Ε ναι ειναι κακο να πηγαινουν να βλεπουν συναυλιες ατομα που δεν ειναι μαλλιαδες και μαυροντυμενοι.
Δε νομίζω ότι αμφισβήτησε κανείς το δικαίωμα σου να λες την άποψη σου αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν τίθεται θέμα υποκειμενικότητας. Η Ferrari και η Mercedes είναι μάρκες αυτοκινήτων, ο Τιτανικός ήταν πλοίο, το πορτοκάλι είναι φρούτο, οι Slayer είναι Thrash, οι Morbid Angel είναι Death, οι Dark Throne είναι Black. Υπάρχουν συγκροτήματα που δεν κατηγοριοποιούνται εύκολα αλλά οι Maiden δεν είναι ένα από αυτά ακόμα και αν μου ζωντανέψεις τον Bach για να μου δώσει επειχηρήματα για το αντίθετο. Υποκειμενικό είναι το αν σου αρέσουν, όχι το αν είναι Metal. Άντε τώρα πάω να ακούσω το Hard Pop τραγούδι Powerslave.
Παιδιά από δω και πέρα μιλάμε μόνο για το λάηβ των μέηντεν. Οτιδήποτε άσχετο θα γίνεται ντηλιτ.
Tι hard ρε?Καθαρο pop ειναι οι maiden με trance στοιχεια.
Οκ Manos sorry,αφου το ποσταρα το ειδα…
[SIZE=“2”]Εγώ διαβάζω και λίγο πέρα από τις λέξεις αλλά δεν βλέπω πουθενά να λέει 2 λόγια για τα χάλια της didi music και βλέπω ατάκες του στυλ «η γιγάντια σκηνή έμοιαζε γεμάτη όσο ποτέ?»
Έχει πάει κανείς τους εξωτερικό να δουν πως είναι οι σκηνές? Το ότι βλέπαμε ένα τσαντίρι δεξιά και αριστερά είναι δύσκολο να αναφερθεί? Το ότι δεν υπήρχαν video wall είναι και αυτό περιττό για τον συντάκτη? Το ότι οι 10000 από τις 20000 πήγαν στον πνευμονολόγο από τη σκόνη? Αυτό που το πας?ρε παιδιά ένταξη με λίγα λόγια εσείς που έχετε τη δυνατότητα να γράφετε στο site καλό θα είναι να τους τη λέτε που και που? έλεος με την κωλο-didi music
[/SIZE]
Sorry, αλλά σε τόσες Μαλακασιανές συναυλίες γράφτηκε φέτος στο review το θέμα της σκόνης. Ποιο το νόημα να γράφεις σε όλες πως κάτω σηκωνόταν χώμα από το χορό; Αναμενόμενο δεν ήταν; Ή θα μείνουν τα πάντα ως έχουν επειδή σε μία από όλες τις συναυλίες δεν αναφέρθηκε ο παράγοντας χώμα?
Εξάλλου το review αφορά το συγκρότημα και την εμφάνιση του, όχι το συναυλιακό χώρο και τη διοργανώτρια…
ΥΓ. Η σκηνή στο Terra Vibe, αν είναι η ίδια με το RW, νομίζω πως υπερβάλλεις αν δε τη θεωρείς μεγάλη… Δεν πήγα στους Maiden, αλλά τη σκηνή στη Μαλακάσα τη θεωρώ μεγάλη. Όχι τη μεγαλύτερη στον κόσμο, αλλά μεγάλη…
Διαφωνώ μόνο στο bold-αρισμένο… Ενα review πρέπει να παρουσιάζει τη συνολική εικόνα της συναυλίας.
Επίσης, αφού ξέρετε τι θα συναντήσετε, γιατί πάτε? Ενα καλό ερώτημα.
Από τη στιγμή που διαβάζεις φίλε pinkfloyd35 πέρα από τις λέξεις, θα περίμενα(με) λίγο πιο ήπια τη στάση σου απέναντι στον Μανώλη.
Το θέμα της σκόνης έχει αναφερθεί από διάφορους συντάκτες μας στα προηγούμενα ρηπόρτ του Rockwave. Ποιος ο λόγος να αναφερθεί για ακόμα μια φορά; Τσέκαρέ τα και δε θα χάσεις
Κάποιοι από εμάς κι ενδεχομένως κι εσύ να έχουμε πάει σε συναυλίες στο εξωτερικό, κάτι που δεν αναιρεί το γεγονός πως η συγκεκριμένη σκηνή είναι η μεγαλύτερη που έχει στηθεί επί ελληνικού εδάφους κι επειδή η συναυλία έλαβε χώρα στην Ελλάδα, αυτό σχολιάστηκε.
Όσο για τον πνευμονολόγο και τους 10.000 ασθενείς του…μακάρι γι’ αυτόν να είχε τόσους, αλλά…ΔΕΝ.
Να 'σαι καλά φίλε
σαφώς… όσα περισσότερα γράφει τόσο το καλύτερο. Αλλά νομίζω πως η κρίση του συντάκτη για τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση δεν έχει στον αναγνώστη το ίδιο ενδιαφέρον με την κρίση του για το μουσικό σκέλος.
Αν ήταν έτσι, στις μισές συναυλίες στους κλειστούς συναυλιακούς χώρους θα έπρεπε να αφιερώναν οι συντάκτες μια παράγραφο για την απουσία πυρασφάλειας ή καλού εξαερισμού του χώρου… Όταν πας σε γεμάτο Gagarin ξέρεις πως θα βρωμάς τσιγαρίλα. Έχει νόημα να το γράφει ο συντάκτης? Να ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε το θέμα χώμα στη Μαλακάσα, να πω ok. Αλλά σε αυτό το συναυλιακό καλοκαίρι ήταν η πολλοστή…
καλησπερα, ειναι το πρωτο μου ποστ, εχω διαβασει ολες τις σελιδες σε πολλα πραγματα συμφωνω σε καποια αλλα οχι δεν θα τα αναλυσω ενα ενα ειναι παρα πολλα… Η συναυλια ηταν καταπληκτικη εκτος καποιον πραγματων φυσικα.
φιλε μου ειναι αρκετα μεγαλη η σκηνη απλα δεξια και αριστερα ειχαν τοποθετισει διαφορα πραγματα απο τους εξοπλησμους και δεν εδιναν την καταληλη ορατοτιτα στα ατομα που ηταν στα ακρα.
ΥΓ. Συγνωμη αν υπαρχουν ορθογραφικα λαθοι δεν εχω συνιθησει να γραφω σε Ελληνικα στα φορυμς.
ΥΓ.2. ερωτηση: τα greeklish απαγορευονται;
Ναι…
O φιλος pink floyd35 πολυ καλα τα ειπε. ο συντακτης τα ειπε πολυ καλα και αυτος απλα ο pink floyd35 ειπε αυτα που ΔΕΝ ειδε στο αρθρο. δηλαδη (επαναλαμβανω και εγω ) τα χαλια της σκηνης ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !! το οτι ηταν μεγαλη τι να το κανεις οταν οι maiden ηταν στο 1/3 της??? γιατι δεν τα λετε??? τα video wall που ηταν??? κανεις δεν ειπε τιποτα για τα τοσα καλα λογια για τους maiden. το προβλημα ειναι η didi music ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΑΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ
επειδή ο Μανώλης λείπει για διακοπές, αναγκαζόμαστε να απαντάμε εξ’ονόματός του για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα…
το rocking.gr έχει εγκαλέσει την didi και την διοργάνωσή της πάμπολλες φορές. οι παλιοί αναγνώστες το ξέρουν κ ως εκ τούτου δεν γκρινιάζουν. οι νεότεροι (κ δεν ξέρω γιατί) περιμένουν σε κάθε κείμενό μας να αφιερώνουμε παραγράφους επί παραγράφων για τα ίδια κ τα ίδια. το παράδειγμα του karvou κάποιες σελίδες πριν περί gagarin, είναι χαρακτηριστικό. είναι σαν να γράφω κ εγώ σε κάθε ριβιού ότι η Μαλακάσα είναι μακριά, πληρώνουμε διόδια κτλ κτλ. τα ξέρετε και τα ξέρουμε. και τα ξέρει και η didi πιστέψτε μας, ειδικά από την στιγμή που τους τα λέμε και κατ’ιδίαν στα ίδια τα φεστιβαλ…
@zafrock and everyone it may concern
zafrock είμαστε από τους κατ’εξοχήν “γκρινιάρηδες” στο ιντερνετ αναφορικά με τις συνθήκες των συναυλιών και πίστεψέ με, η didi το ξέρει καθώς μας διαβάζει. χρόνια ολόκληρα λέμε για το χώμα, τις τιμές, τις συνθήκες κτλ κτλ. παρ’όλα αυτά η didi φέτος μας παραχώρησε περίπτερο στο RW. αυτό δεν μας έκανε να αλλάξουμε στάση, καθώς είδαμε ότι κ την γνώμη μας μπορούμε να λέμε ανεξάρτητα και η δουλειά μας αναγνωρίζεται, τόσο από τους αναγνώστες, όσο και από την διοργανώτρια αρχή. οι αιχμές περί “πληρωμένων συντακτων” το ξέρω πως υπάρχουν κ θα υπάρχουν, αλλά καλό είναι οι παλιοί αναγνώστες να μην έχουν “κοντή” μνήμη και να αναγνωρίζουν την δουλειά που κάνουμε, εφ’όσον μας διαβάζουν κ μας επιλέγουν, αλλά και να μας εγκαλούν για δικαιολογημένους λόγους. σχόλια τέτοιου είδους είναι ανερμάτιστα και δημιουργούν στον νέο αναγνώστη εσφαλμένες εντυπώσεις.
ρε παιδια τι λετε τωρα…? ακριβως εφοσον μπαινουν νεοι χρηστες στο site ειναι περισσοτερο σωστο να γραφετε ολα τα απλητα στη φορα της didi αφου τα βλεπουν τα αρθρα για πρωτη φορα οι νεοι χρηστες . ειναι ασχετο να λετε να παμε σε παλιοτερα αρθρα για να δουμε τι είχατε πει τοτε…(!) με την ιδια λογικη τοτε μη γραψετε εντυπωσεις απο το live των maiden στο tera vipe γιατι ειχατε γραψει παλιοτερα για το live στο ελληνικο…
( ρε παιδια …λεω κατι παραλογο?)
όχι παράλογος δεν είσαι. απλά το θέμα είναι που θα δώσει ο κάθε συντάκτης βάση στο ριβιού του. σε κάθε κείμενο για συναυλία ο συντάκτης που το γράφει μπορεί να σχολιάσει 100 θέματα, αλλά για να μην γράψει ένα κείμενο 10,000 λέξεων που δεν θα διαβάζεται, επιλέγει τι θα τονίσει και με τι δεν θα ασχοληθεί. όταν ο κάθε συντάκτης του rocking γράφει τουλάχιστον 10 λάηβ ριπορτς την χρονιά, είναι λογικό κάποια στιγμή να πει “ε ας μην γράψω και πάλι για το χώμα τόσο πολύ, τα ξέρουν οι αναγνώστες, τα έχουν διαβάσει τόσες φορές”. αυτό δεν αποτελεί “στήριξη της didi”, είναι απλά μια επιλογή να επικεντρωθείς στην μουσική και όχι σε μια άλλη τετριμμένη γκρίνια που ανακυκλώνεται…
το ξέρεις ότι υπάρχει κ κόσμος που στέλνει μέηλ με παράπονα του στυλ “μην γράφετε συνέχεια για τα προβλήματα - τα ξέρουμε - γράψτε περισσότερο για την μουσική”? κάποιους τους κουράζει η διαρκής γκρίνια.
αντιλαμβάνομαι τις ενστάσεις κ είναι ευπρόσδεκτες γι’αυτό κ απαντάμε σε όλες. το “καλύπτετε την didi” δεν το δέχομαι πάντως, γιατί το σάητ δεν βγήκε χθες, έχει πορεία στον χώρο και όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν την δουλειά μας και θα έπρεπε να μας κρίνουν με βάση το σύνολο αυτής και όχι με βάση μόνο ένα μεμονωμένο ριβιού.
πολύ κακό για το τίποτα - με την καλύτερη διάθεση πάντα
ελπίζω να σε κάλυψα
κανεις δεν ειπε οτι τους καλυπτετε (τουλαχιστον δεν ειπε κανεις κατι τετοιο τωρα που μιλαμε για αυτη τη συναβλια των maiden) και ουτε κανενας ειπε να γραψετε ολοκληρες παραγραφους (οπως ειπες πριν) ομως μια αναφορα στο θεμα επρεπε σιγουρα να γινει (2 λογια για τιν οργανωση και 500 για την συναβλια)
τελος…μη πουμε αλλα για την ογανωση…(που ηταν απαραδεκτη)…τελος
Για μια συναβλια κανετε ετσι? :roll:
Εγώ πάντος και κρίση άσθματος έπαθα και φαρυγγίτιδα από τη συναυλία…:?
δεν ειναι μια συναυλια φιλε μου… ειναι οι IRON MAIDEN!!!
:vibrate:
Εγω λεω οτι ειναι μια ΣΥΝΑΒΛΙΑ παντως.