Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Ήταν ένα αξιοπρεπέστατο και πολύ καλό live.

οντως και φωναζαμε ολοι ειναι τρελος ο φαραω!!!1:lol: :lol: :lol: :lol: #-o

Σε γενικές γραμμές δε συγκινήθηκα ιδιαίτερα.

O Dickinson ήταν ψιλοχάλια, καθόλου όγκος στη φωνή του, ο ήχος πότε έτσι πότε αλλιώς, στο μισό set σκυλοβαρέθηκα. Πρώτη φορά έβλεπα τόσο απαράδεκτο το Gers, σκότωσε τα μισά του solo.

Κρατάω νοσταλγικά τα Rime, Moonchild, Clairvoyant, Powerslave. Αααα και πολύ καλό show.

ο bruce μου φαμηκε πραγματικα πολυ καλος (και σε φωνη και σε ενφανιση κλπ_):-k

Φιλαρακο το χωμα δε παιζει μονο μπροστα αλλα και πισω.Και εσυ που εισαι ο υπερ ανω,εχω να σου πω το εξης.Εγω χεστηκα αν εφαγα ολο το χωμα,εχαλλου δε θα χοροπηδουσα κιολας για να μγ σηκωσω συννεφο.Επισης χεστηκα που η Ντιντι δεν ενδιαφερθηκε για εμας,ΑΛΛΑ τουλαχιστον τους Μαιντεν επρεπ να τους σεβαστουν.Γιατι ειναι ξεφτιλα να νομιζει καποιος πως οι Μαιντεν δεν εφαγαν το ιδιο χωμα με εμας ή πως δεν εβλεπαν το κοινο σε απο σταση 20 μετρων οπως και εμεις αυτους,λογω της σκονης.ΓΙατι αν νομιζει καποιος οτι το πρωτο πραμα που θα ειπα μεταξυ τους ηταν τι φοβερο κοινο ειμασταν κοροιδευομαστε.Εγω βαζω στοιχημα οτι ειπαν τη κωλοσκονη ηταν αυτη που φαγαμε σημερα.Και επειδη πολλοι θα με κραξουν,Εγω τα χωνω στη Ντιντι και οχι στους Μαιντεν!

A, επιτέλους, παρατήρησαν κι άλλοι το ότι η φωνή του Dickinson χανόταν συνεχώς.

όντως. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ πλάγια στ’αριστερα, πρωτη σειρά, και έβλεπα πότε τον ένα και πότε τον άλλο…ολους μαζί δε μπορουσα να τους δω, λογω του εξοπλισμού αριστερα κ’ υποθετω το ιδιο θα ήταν και στα πλαγια δεξιά. Μετά βελτιωθηκαν τα πραγματα που πηγα πιο κει.

Όσο για το PL1, αυτο θα πει γκαντεμιά…και περισσοτερα λεφτα έδωσαν και δεν ειδαν τιποτα μερικοί.

πάντως, ενταξει, παρολο τα αρνητικά, τα περασαμε ομορφα, ομορφα, ομορφα!\:D/ :metal:

Είμαστε πολλοί…:wink:
προσωπικά, δεν μπόρεσα να καταλάβω αν η αιτία ήταν ο ηχολήπτης ή ο Bruce όμως…:frowning:

Και γω το προσεξα αυτο.Νομιζω οτι ηταν του ηχοληπτη γιατι σε μια φαση δεν ακουστηκε ολοκληρος στοιχος…

Ο ηχολήπτης δεν ηταν με τίποτε, τα μηχανηματα ίσως.

Για μένα ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τους Maiden αλλά και η πρώτη φορά που πήγαινα στην Μαλακάσα. Το show ήταν πολύ καλό και τα μέλη της μπάντας ορεξάτα! Η κόρη του Harris δεν με συγκίνησε, εκτός από τότε που έπαιξε το natural thing των UFO.

Τα προβλήματα μου ήταν α) η σκόνη, αν και μετά πήγα πιο πίσω που δεν είχε τόσο πολλή και β) η χαμηλή σκηνή. Επειδή είμαι σχετικά κοντός στεκόμουν στις μύτες των ποδιών για να δω την σκηνή.:thumbdown: :x Τόσο δύσκολο τους ήταν να την κάνουν πιο ψηλή;;; Κρίμα, γιατί δεν απόλαυσα την συναυλία όσο ήθελα. Μετά το χτεσινό πολύ δύσκολα θα ξαναπάω σε συναυλία στο Terravibe…

Συμφωνώ επίσης και με τα σχόλια του nimlot για τον ήχο και του signal για την σκηνή. Από τα πλάγια του καθόμουν στο PL3 δεν έβλεπα καθόλου τον Nicko McBrain.

to mcbrain δεν τον εβλεπε κανεις γενικα…:smiley:

εχω μια ερωτηση.σε καθε live των maiden μολις αφηνουν τη σκηνη παιζει παντα το always look on the bright side of life των monty python(yeahhhhh)? ρωταω γιατι και χτες και περσι αυτο επαιξε οταν αφησαν τη σκηνη.επισης εμαθα οτι το εχουν διασκευασει και live, αληθευει?

Αφου ξυπνησα απο τη χθεσινη κρεπαλη (γιατι μετα τη συναυλια συνεχισαμε και στο Wizard) ας πω και εγω 2 λογια για χτες…

Καταρχας θελω να πω οτι εβλεπα για 1η φορα Maiden και οι αποψεις μου ισως να οφειλονται στον ενθουσιασμο της 1ης φορας…

Χτες στη Μαλακασα εκαναν μια αψογη,τελεια,επαγγελματικη και συναμα ξεσηκωτικη εμφανιση…Ηταν απλα η οαση μεσα στην ανοργανωσια της Didi…Φυσικα δεν θα κατσω να αναφερω τα απειρα λαθη της εταιριας…Αυτα εχουν χιλιοειπωθει και δεν θελω να γινομαι κουραστικος…

Πραγματικα ομως πιστευω οτι λιγα συγκροτηματα μπορουν να βγουν απο αυτο τον κικεωνα προβληματων της διοργανωσης και να δειξουν το καλυτερο…Ε οι Maiden το εκαναν…

Κορυφαιες στιγμες για μενα Rime Of The Ancient Mariner , Clairvoyant , Hallowed Be Thy Name , 2 Minutes To Midnight & Number Of The Beast…Αλλα γενικα σε ολα τα κομματια ηταν αψογοι και τα εκτελεσαν τελεια…

Κορυφαιες φιγουρες που ξεχωρησα: Gers (showman ο τυπος) , Smith kai Dickinson…Οχι βεβαια οτι οι αλλοι υστερησαν…

Για τα σκηνικα οτι και να πω ειναι λιγο…Απλα ΤΕΛΕΙΑ…!!!

Γενικα περασα απιστευτα,κοπανηθηκα,ειδα,ακουσα και αν και μπορει να μην ξαναπαω σε συναυλια των Maiden θα θυμαμε παντα αυτη που τους εκανε να ανεβουν πολυ στις προτημησεις μου…

HALLOWED BE THY NAME

Το Rime Of The Ancient Mariner ήταν όντως μαγεία!
Κρίμα που λίγοι ήξεραν τους στίχους και δεν υπήρξε μεγάλη συμμετοχή (τουλάχιστον εκεί που ήμουν εγώ).

Και μένα μου έκανε εντύπωση αυτό. Και όχι μόνο σε αυτό το κομμάτι, αλλά και σε κομμάτια που είναι πολύ πιο μικρά σε διάρκεια, άκουγα λάθος και το ρεφραίν. Ίσως ηταν η περιοχή ή ίσως οι 2 3 που τα λέγαν λάθος να φωνάζαν περισσότερο από τους υπόλοιπους. :stuck_out_tongue:

δεν ηταν η ιδεα σας

τα χουμε ξανασυζητησει

το νεο κοινο δεν γνωριζει τους στιχους

ειναι πολλοι οι παραγωντες
δεν θα τους αναλυσουμε τωρα

απλα χανεται η μαγεια που ζουσαμε πριν δεκα χρονια και κατω

(τελικο τεστ θα ναι σε κανα λαιβ των guardian οταν θα πουνε the bards song.αμα παρατηρηθει και κει το φαινομενο,τετελεσται το sing along!)

Λοιπόν, ας κάνω κι εγώ μερικά σχόλια:

Οι Maiden έπαιξαν πολύ καλά. Έγιναν μερικά λαθάκια (fuck-up στο Moonchild από τον Smith, NotB από τον Bruce και νομίζω ακούστηκαν 1-2 ακόμα) αλλά τα συγχωρούμε (δεν είναι και οι Dream Theater όπως και να το κάνουμε). Ανατριχίλα σε Revelations, Mariner και Powerslave. Γενικά θα ήταν μία τέλεια βραδιά.

ΑΛΛΑ: Επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά. Οι (Έλληνες;) μεταλλάδες είναι ΖΩΑ! Και εξηγούμαι: Δεν έχω τίποτα με τους τζαμπατζήδες. Ειδικά σε συναυλίες της Didi που μας έχει κατακλέψει όλα αυτά τα χρόνια, δεν κατακρίνω το να μπει κάποιος τζάμπα ή να κάνει ντου στο PL2 ενώ έχει πληρώσει για το PL3 και δεν είμαι της άποψης του “καλά, εγώ μ****** είμαι που πλήρωσα;”. Μαγκιά τους και μακάρι να είχα κι εγώ την άνεση και τη σωματική κατάσταση να σκαρφαλώνω κάγκελα.

Αλλά γιατί ρε σύντροφοι πρέπει να χάσω εγώ όλο το Aces High, να σακατευτεί η φίλη μου και να έχουμε το άγχος σε όλη τη συναυλία να μην πέσει πάνω μας κανένας επίδοξος ακροβάτης που θέλει να πάει 10 μέτρα μπροστά; Γιατί εγώ ήμουν μια χαρά στη θέση που είχα βρει (PL3 κάγκελο, αριστερά, λίγο μπροστά από τον ηχολήπτη, μοναδική περίπτωση η φίλη μου κι εγώ να βλέπουμε αξιοπρεπώς αφού είμαστε γύρω στο 1,65) και περίμενα υπομονετικά από τις 18:30 και δεν είχα καμία όρεξη να χρησιμοποιηθώ ως στήριγμα για τα 2μετρα, στην πλειοψηφία τους, γομάρια που ήθελαν να πάνε μπροστά.

Και μην ακούσω ότι γκρινιάζω, ότι δεν είμαι αρκετά τρου και τέτοιες εξυπνάδες. Από αυτή τη συναυλία έπρεπε να φύγω παραμιλώντας και έφυγα απλά ευχαριστημένος που είδα τους παιδικούς μου ήρωες ζωντανά, εξαιτίας των ζώων που μου χάλασαν τη διάθεση. ¶ντε να βγει το καινούριο album να πάμε έξω να τους δούμε μήπως είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες…

ΥΓ: Τελικά το post εξελίχθηκε σε σεντόνι… Up The Irons, για να μην ξεχνιόμαστε.

ΥΓ2: Νομίζω ότι όλοι πιστέψαμε ότι θα έβγαιναν για 2ο encore… Υπάρχει περίπτωση να τους έκοψε η διοργάνωση; Γιατί ο Dickinson νομίζω είπε “see you later” όταν μπήκαν για τελευταία φορά. Αυτό μπορούσε να σημαίνει και later this year ή κάτι τέτοιο, αλλά όλοι ψαρώσαμε…

ΥΓ3: Η εκμετάλλευση η ίδια οι τύποι έξω από το Terra Vibe. Αλλά η πείνα μου υπερίσχυσε της λογικής και πήρα 5 ευρώ σάντουιτς…

ΥΓ4 και τελευταίο: ¶σε ρε Janick τα σόλα του ανθρώπου ήσυχα… Μα τι πρέπει να κάνω για να ακούσω τον Smith να παίζει την σολάρα ΤΟΥ στο Revelations;

με τη lauren harris παντως μου γυρισε το ματι αναποδα.ωραιο γυναικακι δε μπορει να πει κανεις

Οταν οι μεηντεν εβγαζαν υμνους ο Πανουτσι ή οπως σκατα τον λενε ετρωγε ακομα με σαλιαρα…