+1 στον Maiden1979
Α, και κάτι άλλο: Πολύ γέλιο όταν η Lauren είπε “We’re gonna do a last song for you” και από κάτω όλοι ζητωκραύγασαν για πρώτη φορά σε όλο το set της :lol:
+1 στον Maiden1979
Α, και κάτι άλλο: Πολύ γέλιο όταν η Lauren είπε “We’re gonna do a last song for you” και από κάτω όλοι ζητωκραύγασαν για πρώτη φορά σε όλο το set της :lol:
Ο κιθαρίστας στο “Maiden, Maiden” χτύπαγε στον ρυθμό την κιθάρα του.
Τρου.
Δηλαδή κλασσικές καγκουριές.
Aυτό με το Moonchild ήταν εμφανές.
Να παραδεχτώ ότι και γω δεν κωλογούσταρα τότε καθώς το κομμάτι δεν είναι και στα αγαπημένα μου.
Η τσιρίδα στο τέλος όλα τα λεφτά.
Γενικά όπως έγραψα πριν ήταν πολύ τυπικοί στο encore.
Μου έδωσαν μια αίσθηση “άντε να τελειώνουμε”.
Μήπως ξενέρωσε ο κόσμος εκεί και δεν αντέδρασε επίσης στο Clairvoyant?
Ίσως ξενέρωσαν πρώτα οι ίδιοι οι Maiden με την νωχελική στάση του κοινού στο Moonchild.
Και πραγματικά , άντε να πεις ότι το Moonchild δεν είναι και το μεγάλο χιτ τους , στην κομματάρα Clairvorant δεν είναι κατανοητή η στάση του κόσμου…:-k
Στο Hallowed ήταν πολύ ζεστός.
Ο Dickinson τι ακριβώς είπε στους διπλανούς του μαλάκα με το λέιζερ?
Δεν ακουγόνταν καλα.
Καλά, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. Εγώ φοβόμουν μήπως οι μπροστινοί τη γιουχάριζαν και τα’ παιρνε ο γέρος της και δεν έβγαιναν καθόλου.
Περασαμε αρκετα καλα,αλλα ο ηχος ηταν ΚΑΚΟΣ.
Και φανηκε αλλη μια φορα σε ποια κομματια καραγουσταρε ο κοσμος.Σε αυτα που λεγαν ολοι οτι τα παιζουν παντα και φτανει πια και αμαν πια και και και.
Σε Moonchild,Heaven Can Wait,Clairvoyant κτλ δεν ειδα να γινεται κανας χαμος,περα απο τα ρεφραιν.
Τι τυπικοί ρε παιδιά; Οι Maiden δεν αυτοσχεδιάζουν πάνω στη σκηνή, το setlist ήταν κανονισμένο και δεν ετίθετο θέμα να παιχτεί κάτι επιπλέον.
Τους είπε να “κάνουν αυτό που πρέπει”. Αλλά δεν το έκαναν σα μαλάκες Έλληνες. Αν είναι για καγκουριές στη Lauren και να πηδήξουν κανένα κάγκελο για να βάλουν σε μπελάδες τον σεκιουριτά ξέρουν. Αν είναι να σπάσουν τα δόντια του μαλάκα που έπαιζε με το λέιζερ και να του το βάλουν στον πάτο κολώνουν.
To λετε και το ξαναλετε…Λογικο ειναι αυτοι που καθονται και τρωνε τι ωρες τους στο φορουμ να ειναι πιο φανατικοι μεσα στους 30000 που ειχε η συναυλια…Δεν γινεται και οι 30 000 που πηγαν προχτες με ενα μπλουζακι να μπορουν να χτυπηθουν με το moonchild…Λογικο ειναι…Το να παιξεις τετοια κομματια το κανεις για να ευχαριστησεις τους πιο φανατικους οπαδους σου…Οι οποιοι ενταξει μην τρελαθουμε…Δεν ειναι και λιγοι…
Βασικα αναρωτιεμαι κιολας…δεν βαριουνται συνεχεια να παιζουν τα ιδια κομματια?Η μηπως ειναι τοσο δυσκολο να θυμηθουν τα σολο κλπ καποιων πιο ξεχασμενων…
(Μια παρενθεση ηταν το ποστ μην αρχισετε παλι)
Καλά ότι δεν τα θυμούνται είναι σίγουρο. Αφού κάπου άκουσα ότι κάπου είπαν στον Smith να παίξει το 2 Minutes πριν την περιοδεία και δεν το ξερε :p.
Πάντως στο σημείο που ήμουν εγώ (3η-2η-1η σειρά) ανάμεσα σε Gers και Dickinson με μία κλίση στον Dickinson όλοι τραγουδάγανε. Μέχρι και Rime of the Ancient Mariner τραγουδάγαμε αρκετοί (ok, σκάλωσα σε ένα σημείο :p). Hallowed Be Thy Name δε αγκαλιαστήκαμε τρεις άγνωστοι (γιατί έχω την τάση να φεύγω απ’ την παρέα) και χοροπηδάγαμε τραγουδώντας λες και είμασταν αδέρφια.
Τεραστια εμφανιση απο τους μεγαλους MAIDEN!!!
Προσωπικα θεωρω την καλυτερη φορα που τους ειδα(μαζι με του88 φυσικα)
Η συναυλια τα ειχε ολα…τι να λεμε τωρα,ακομα παραμιλαω…για μενα highlight ηταν η αναγγελια νεου δισκου και τα Aces high,wasted years,rime,powerslave,beast,iron maiden,moonchild…χωρις να σημαινει οτι τα αλλα υστερησαν
Mπα και στην περιοδεια για το ΑΜΟΛΑΝΤ το παιζαν…
6η φορα που βλεπω τους Θεους και η καυλα ιδια οπως και την πρωτη φορα!
Τωρα που καπως περασε ο ενθουσιασμος ας πω 2 λογακια…
Οι Maiden γαμησαν για αλλη μια φορα!Απολυτα επαγγελματικο Show,πολυ καλη αποδοση και οσο κι αν φαινετε περιεργο ο ηχος εμενα μου φανηκε ο καλυτερος που ειχαν ποτε σε αυτες τις 6 συναυλιες εν Ελλαδι που τους εχω δει!
Ο Bruce απεδειξε για αλλη μια φορα γιατι ειναι ο καλυτερος frontman και παρα τα στρογγυλα στρογγυλα 50 χρονακια του εχω την εντυπωση πως η φωνη του ειναι στα καλυτερα επιπεδα ever!H φωνη χανοταν αλλα νομιζω ειναι καθαρα τεχνικο θεμα…οι δυσπιστοι μπορουν να ακουσουν ενα απο τα απειρα Bootleg αυτης της περιοδειας και να καταλαβουν σε τι κατασταση βρισκετε η φωνη του…
Κατα τα αλλα προσκυνω οπως παντα Dave κ Adrian παρολο που τα γαμημενα κιβωτια τα ποια τοποθετηθηκαν σε εκεινο το σημειο μας εκρυβαν τον Dave!!O Janick απο την αλλη κλασσικα ξεκωλιασε καποια σολο με αποκορυφωμα το κυριολεκτικα-τετοιο ξεκωλιασμα δεν εχω ξαναδει-στο πρωτο σολο του Moonchild…το εσφαξε ο πουστης αλλα γι αυτο τον αγαπαμε,για τις ποζεριες του και για τα σφαξιματα του!!
Nicko επισης εξαιρετικος,ωραια γυρισματα,καλο παιχνιδι με τα πιατινια,σωστο παιξιμο οπως παντα,Harris κλασσικος πλεον,απολαμβανει την συναυλια λες και παιζει πρωτη φορα…οπως παντα δηλαδη!
Γενικως τωρα αυτη η συναυλια μαλλον ειναι η δευτερη καλυτερη τους απο αυτες που εχω δει…πρωτη νομιζω ειναι η συναυλια για το Brave οπου μας ειχαν αφησει με το πουλι στο χερι παιζοντας τους υμνους απο την τεραστια δισκαρα που λεγετε Brave New World!
Η Didi κλασσικα της πλακας με αποκορυφωμα τα γαμημενα κιβωτια τα οποια δεν αφηναν κανεναν να δει τι παιζει στα πλαγια της σκηνης + την κλασσικη ταλαιπωρια για να γυρισεις σπιτι σου!
Κατσε ρε.Δηλαδη εσυ ακουγες τον Ντικινσον?Στα ψηλα μονο στο δικο μου αυτι ηταν σαν να κοβοταν η φωνη του?Ο ηχος των κιθαρων ειδικα μονο σε μενα φανηκε αρκετα χαμηλος?Το μονο που ηταν σωστα νομιζω ηταν το μπασο.Και δεν το παιζω ειδημων που χει παει σε 1000 συναυλιες,σε 20-30 εχω παει.Αλλα στο αυτι μου ετσι φανηκε.
Ηταν 3η φορα που τους εβλεπα παντως και αν και το σετλιστ ηταν το καλυτερο για μενα,δεν το ευχαριστηθηκα οσο περιμενα.
Ειπα οτι ισως επαιζε τεχνικο θεμα με το μικ…Καποια σημεια χανοταν η φωνη!!
Οι κιθαρες και τα σολο μου ακουστηκαν πεντακαθαρα εκτος απο το 2ο σολο στο Hallowed οπου δεν ακουστηκε απο οσο θυμαμαι!
εδω μεσα δεν ειναι κανενας απο αυτους που ανεβηκαν στην σκηνη στο heaven can wait??να ακουσουμε εντυπωσεις…
Είμαστε λίγο λαμόγια τελικά :lol3:
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=31&p2_articleid=978
Ηταν εκπληκτικα. Όσο γι τον ήχο μπροστά που ήμουν ήταν πάρα πολύ καλός. Έπιασα και μπακέτα του Niko “Boomer” McBrain. Απο τα πιο ςραία βράδια μου
παιδειά κάτι άσχετο…για να κάνω εγγραφή στο σαιτ τν μενιτεν 8ελει και λεφτά δλδ …8ελει συνδρομή???:-k
1)Ποτε 8α κυκλοφορησουν επιτελους στον ιντερνετ φωτο απο τη συναυλια τους εκτος απο μερικες που δημοσιευτηκαν εδω??
2)Την εχει βιντεοσκοπησει κανεις για να την αναιβασει σε κανενα torrent?Εχω αυτην του 2007 και ειναι πολυ καλα βιντεοσκοπημενη
3)Κριτικη ποτε θα διαβασουμε απο το rocking?Περασαν 2 μερες απο τη συναυλια κιολας…
Υ.Γ. Η συναυλια τελεια η οργανωση χαλια και αντε να δουμε αν μετα το AMOLAD μπορουν να κανουν κατι εξισου γαματο…εχω τις αμφιβολιες μου παντως…
Cheers!
Πού τη βρήκες?