Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Είναι χιλιοπαιγμένα τα τραγούδια γκαρίζανε… θα μας πρίξουν πάλι με τη μούφα το Fear και το χιλιοπαιγμένο το Trooper γκαρίζανε…

Και έρχετε η συναυλία και παίζουν τα τραγουδάκια, και στα Fear, Hallowed κτλ παραλίγο να λιώσουμε στο κάγκελο απο την κάυ… του κόσμου ένω στα “μη χιλιοπεγμένα” νέκρα. Πόσο έλεος ποιά ο κακομοίρης, ο εθισμένος στην μουρμούρα Έλληνας.

Όσον αφορά την DiDi, αναφέρθηκαν όλα ποιό πάνω. Συμφωνώ μεν αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά αυτούς έχουμε. Απο το να μην δώ τους Maiden ή το κάθε συγκρότημα που γουστάρω, προτιμώ να ταλαιπωρηθώ 2-3 ώρες και να τους δώ.

Καλά, είχε πολύ κόσμο αλλά όχι και 30.000. Τότε στους Black Sabath και στους Metallica είχε 50.000? Ψυχραιμία…

Άσχημο που έκλεψαν την κιθάρα του μέγιστου Smith, αυτό όμως που αμαύρωσε τη βραδιά ήταν ο ηλίθιος που έριχνε laser στη μπάντα… Μπράβο μεγάλε, είσαι ο μ…ς της χρονιάς, και εις ανώτερα…

ρε παιδια μην γκρινιαζετε, ειναι κριμα. Νταξ και εμενα με ενοχλησε και η σκονη και κυριως ο ηχος, αλλα ηταν η πρωτη φορα που ειδα maiden και οταν ακους τραγουδια οπως το powerslave, wasted years και revelations, σκεφτεσαι να πανε στο διαολο και η σκονη και ο ηχος και τα 70 ευρω και τα 700 χλμ. που εκανα γαι να ειμαι εκει.

Προσωπικα το καταευχαριστηθηκα, ουτε καταλαβα πως περασε η ωρα και αν εκαναν παλι συναυλια οι maiden αυριο στο χωραφι και με το ιδιο setlist παλι θα πηγαινα.

Την κατασταση που επικρατει την ξερετε ρε παιδια, την βλεπω κι εγω, αν δε σας αρεσει καντε μποικοταζ και μην πατησετε μεχρι να εχουμε κατασταση σκανδιναβιας, εγω δεν μπορω.

Ειναι κριμα η αθλια οργανωση να επισκιαζει τους maiden…:slight_smile:

έχει δίκο ο φίλος εκεί πάμε για να πουρω8ούμε και να απολαύσουμε τ αγαπημένο μας συγκρότιμα…γράψτε τα υπόλοιπα στα @@…

με αυτή τη φιλοσοφία δεν αλλάζει τίποτα. Και η didi θα κάνει χρυσές δουλειές με άθλιες υποδομές επ’άπειρον.

εγω σου ειπα τι προτεινω, εσυ μπορεις να το κανεις? με επιστολες διαμαρτυριας και με γκρινια δεν θα αλλαξει τιποτα

τα μά8α τε ?κλάπηκε η κι8άρα του σμι8…το σάββατο στν συναυλία …για να μν τ πολυλογώ διαβάστε…
Adrian’s new Jackson guitar was stolen after the show in Athens on Saturday night.

Adrian’s new Jackson guitar was stolen after the show in Athens on Saturday night.Can all Maiden fans please be on the lookout for the guitar.
It will be extremely hard to get rid of as it’s the only one in the world.
There will be a reward of a Maiden tour jacket and I’m sure a hand written letter of thanks from Adrian for anyone with information leading to the recovery of the guitar.

DESCRIPTION:
JACKSON STRAT COL. WHITE ADRIAN SMITH SIGNATURE MODEL, WHITE SCRATCH PLATE
EBONY FRETBOARD
ADRIAN SMITH SIGNATURE ON FRONT OF HEADSTOCK
HUMBUCKER BRIDGE PICK-UP
TWO SINGLE COIL PICK-UPS
RECTANGULAR BLACK MOULDED JACKSON GUITAR CASE.

The serial number of the guitar is 8467

If you have any info, please contact fanclub@ironmaiden.com

• Laz

O Dickinson προσγειώθηκε 20.30 στο αεροδρόμιο και 21.20 η μπάντα ήταν Μαλακάσα!!!8O 8O
Ο πατέρας μου που κάθονταν πίσω είχε πιάσει κουβέντα με τους υπεύθυνους του χώρου και του το είπαν.
Και 21.45 βγήκαν…

:bow:

για προσφορες καντε με pm.

Η τιμη αρχιζει απο 50.000 ευρω ενδεικτικα…

Καλα αυτο δεν ειναι και για καλο μην τρελαθουμε κιολας
ισα ισα το αντιθετο
δηλαδη ουτε soundcheck δεν εκαναν? απλα ηρθανε ενα 3 ωρο ελλαδα και φυγανε
αν ηταν καποιο αλλο συγκροτημα θα μπορουσαμε να το χαρακτηρισουμε και σαν συμπεριφορα “Αρπαχτης”
ουτε ειχαν συναυλια την προηγουμενη μερα ουτε την επομενη(για καποιους που ειπαν οτι εφυγαν γιατι δεν προλαβαιναν)

υ.γ. αυτος που εκανε το λειζερ εκλεψε και την κιθαρα:p

:-k :expressionless:

Ήταν έτοιμοι και δώσανε ένα τρομερό show.
Aπλά αυτό…

H κριτική της συναυλίας.
http://www.rocking.gr/article4897.php

:lol:

Φιλαράκι την έχεις μήπως σε ροζ?

το καταλαβες ε?την εβαψε για να μην φαινεται οτι ειναι του Σμιθ…παρολαυτα το ξερουμε οτι ειναι και κραταει την τιμη της…2 σε 1 δηλαδη…

Όχι απλά το χρώμα που λέει στην ανακοίνωση δεν μου αρέσει,έψαχνα κάτι πιο όμορφο.

Οχι…
Η μπαντα ηταν απο την προηγουμενη Ελλαδα o Bruce ηρθε τελευταιος οπως παντα…αλλα δεν εφυγε μετα τη συναυλια…

καλα ρε ΠΟΥ τΗν είχε αφήσει τΗν κι8άρα του κΑΙ τΗν κλέψανε ???

Όποιος θέλει να σουφρώσει θα βρει τρόπο.

Αν θυμαμαι καλα απο το isohunt.com την ειχα βρει.Αν οχι ψαξε την στο ιντερνετ καπου θα υπαρχει…

Δεν οδηγουσε αυτος το αεροπλανο;