα ήθελα και κάτι άλλο (όπως και όλοι μας άλλωστε) αλλά δεν με ένοιαζε είδα τους maiden στο setlist θα κόλλαγα ??? :? :?
Nαι το ξέρω στα 70αρια δεν ανέβαινε η τιμή. Μόνο στα 50αρια. Αλχημείες της Ντίντι για να μας τα σουφρώνει καλύτερα
Φοβερή συναυλία, από τις καλύτερες που έχω πάει. Καταπληκτικες εκτελέσεις, μπράβο στο συγκρότημα γιατί έπαιξαν 2 ώρες φουλ νομίζω.
1 ώρα και 50 λεπτά νομίζω :-k
Ρε παιδιά με το χώμα κάτω τι έγινε? Πολύ σκόνη φάγαμε. Δεν μπορούσαν να βάλουν πλαστικές πλάκες όπως και στα rockwave?
στα ποια?
δεν εχει τετοια. Πολυτελειες.
Τους ειδα πρωτη φορα…ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
Ακρως επαγγελματικη εμφανιση απο τους Μαιντεν.Αψογες εκτελεσεις,δυο τρια λαθακια δεν ειναι τπτ.Ολο το σοου πολυ ωραιο.Η ντιντι απο την αλλη ακρως ερασιτεχνικη εμφανιση.Σα να μου φανηκε μικροτερη η σκηνη?Τι παπαρια ηταν αυτη με τα καγκελα για να χωριζει τα εισητηρια?Τα βιντεο γουολ θα εκαναν ακομη πιο φαντασμαγορικο το θεαμα αν υπηρχαν.Για το χωμα τα εχετε πει ολα.Γενικα τα αρνητικα της συναυλιας χρεωνονται μονο στους διοργανωτες.Οι μαιντεν εκοψαν κολους:!:
για να ανάψω λίγο τα αίματα…
ok μια χαρά η συναυλία
αλλα η συμπεριφορά τον maiden στο στο τέλος πως σας φάνηκε??
25k άτομα φώναζαν για το alexander the great και ούτε που τους ένοιαξε… (ποσο μάλλον να το παίξουν) και πέρα τούτου, πως φύγαν έτσι?? ούτε μια αποφώνηση…
ούτε ένα “we’ll come back athens”
τι einai afta ρε? η είναι η ιδέα m από την κούραση? :-k
Μετά απο τόσα χρόνια ρε συ, χέστηκαν κιόλας, bring money thats all they care about,bring money !
[COLOR=“black”][COLOR=“black”][SIZE=“3”]37 ετών πλέων και έχω να πω ότι :
Είδα τους maiden στο seven son tour στο γήπεδο της αεκ το 1988 (2 λυκείου τότε?.)
Απίστευτο live άλλες εποχές τεράστια σκηνικά τα παγόβουνα με ήχο που πραγματικά ανατρίχιαζες?. Από τότε μόνο μια συναυλία έχω χάσει στο περιστέρι με τον blaze (xfactor tour)
Tα χρόνια πέρασαν λοιπόν?και το βράδυ του Σαββάτου με λίγα λόγια ζήσαμε τα εξής:
Οι Μaiden πάρα πολύ καλοί με πολύ ενέργεια παρόλα τα 50 ? 60 χρόνια τους (!!!) με απίστευτο set list που όμως επιτέλους για μια φορά έπρεπε να πεξoυν το Alexander the great εστω και χωρίς πρόβα γιατί είναι μεστα στο θέμα του tour (somewhere back in time)?κρίμα . Έπρεπε να πουν 2 λόγια στο τελος.εφυγαν πολύ γρήγορα .
Ο χώρος επιμένω ότι είναι απαράδεκτος.
Σκηνικό μεγάλο αλλά χωρίς οθόνες (ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΤOUR ΥΠΑΡΧΕΙ VIDEO ΚΑΛΥΨΗ?ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΚΩΛΟ-ΕΛΛΑΔΑ
ΈΠΑΙΞΑΝ ΕΤΣΙ?(έχουμε φοβερούς οργανωτές εδώ με πανάκριβα εισιτήρια)
Χωρίς να καλύπτουν τα μηχανήματα δεξιά και αριστερά και φαινότανε σαν κούφιο σκηνικό με σιδεριές και αυτό δείχνει απαράδεκτη προχειρότητα από τους ηλιθίους της didi music.
EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΜΑ ΚΑΤΩ??? ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ??? ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΠΝΙΓΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Ο ηχος μετριος με μικρο όγκο
Η συμμετοχή του κόσμου πολύ καλή?
Γενικά ζήσαμε πολύ καλές στιγμές αλλά πιστέψετε με τίποτα δεν είναι όπως παλιά (1988…)
Ούτε από μέγεθος σκηνικού, ούτε από ήχο, ούτε από οργάνωση.
?Συνεχίζουμε??Stay rock?.
[/SIZE][/COLOR][/COLOR]
Πάρα πολύ καλή η εμφάνιση των Maiden χτες. Ο Dickinson, όπως και οι υπόλοιποι, είναι σε φοβερή φόρμα.
Στα μειον: ο ήχος θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, οι ηλίθιοι που έριχναν με τα laser στυλό στο συγκρότημα και h έλλειψη video wall
Εϊναι πάντως φοβερό να βλέπεις κοινό από 10 έως 50+ χρονών. This is the invicibility of rock!
Το alexander ΔΕΝ θα το παίξουν ΠΟΤΕ (άσε που υπάρχουν 1.000.000 καλύτερα τραγούδια που περιμένουν :P)
όσο για το we’ll come back athens" είπε ο bruce ότι θα ξαναέρθουν με καινούριο studio albun