Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

μακραν τα καλυτερα βιντεο που εχω βρει!!!δειτε τα ολοι

http://myblog-nikkin.blogspot.com/2008/08/iron-maiden-live-in-athens-terravibe.html

ADRIAN SMITH GUITAR STOLEN!
Published: August 4, 2008

Adrian’s new Jackson guitar was stolen after the show in Athens on Saturday night.

Can all Maiden fans please be on the lookout for the guitar.
It will be extremely hard to get rid of as it’s the only one in the world.
There will be a reward of a Maiden tour jacket and I’m sure a hand written letter of thanks from Adrian for anyone with information leading to the recovery of the guitar.

DESCRIPTION:
JACKSON STRAT COL. WHITE ADRIAN SMITH SIGNATURE MODEL, WHITE SCRATCH PLATE
EBONY FRETBOARD
ADRIAN SMITH SIGNATURE ON FRONT OF HEADSTOCK
HUMBUCKER BRIDGE PICK-UP
TWO SINGLE COIL PICK-UPS
RECTANGULAR BLACK MOULDED JACKSON GUITAR CASE.

The serial number of the guitar is 8467

If you have any info, please contact fanclub@ironmaiden.com

• Laz

Η παράθεση απο την/τον Engel

ελεος ρε πουστη μου…ξεφτιλα μεγιστη…ο κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας…ντροπη…

κατσε ρε φιλε…εδω ο bush πηγε στην Αλβανια και του ψηρισανε το ρολοι, για μια κιθαρα κανουν ετσι???

χαχαχα…αθανατη ελληνικη καγκουρια…πως δεν τους πηραν και τα σωβρακα στο τελος της συναυλιας…

μΑ ΤΟΥ ADRIAN…δεν επερναν το μυρουδια του gers…να μας γλυτωσουν…

Καλά, κιθάρες και εξοπλισμός έχουν κλαπεί αμέτρητες φορές και στο εξωτερικό, χαλαρώστε!

ρωτηστε και τους sonic youth κατι θα ξερουν

Αφού έχω συνέλθει (έτσι λέω…) από τη συναυλία, ένα πραγμα θέλω να πω: οι ΜΑΙDEN είναι η πεμπτουσία του METAL. Έχω δει μπολικες συναυλίες ο γέροντας:D Τέτοια αναζωογόνηση σε συναυλία είχα καιρό να νιώσω. Κάποια πράματα σίγουρα δεν μου άρεσαν πχ. χώμα, ο κομπλεξικός με το Lazer κτλ. αλλά είναι ελάχιστα μπροστά στο μεγαλείο!

Παει η κιθάρα του Adrian? #-o πω πω…Καλά συμβαίνει και στο εξωτερικό. Ευτυχώς να μην ξεφτιλιστούμε τελείως, οι ελληνάρες. Και με καλό serial number…

Διαβασα αρκετα αρνητικα σχολια για τον Gers σε διαφορα forums,τι καραγκιοζη τον ειπανε,οτι αυτος δεν παιζει αλλα χορευει τσιγκολελετα, οτι δεν ντρεπονται που τον παρουσιαζουν ως μελος της μπαντας etc etc,πολυ κραξιμο για Gers.:-s :-k

Toσο χαλιας ειναι?:-s

Ενταξει αυτοι που τα γραφουν αυτα ειναι επιεικως ηλιθιοι…

Για μένα δεν φτάνει στο επίπεδο των άλλων 2 (για μένα ο Adrian είναι ο αγαπημένος μου και πιστεύω καλύτερος), κατακρεουργεί μερικά solo:p, αλλά έχει στηρίξει την μπάντα σε δύσκολες στιγμές και γενικότερα μου αρέσει η αφοσίωσή του.
Έγραψε και μερικές κομματάρες τα τελευταία χρόνια.

ενα εχω να πω.απο αυτους που ανεβηκαν στο χεβεν οι μισοι κερδισαν αυτο το δωρο απο το σουπερσπορ φμ.αν δεν ειναι εμπορικοτητα να κερδιζει προσκληση ο οποιοσδηποτε σκυλας απο ενα αθλητικο ραδιοφωνο το δικαιωμα να αναιβει στην σκηνη με τους θεους μπροστα σε 30000 κοσμο τοτε τι ειναι?wotan και παλι wotan

o gers καλος ειναι οσο δεν παιζει σολο.αντικειμενικα και τεχνικα ειναι απαραδεκτος,χαλια μαυρα τα σολο του,περα απο αποψεις και γουστα…αλλα σαν τριτος κιθαριστας προσθετει στην μπαντα.

[SIZE=“2”]ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ… 37 ετών μια ζωη με το κλασικο μεταλ και ροκ και έχω να πω ότι :

Είδα τους maiden στο seven son tour στο γήπεδο της αεκ το 1988 (2 λυκείου τότε?.)
Απίστευτο live άλλες εποχές τεράστια σκηνικά τα παγόβουνα με ήχο που πραγματικά ανατρίχιαζες?.εξω απο το γηπεδο που ημασταν ποναγε το στηθος μας απο τον γεματο ηχο που ακουγοταν απο μεσα πριν ακομα μπουμε!! πολλα άλλαξαν με τα χρονια…
Από τότε μόνο μια συναυλία έχω χάσει στο περιστέρι με τον blaze (xfactor tour)

Tα χρόνια πέρασαν λοιπόν?και το βράδυ του Σαββάτου με λίγα λόγια ζήσαμε τα εξής:

Οι Μaiden πάρα πολύ καλοί με πολύ ενέργεια παρόλα τα 50 ? 60 χρόνια τους (o Nicco McBrain ειναι τωρα 55 ετων) με απίστευτο set list που όμως επιτέλους για μια φορά έπρεπε να πεξoυν το Alexander the great εστω και χωρίς πρόβα γιατί είναι μεστα στο θέμα του tour (somewhere back in time)?κρίμα . Έπρεπε να πουν 2 λόγια στο τελος.εφυγαν πολύ γρήγορα .

Ο χώρος επιμένω ότι είναι απαράδεκτος.
Σκηνικό μεγάλο(η σκηνη με τα σιδερα) αλλά χωρίς οθόνες (ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΤOUR ΥΠΑΡΧΕΙ VIDEO ΚΑΛΥΨΗ?ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΚΩΛΟ-ΕΛΛΑΔΑ
ΈΠΑΙΞΑΝ ΕΤΣΙ?(έχουμε φοβερούς οργανωτές εδώ με πανάκριβα εισιτήρια)

Χωρίς να καλύπτουν τα μηχανήματα δεξιά και αριστερά και φαινότανε σαν κούφιο σκηνικό με σιδεριές και αυτό δείχνει απαράδεκτη προχειρότητα από τους ηλιθίους της didi musicπου πρεπει επιτελουσ να κανουν ενα ταξιδι εξωτερικο να δουν πως ειναι τα LIVE.ορισμενοι δεν καταλαβαίνουν το μεγεθος των συγκροτηματων (νομιζουν οτι θα ειναι σαν να παιζει ο χατζηγιαννης !)

EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΜΑ ΚΑΤΩ??? ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ??? ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΠΝΙΓΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.εδω δεν εβαλαν ενα μουσαμα κατω …και εμεις θελαμε και οθονες…

Ο ηχος μετριος με μικρο όγκο.

Η συμμετοχή του κόσμου πολύ καλή?

Γενικά ζήσαμε πολύ καλές στιγμές αλλά πιστέψετε με τίποτα δεν είναι όπως παλιά (1988…)
Ούτε από μέγεθος σκηνικού, ούτε από ήχο, ούτε από οργάνωση.

φυσικα και γουσταρουμε ολοι εστω και ετσι … αλλα…
?Συνεχίζουμε??Stay rock?.[/SIZE]

ρε μαγκες αληθευει οτι ο ντικινσον ηρθε πετωντας στην αθηνα
και καθυστερησε η πτηση του

γι’αυτο και αργησε να βγει η λοριν? (το προγραμμα ελεγε στις οχτω-αυτη βγηκε οχτωμισι)

αν ισχυει παντως
και ηρθε ο ανθρωπος την τελευταια στιγμη
και εδωσε τετοιο λαιβ
ξεπερναει το θεικο στατους!!!

You know my friend ‘Allah el akbar’ (god is magnificent)

give us back 'alexander the great" and we will give back the guitar…hahaha

εγω δεν ανεβηκα στηη σκηνη αλλα απο μπροστα που ήμουνα εχω να παρατηρησω 2 πραγματα
τα οποια δεν μπορω να ανεχτω.

1. πληρωσαμε 70 ευρω και οι αρπαχτολογοι δεν βαλαν ούτε ενα μουσαμα στο εδαφος
    και μας είχαν σαν ζωα μεσα στην σκονη. τοσο πολυ μας υπολογιζουν… μαλλον τα λεφτα μας μονο υπολογιζουν!
  2. στα 2/3 της σκηνης παίζαν οι maiden. στο πρωτο αριστερο 1/3 ειχαν αφησει τα απλυτα τους και τους τενεκεδες της περιοδειας τους σε κοινη εκθεση! καλα τι προχειροτητα ηταν αυτη? το ξερω οτι γενικα μας εχουν για ζωα ολοι στην ευρωπη αλλα τερμα οι μλκι*ς…εγω κατεβηκα απο καβαλα για να δω τους maiden αλλα δυσκολα θα παρω ξανα τετοια αποφαση… ας ειναι καλα ο harris… για σας τους αθηναιους το λεω να βαλετε μια ταξη… μην σας κοροιδευουν διαφορα λαμογια - διοργανωτες

τα μουτρα του harris τα προσεξατε, ηταν συνεχεια ξινισμενος, ε ειμαι σίγουρος οτι καποια μπινια του παιξαν οι διοργανωτες…χαχαχα

Μετα το θεικο αυτο live ημουν ο πρωτος που ποσταρησε και ειπε την αποψη του…διαβαζοντας καποια απο τα επομενα ποστ απλα θελω να πω οτι καποιοι απλα πρεπει να σκεφτονται πριν γραψουν κατι…ακου εκει ηταν τα μουτρα του harris ξυνισμενα και ενα αλλο σωρο μαλακιες ηρεμηστε λιγο…ψαχνετε να βρειτε και το παραμικρο …ημαρτον πια…

ήμουν και γω εκεί, το 1988…τι να λέμε τώρα. Θυμάσαι τι έγινε μόλις εμφανίστηκαν στη σκηνή;#-o

ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΓΡΟ (ναι, δεν το αλλαξα και εχω προβλημα εκσπερματωσης) ΚΑΙ ΕΙΧΕ 74.000 ΚΟΣΜΟ (κατι λιγοτερο απο την πληρη χωρητικοτητα του χωραφιου).

Ας πουμε και τπτ σοβατο τωρα.

Πρωτα απο ολα για το συγκροτημα. Τα μονα μου παραπονα εχουν να κανουν με ολη την περιοδεια, δηλαδη διαρκεια του σοου (δεν ειναι και χουφταλα) και σετ-λιστ. Κατα τ’αλλα ηταν παρα πολυ καλοι παρα τα παρατραγουδα. Το μονο παραπανο εχει να κανει με τον ηχο και κυριως με τα φωνητικα που κοβοταν πολυ τακτικα στα ψηλα μερη αλλα αυτο πιστευω οτι ηταν ζητημα μηχανικο.

Στα οργανωτικα τωρα. Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις. Πρωτη μου φορα στο χωραφι και τελευταια (εκτος απροοπτου).

Τι να πω, για το χωμα?? Εδω εγω δεν μπορουσα να αναπνευσω (ιδιως στο fear of the dark), πως καταφερνε να τραγουδαει ο Μπρους?? Αφου την περισσοτερη ωρα ειχα τα ποδια μου καρφωμενα κατω για να μην σηκωνεται κι αλλη σκονη. Σιγα μην κανουν και 300.000 ευρω τα καλλυματα. Σιγουρα τα σκηνικα θα τα τιναζαν 5 ωρες για να φυγει η σκονη. Τελειως παρακμιακη εικονα οταν αναβαν οι προβολεις και κοιτουσες ενα συννεφο σκονης να καλυβει την σκηνη. Ο ορισμος του γμστ. Εγω στην θεση του Χαρις, μπορει να επερνα το συγκροτημα και να την εκανα. Σε τελικη αναλυση δεν ειναι ουτε παιδαρελια, ουτε τπτ τυχαρπαστοι. Δεν θα παθουν αυτοι βρογχιτιδα επειδη στην Ντιντι ειναι κωλογυφτοι.

Για τα χυμα σκηνικα στα πλαγια?? Σαν αποθηκες. Οτι να’ναι.

Για την απουσια οθονων? Εγω ειμαι 1.88 και πολλες φορες δεν εβλεπα λογο τον κεφαλιων και λογο αποστασης τους εβλεπα σαν μυρμηγκια (και ημουν αρκετα μπροστα απο την κονσολα του ηχοληπτη). Δηλαδη ενας αν ειναι 1.80 (που δεν τον λες και κοντο σε καμμια περιπτωση) ή ηταν καμποσο πιο πισω, επρεπε να θυσιασει το πουλι του στον Αμμωνα Ρα για να δει το φως το αληθινο.

Ας μην θιξω την αριστη συγκοινωνιακη καλυψη του υπερτατου πολυχωρου TERRA VIBE.

Επισης καταλαβα τι εννοειτε οταν λεγατε για περιπατους στα αγρια δαση υπο το φως των κινητων.

Ωραια και η μια ωρα που καναμε με το αμαξι για μια αποσταση 400 μετρων.

Για το τελος.
Μπορει πραγματι να φανηκε λιγο ψυχρο το συγκροτημα αλλα με τα λεϊζερ και τις σκονες πολυ καλοι επαγγελματιες ητανε.

Τα παραπονα πολλων απο εμας για το σετ-λιστ, φαινεται οτι ειναι αδικα. Ολοι στα χιτ-κια ηταν ξυπνιοι εκτος απο μια μειοψηφια (στην οποια ανηκα). Σε τελικη αναλυση εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε που πρωτοακουσα το Number… για να πορωθω με ενα απο τα απλα καλα (εως μετρια) τραγουδια τους. Αυτα βλεπουν οι Μειντεν και δωστου να παιζουν παντα μια 4αδα/5αδα τραγουδιων.

Επισης κατι που καταλαβα σαν πρωτη φορα που τους ειδα. To oμωνυμο τραγουδι τους το θεωρω μετριο εως “παραφωνο” και δεν θα με χαλουσε καθολου εαν δεν το επαιζαν, αυτο ελεγα απο πριν. Τωρα πλεον εχω καταλαβει οτι προκειται για ενα τραγουδι-συμβολο που δεν γινεται να λειψει απο κανενα Iron Maiden show.

Προσωπικο highlight, Powerslave. Η πορωση με χτυπησε αλυπητα εκει.

Οι φωτογραφιες ειναι κατι περισσοτερο απο ευπροσδεκτες.

Χαρηκα πολυ που γνωρισα πολλα ατομα και ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν στο να περασω πολυ καλα κατα την διαρκεια αυτης της συντομης μου επισκεψης στην Αθηνα. You know who you are.

Kριμα που μετα το live ημουν τελειως πτωμα για να συνεχισω…!