Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

Θα μπορούσε βέβαια ο Μανώλης να αναφέρει τον άθλιο ήχο (σε φωνητικά και όγκο) γιατί αυτό όπως και να το κάνουμε ΕΙΝΑΙ μέρος της συναυλίας. Στους Maiden πάω (και) για να ακούσω τη φωνάρα του Dickinson. Και όταν το μικρόφωνο δίνει σήμα όποτε αυτό γουστάρει και η φωνή κόβεται συνεχώς, τότε υπάρχει μια ξενέρα…

Και αυτό δεν έχει να κάνει με τα γνωστά προβλήματα της Μαλακάσας αλλά με τη συναυλία καθαυτή.

Ρε παιδιά αυτά τα κουφά περί μικροφώνου που έχανε σήμα πώς σας ήρθαν; Ο Βρασίδας τραγουδάει με αυτό το κοφτό στυλ (στυλ Hallowed Be Thy Name) συχνά τελευταία. Να είστε σίγουροι ότι αν το μικρόφωνο έκοβε το σήμα θα είχε αλλαχτεί πάραυτα, ακόμα και εν μέσω τραγουδιού.

Αν θέλετε να κριτικάρετε το τραγούδι του τότε ευχαρίστως, αλλά τα περί μικροφώνου είναι άκυρα.

Καλά κι εγώ στον ύπνο μου βλέπω διάφορα.

Αλλο να τραγουδαει κοφτα, αλλο να ακουγεται η μια συλλαβη απο καθε λεξη για το μισο τουλαχιστον Hallowed be thy name.

Που είναι οι καλές εποχές με τα καλώδια!

Πού είναι οι καλές εποχές που είχαμε αυτιά!

+1 Nαι!

γενικά στο hallowed be thy name…αυτό το φενόμαινο ήταν πολύ έντονο…:?

Ακριβώς αυτό που είπα. Αν κοβόταν λόγω μικροφώνου τότε δε θα κοβόταν για πολύ αφού το μικρόφωνο (ή η προβληματική συχνότητα ή ο προβληματικός ενισχυτής) θα άλλαζε αμέσως. Βέβαια ήταν εμφανές και ηχητικά ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τον εξοπλισμό αλλά ήταν το στυλ του τραγουδιού του Dickinson. Σε κάποιους δεν αρέσει.

Δείτε και το βίντεο http://files.filefront.com/Iron+Maiden+Athens+2008avi/;11410801;/fileinfo.html για να πειστείτε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τον εξοπλισμό.

Για όσους πειράζει η γκρίνια: Ιδού πόσο εύκολα γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι!

I Just got home from 13 hour travel from Athens

The Show and the band were brilliant… I am so happy that i could see the band on that tour…

BUT… the only thing that can spoil a good maiden gig are the greek fans… (not all)
I had been traveling 1000 km just to see the band this year. I cold choose Romania because its closer and cheaper but I thought that Greece will be special… i was at the gates from 10 am and the organization was terrible… When the guards let us in (in 17:45) … no one explained to us from where we should enter to get in the Front Of Stage Sector… Finally we all entered from the same entrance and only in the beginning of the show they were checking our passes and tickets …

Which idiot … decided to make Terra Vibe a concert area??.. The dust was terrible… Normally on such areas there is rubber coverage placed on the ground … This will prevent the terrible dust that we all were breathing and sometimes was even hard to open my eyes (not to mention speaking or screaming) (I HAD SAND IN MY ASS MAN!!!)

When we were on the barrier everybody was like some lunatics pushing and kicking just to get to the barrier… even guys with orange bracelets (NOT FRONT OF STAGE!!!) One guy punched my girlfriend in the face just because she was speaking foreign language… and she was on the barrier…
I ve benn to SLAYER, SEPULTURA, KORN, CANNIBAL CORPSE etc, concerts but there was nothing like this…

After this we decided that there is no reason to stay there and we got to the back…
I was trying to clean the blood from the face of my girlfriend and to calm her down. One guy saw that and bring us a bottle of water…(IM REALY THAKFUL FOR THAT)

This actually is happening even before the performance of Lauren Harris !!!

When the Maiden started things got even worse… every where there ware a signal torches blazing and

FOR GOD SAKE… MOSHPIT on WASTED YEARS!!! People were pushing and kicking other people who were only enjoying the gig…
One idiot got a Signal torch and started running in circle with the torch facing the people… AGAIN DUST EVERYWHERE

As a result… 1 broken rib dozen of broozes … my girfriend has a ribb fracture too and an face injury… one guy from our group has a serious burn on the back from the stupid torches…

And finally … Guys dont get me wrong… I love Greece and the Greeks but this is my last visit there for a concert especially on Terra vibe

http://z10.invisionfree.com/Maiden_fans_united/index.php?showtopic=23025

Τσ,τσ,τσ… Τι λεει ρε?? Στο κορυφαιο συναυλιακο χωρο Terra Vibe ολα αυτα???

(αν και τον κοβω λιγο κωλοφλωρο, ΠΩΣ καταφερε να σπασει το πλευρο του??? #-o [kafros mode off/]:stuck_out_tongue: )

Αυτή η μαλακία με τα λέιζερ και τις φωτοβολίδες είναι όντως εμετική. Θυμάμαι πέρισυ το Μάρτιο ο Dickinson ζήτησε 2-3 φορές να σβήσουν οι φωτοβολίδες αλλά το κοινό στα παπάρια του (σάμπως καταλαβαίνει αγγλικά η πλειοψηφία;) και σταμάτησε να το λέει.

ελλαδαραααααααααα!!!

κριμα…καλα ρε ωμα της εσκασε το μπουκετιδι?και ο αλλος τον κοιταγε?

Εγώ είμαι υπέρ των φωτοβολίδων, κάνουν ωραία ατμόσφαιρα. Αλλά όχι όταν: 1)Υπάρχει κίνδυνος για τους άλλους, κυρίως σε φίσκα συναυλίες και 2) όταν το ζητήσει ο καλλιτέχνης.

Συμφωνώ. Και με τους Maiden νομίζω πως ταιριάζουν. Τώρα αν έχει πρόβλημα ο Dickinson, ok…

Όταν βρίσκονται 30000 άτομα κολλημένα το ένα στο άλλο τότε το να ανάβεις φωτοβολίδες είναι τουλάχιστον μαλακία καθώς δε θέλει πολύ για να έχουμε πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Ακριβώς αυτό, το ανέφερα κι εγώ άλλωστε. Και φυσικά όχι μαλακία του τύπου “πετάμε τη φωτοβολίδα πίσω ή μπροστά” - ΕΛΕΟΣ! Αλλά η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι άκρως πορωτική 8)8)

εκτός από αυτόν που κρατάει τη φωτοβολίδα πιστεύεις πως υπάρχει κάποιος άλλος που χαίρεται με τη φωτοβολίδα? Εγώ είμαι βέβαιος πως όλοι εκεί γύρω βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που τους έτυχε ο άλλος δίπλα τους…