Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Φυσικα ημουν εκει…Και μαλιστα στα 70αρια…:roll: …Ηταν ισως η καλυτερη σιγουρα μια απο τις 2-3 καλυτερες συναυλιες που εχω παει…Η καλυτερη μειντεν παντως.

-Η κορη του Χαρις απεριγραπτη…Περιμενω τον πρωτο που θα ρθει να μου πει οτι του αρεσαν τα ποζερο τραγουδα β διαλογης και η φωνη της…:smiley:

Οι Μειντεν μαμησαν ολοκληρωτικα…Κριμα που ξεραμε το σετλιστ κριμα που δεν ειχε αλλαγες(ενταξει ναι τα εχουμε ξαναπει…)…Ολα ηταν φοβερα…Καλυτερη στιγμη για μενα ηταν το wasted years και το moonchild αν και η εκτελεση του δεν μ αρεσε τοσο…Πορωση χτυπημα και απο ολα και σιγουρα ο Μπρους ο μεγαλυτερος φροντμαν…Αντριαν και Ντειβ γαματοι ενω ο Γιανικ αναλωθηκε σε ποζεριες και ελαχιστο παιξιμο8) …

Δεν καταλαβαινω γιατι τσακωνεστε…Τι ειστε υπερμαχοι της ντιντι?Στις αποψεις μας για μια συναυλια πρεπει να λεμε και τα κακα της!
-Ναι η σκονη ηταν απαραδεκτη(εφαγα και μια τουμπα και ειχα γινει καφε)
-Ο ηχος καπως αδειος…ειδικα η φωνη δεν ακουγοταν οπως θα πρεπε
-Η ΜΠΥΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ!!
-Τα σκηνικα προχειροφτιαγμενα!(μιλαω για αριστερα και δεξια της σκηνης…)

Ρε pumpkin ακριβως πισω μου ησουν?Η φωτογραφικη που φαινεται μπροστα νομιζω ειναι δικια μου:D

Αντε και σε ενα νεο αλμπουμ!
Χιλια ρισπεκτ στον Μπρους που την ειπε αντρικια στους μαλακες με τα λειζερ.

ΥΓ.Μου φανηκε περιεργο που δεν εγινε ιδιαιτερη φασαρια με το alexander φετος!

Ρε παιδιά, όλοι δίκαιο έχετε. Η συναυλία ήταν καλή, αλλά θα μπορούσε λόγω ήχου να είναι πολύ καλύτερη. Καθόμαστε αριστερά από τον πύργο και ώρες ώρες νιοώθαμε ότι βασανιζόμαστε από τον ήχο. Η κατάσταση (τουλάχιστον στα αυτιά μας) έμοιαζε να είναι λίγο καλύτερη από το Rime και μετά, αλλά σε κανένα σημείο δεν ήταν καλή. Διάολε, οι Maiden ήταν όχι οι Brocas Helm (respect). Δεν ξέρω ποιος φταίει, αλλά την πληρώσαμε εμείς. Όσο για το Alexander, πείτε μου, πότε το παίξανε, για να το παίξουνε και τώρα; Ποτέ και ας μην τρέφουμε αυταπάτες.

Όποιος πάρει μυρωδιά βίντεο από τη συναυλία (όχι youtube) να ποστάρει πάραυτα.

Επίσης, χτες στη συναυλία άκουγα μια συζήτηση διπλανής παρέας που αναρωτιόταν γιατί δε λένε το Alexander the Great στην Ελλάδα (προφανώς δεν ήξεραν ότι δεν το έχουν πει πουθενά) και ένα παιδί είπε ότι δεν το λένε επειδή αν το έλεγαν θα πρέπει να πληρώσουν ένα εκατομμύριο ευρώ στην Τουρκία. #-o

ΓΑΜΑΤΟΙ…Η πρώτη μου συναυλεία …μειντεν…πο ρε σκέτη πόρωση…τν λορεν χαρις…τν περίμενα λίγο καλύτερη αλλα …σκέτη μάπα…GTP…αντε και απ δι αιρονς…

για το θεμα της μπυρας

οσοι ειχατε παει απο νωρις (δηλαδη κατα τις 4)

θα διαπιστωνατε οτι τα ποτηρακια χωρανε ακριβως 330 ml
καθως αδειαζανε μπροστα σου ενα ολοκληρο κουτακι

το ξερω φαινεται πιο μικρο
αλλα τα φαινομενα απατουν…:wink:

σωστη η γκρινια για τα βιντεο wall
που ητανε τα βιντεο wall??οεο!!

μπροστα και πλαγια τα σκηνικα καλυπταν την σκηνη
υπηρχαν ατομα που δεν βλεπανε

α ρε ντιντι…

Για κάποιον πιο πάνω,που είχε παράπονο…θεωρώ πως είναι αυτονόητο πως θα ξανάρθουν οι maiden.Θέλει και ρώτημα?

Όσο για τα video wall,τουλάχιστον στο rockwave η ποιότητα της εικόνας ήταν ψιλομάπα.

[B][SIZE=“5”]ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.

ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ TERA VIBE…

ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ (ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ? (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΚΙΟΛΑΣ)

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΚΟΝΗ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,Η ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,Η ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.[/SIZE][/B]

Κάλα σας λέε΄ρε παιδία, έλεος πια. πολλή γκρίνια ρε αδελφε, όχι άλλη γκρίνια. Έντάξει πήγατε μερικοί απο έσας σε Live στο έξωτερικο, και λέτε τα δικάς σας, έλεος ,οι Γέρμανοι και οι Αγγλοι δεν έχουν παράπονα απο τα Live νομίζετε?

Το να βάλειες πλάστικα, να μειώσεις την σκόνη, άμα κοστιζει, 10,000 ευρω, δεν νομίζω να τον κάνουν ποτε, ουτε και εσείς οι ίδιοι να εισασταν διοργάνωτες πάλι δεν θα το κάνατε.

Ω χου βαρέθηκα,

Νομιζω οτι η Live εκτελεση του Rime δεν συγκρινεται με οτιδηποτε εχω δει στη ζωη μου απο Maiden, ειτε απο τις φορες που τους εχω δει ζωντανα ειτε απο τα εκατονταδες bootleg.Ηταν εκπληκτικο.Θα συμφωνησω οτι ο ηχος ηταν μετριος και εχω την εντυπωση οτι οσες φορες εχω δει Maiden εδω ποτε δεν ικανοποιηθηκα απο τον ηχο.Ειδικα οταν ολοι τραγουδουσαμε…δεν ακουγες τιποτα. Αν εξαιρεσουμε αυτο ηταν απιστευτο Live.

Btw…τι λέτε οι μειντεν 8α ερ8ουν ποτε σαλόνικα…η πάντα 8α α8ήνα…???πέζει τπτ ???

οπως τα ακουω καλα πρεπει να ηταν αλλα το χωμα αδικαιολογητο γιατι το ξεραν.λες και το κανουν επιτηδες.αντε gary moore τωρα και wotannnnnnnnnnnn.εγω δεν πηγα στο λαιβ γιατι το 2005 ηταν τοσο επαγγελματικο που δεν εκανα εμετο.δηλαδη ας παιζανε ρομποτ καλυτερα.τουλαχιστον εμενα ετσι μου εκατσε και υποσχεθηκα πως δεν ξαναπαω μειντεν.μπορει να αξιζε χτες δεν ξερω αλλα αμα περασατε καλα μαγκια σας.

Για την ιστορία, πλαστικά στο έδαφος υπήρχαν σε ένα από τα πρώτα Rockwave που έγιναν στην Μαλακάσα(νομίζω Pixies) όπως και φέτος στο Fly Beeyond στο Καραϊσκάκη και βεβαίως λειτουργούσαν άψογα.

A-LE-XA-NDER, A-LE-XA-NDER!! :lol:

Δεν υπήρχε περίπτωση να το παίξουν, όπως δε θα σερβίρουν ποτέ τα Friday’s φασολάδα. Τη δουλειά τους κάνουνε (και την κάνουνε καλά) και δε μας χρωστάνε τίποτα.
(Το 1,000,000 θα το πληρώσουν στην ΠΓΔΜ σε αντίθετη περίπτωση, όχι στην Τουρκία! :stuck_out_tongue: :lol: )

Πάρα πολύ καλοί οι Maiden, με το δικό τους στυλ. Μου άρεσαν τα σκηνικά στο background, o Eddie κι οι πλάκες του, οι φωτιές, τα βεγγαλικά τα κουστούμια του Βruce… Όλα φοβερά και μέσα στην απλότητά τους, ταξίδεψα “somewhere back in time”… 8)

Εκνευριστικά ήταν τα ηχεία στα αριστερά, τα οποία έκρυβαν τον έναν κιθαρίστα ενίοτε (σκέφτομαι τους καημένους στο PL1 που θα ήταν σε χειρότερη γωνία), αλλά με είχε ήδη μαγνητίσει ο Bruce, ήμουν και σχετικά μακριά για να διδακρίνω δάχτυλα σε κιθάρες, οπότε δε με ένοιαξε πολύ. :roll:

Κρίμα και άδικο πραγματικά που δεν είχε video walls… Πίσω-πίσω φιγούρες μόνο πρέπει να διέκριναν… [-X

Επίσης, πρώτη φορά έφαγα χώμα. Και σκέφτομαι τι θα γινόταν σε κανένα rockwave με συγκροτήματα με περισσότερα και πιο δυνατά pits… Τώρα πια σας καταλαβαίνω, μιας και σε Metallica, Tool και Kiss, δεν το είχα ξαναζήσει… [-X

Υ.Γ.1: Και μιας και μίλησα για pits, έπεσε ένας τύπος πάνω στο δάχτυλό μου και ακόμα είναι πρησμένο… Εντάξει, δεν τον κατηγορώ, πάνω στην πώρωση ήταν, αλλά πονάω και δεν μπορώ να κάνω γροθιά ούτε σήμερα… :frowning:

Υ.Γ.2: Κάποιοι έξυπνοι μου ξύλωσαν τον καθρέφτη (έκοψαν κάτι μονωτικές με τις οποίες τον είχα δέσει τελευταία)… Μαγκιά, δε λέω, αλλά τσάμπα… :ban:

Υ.Γ.3: Μεταλλοπατέρας-ντουλάπα εθεάθηκε στις τουαλέτες λίγο πριν την Lauren Harris μετά της παρέας του (6-7 άτομα) και ενώ περιμέναμε στην ουρά πριν από αυτόν, ξεστομίζοντας (στην παρέα του) “χαχα, εδώ κουτσοί-στραβοί, όλοι στους Μαiden έχουν έρθει, δε βλέπεις τι γίνεται;”, πέρασε πρώτος και έβαζε και τις κοπέλες (από την παρέα του, ντε), σαν να μην έτρεχε τίποτα… Δεν ξέρω γιατί κανείς δεν του είπε τίποτα, λόγω παρέας, λόγω μεγέθους, από σεβασμό (στη γραφικότητα); Πάντως εγώ χαρτομάντηλο σε μια από τις δικές του έδωσα όταν ζήτησε! Ανωτερότητα, χμ; :wink:

Υ.Γ.4: Η Lauren πραγματικά άθλια και μου έκανε εντύπωση, γιατί περίμενα απλώς να μην την πηγαίνετε επειδή παίζει πριν τους Maiden (και λόγω αυτών όμως)…

Μια τυπική ,πολύ καλή εμφάνιση απο τους MAIDEN.
Δεν μπορεί να υπάρξει μετριότητα και MAIDEN.

To χώμα οντως άθλιο,αλλά βρε αδελφέ,σκέψου το σαν μέρος της όλης rock-metal κατάστασης.
Εγώ καθόμουν αρκετά μπροστά και δεν είχα πρόβλημα στο να βλέπω.Όμως ρωτάω.Εδώ στήθηκαν τόσα σκηνικά,τόσα βεγγαλικά μπλα μπλα μπλα… βάλτε ρε και καμιά γγαντο-οθόνη όπως στουσ metallica,να βλέπουν και οι πίσω.
Όσον αφορά το set-list προσωπικά , αλλά φαντάζομαι και πολλοί άλλοι το είχαμε ψάξει από τισ προηγούμενες εμφανίσεις τους,στην περιοδεία.Αλλά είχα την αμυδρή ελπίδα μπας και έστω τραγουδάγαμε το ALEXANDER όπως σε προηγούμενα live τους στην Ελλάδα.
Σε γενικές γραμμές,άλλη μια άψογη εμφάνιση απο τους αγαπημένους Maiden.

πρωτη φορα και εγω στους maiden . πολυ καλη και επαγκελματικη εμφανιση .

μονο που ειδα τον metal father Adrian smith μου φτανει .

απιστευτες εκτελεσεις στα powerslave , revelations , rime , clairvoyant … γενικα ολα τα κομματια ηταν πολυ καλα .

για πρωτη και τελευταια φορα που πηγα maiden μια χαρα ηταν .

setlist υπαρχει?

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΛΔ?:? ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΑΙΤΩ ΤΟΥΛΑΙΧΣΤΟΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!!Απο τη στιγμη μαλιστα που εγιναν τοσες συναυλιες και σε ολες υπηρχε το ιδιο προβλημα και η οργανωση δεν εκανε τπτ λογικο ειναι να φωναζουμε!Το να μην παω στη συναυλια επειδη θα εχει σκονη ειναι βλακεια…Το να λεω τα παραπονα μου για κατι ειναι λογικο…Ισως καποιος ακουει…Ενημερωνονται και οι υπολοιποι,βλεπουν τα χαλια…
Το 2005 δεν υπηρχε προβλημα σκονης…Τι ους εμποδιζει να κανουν το ιδιο?η ανοδος των τιμων του πετρελαιου?

Ξεχασε να αναφερθει κι ο μαλακας ο Ελληναρας που χε παρκαρει το αμαξι του στη μεση του δρομου…Αμα του το σπαγαν μετα θα φταιγαν ομως…

Βέβαια μπορεί και να μην το είχε παρκάρει και απλά να είχε βγει από το αμάξι του και να περίμενε να περάσει ο κόσμος. :wink:

ε τι ρε συ, να περπατήσει??? ¶μα μπορουσε να το μπαρκάρει διπλα στον McBrain θα το έκανε.