:lol: Ελλαδάρα forevah!
+1
p.s. μια χαρα ηταν η lauren αν και δν το περιμενα…
[-X
Φτάνει με την γκρίνια. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα τώρα. Ειλικρινά.
Can I Play With Madness?
Ανεβαίνει και Revelations τώρα αν και είναι όλα μες στο κοπάνημα και τα φωναχτά. Νταξει, είχα πει δεν τραβάω τίποτα, ε, άνοιξα την κάμερα και την κράταγα με το ένα χέρι…
Κατάλαβα…πάλι τρίχες να αιωρούνται θα δούμε…
Καλά όχι δεν είναι τόσο άσχημο δες το. Δεν την έβαλα και στην τσέπη μου την κάμερα…
Ερωτήσεις:
- Πόση ώρα παίξανε?
- Ακούσατο Μεγαλέκο?
- Καλύτερα από το Μάρτη που είχα πάει?
- Ποστάρετε ένα σέτλιστ, γιατί άκουσα κάτι περίεργα πράματα…
- Σε ποια κομμάτια έβγαλαν τον Εδουάρδο?
Ρε λέρις όλα αυτά έχουν απαντηθεί. Διάβασε πιο πίσω
δειτε το επος που ζησαμε χτες
ΑΝΟΙΧΤΕ ΕΝΑ THREAD ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘DIDI GAMΙΕΣΑΙ’(Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ)
ΦΤΙΑΧΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΩΡΑΙΟ,ΧΩΣΙΜΑΤΙΚΟ,ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ
ΠΕΙΤΕ ΤΟΥς ‘ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ Ως ΤΕΤΟΙΟΥς?’
ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ EMAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΤΗΣ DIDI ΝΑ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΤΟ ΙNBOX ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
ΑΛΛΙΩς ΚΑΙ 80ΑΡΙΑ 8Α ΣΚΑΤΕ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ TERRAVIBE JAΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
ΙΣΩς ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΑΜΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥς ΠΟΥΝΕ 'ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ DIDI"
ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ…
Καταπληκτική συναυλία παίδες… Στα top για εμένα το παληκάρι που ήρθε ντυμένο με Αιγυπτιακή στολή!
Για το χωμα να πω λιγο!
το 2005 θυμαμαι ξεκαθαρα οτι υπηρχε κατω πλαστικο και δεν υπηρχε αυτο το προβλημα
μετα ισως το πουλησαν:p
Αυτά δεν απαντηθηκαν.
Οκ. σ’ αυτά ας σου απαντήσει καποιος.
Εγώ δε θυμάμαι χεχε
Για Μαρτη δε ξερω δεν ειχα παει,για τον Eddie τωρα σε Iron Maiden(μουμια) και στο Clairvoyant
το μονο παραπονο που εχω σχετικα με το live ειναι οτι στο τελος την εκαναν πολυ βιαστικα και γρηγορα…αλλα πιστευω θα τους πιεζε το προγραμμα για το πως θα φυγουν αυριο,ποσες ωρες πρεπει να κοιμηθουν ετσι ωστε να μπορει να πεταξει ο βρασιδας το αεροπλανο(το εχει δηλωσει αυτο) και γενικα εξω-γκρουπικους παραγοντες
Στο Clairvoyant τι μορφή είχε?
Λοιπον λοιπον…
Η συναυλια ηταν γαματη…
πολυ καλη εκτελεση των κομματιων,κοινο απιστευτο…
οσο για το χωμα,ηταν το λιγοτερο που με πειραξε σε συνδυασμο με τα καπνογονα και το καπνο απτα τσιγαρα
Ερωτηση:Ο Dickinson μενει απο ανασα και ακουγονται οι μισες λεξεις στους στιχους ή εχει μακρια το μικροφωνο?
ΥΓ:τα lead δεν ακουγονταν καλα στο revelations:( .Οπως και καποια σημεια του hallowed
ΥΓ2:Η lauren harris ειναι πιο ομορφη απτις φωτογραφιες8)
ΥΓ3:Μπορει να ανεβασω στο youtube υλικο με μερη απτα κομματια…
Καλά μιλάμε έχω μείνει άφωνος. Ξελαρυγκιάστηκα αλλά το φχαριστήθηκα. Maiden έχω ακούσει ξανά το 2005 φέτος όμως ήξερα το setlist κι είχα πάρει εισητήρια από νωρίς.
Rime of the anchient mariner, Heaven can w8, Run to the hills, Aces High, Wasted years, Moonchild, κι όλα τα κλασσικά τα σπάσανε απλά.
Τέτοια δεν θα τα ξανακούσουμε! Up The IRONS!
ΥΓ1 : pl2 κάπου κοντά στην σκηνή , ξύλο, φώναζα συνέχεια το ALEXANTER κι ας ήξερα ότι δεν υπάρχει προκοπή. Το είχανε πει το 2005 ακαπέλα το ρεφραίν, κι λέγανε πως δεν το θυμούνται κι χτες παίξανε rime 13 λεπτά τραγούδι. Βέβαια σε όλη την περιοδεία δεν το παίξανε , ήδωμεν !
ΥΓ2 : Γιγαντοοθόνες δεν είχε κι συμφωνώ πως λείπανε. Σκόνη αρκετή αλλά δεν με ένοιαξε, σάμπως πρώτη φορά την τρώμε ? Μεγάλη εκμετάλευση όμως έξω οι πλανόδιοι (χρυσές δουλειές) μικρό μπουκαλάκι νερό 1 ευρώ.
Anyway ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ κι γουστάρω που τους είδα άλλη μια φορά.
Φίλοι από θεσσαλονίκη καβάλα γιάννενα κόρινθο !
IRON MAIDEN !!!
στο iron maiden η μουμια απο το powerslave tour και στο clairvoyant απο την somewhere in time tour!εγω πιστυευω ηταν μακραν καλυτερα απο τον μαρτη.αποψη μου.
Πηγαινε στη σελιδα 172 του topic 2η και 3η pic…