Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Μπα, αρκετοί παίζει και να γουστάρουν.
Εμένα στο γήπεδο μ’ αρέσουν πάντως!

Στις συναυλίες όμως είναι πολύ πιο επικίνδυνο και συν τοις άλλοις ενοχλεί και τη μπάντα που παίζει γιατί όλος ο καπνός πάνω τους πάει.

Πιο σπαστικό πράγμα από τις φωτοβολίδες δεν υπάρχει. Όταν άναψαν στους Maiden όλοι όσοι ήμασταν πλάγια-πίσω στο pl3, δεν βλέπαμε τπτ και άκουγες τους πάντες να βρίζουνε.

Είναι και επικίνδυνο. Στους Priest νομίζω ένας μ@λ@κ@ς πέταξε τη φωτοβολίδα μπροστά και τραυμάτισε κόσμο.

Οι φωτοβολίδες είναι πολύ επικίνδυνες σε τέτοιους χώρους, και θα συμφωνήσω ότι εκτός από αυτόν που τις άναψε, όλοι οι από γύρω βλαστημάνε. Ήδη είναι αποπνικτικά από τη σκόνη, ο καπνός μας έλειπε…#-o Και, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, για μένα το Terra Vibe αν εξαιρέσεις το μέγεθος είναι από τους χειρότερους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα… Gagarin και πάλι Gagarin!

Παιδιά, δίκιο έχετε για τις φωτοβολίδες, απλώς λέω πως αν όλο αυτό μπορούσε να είναι ελεγχόμενο, η ατμόσφαιρα προσωπικά θα μου άρεσε (ξαναλέω, ειδικά στους Maiden)…

Ναι, εγώ! Οκ, στους περισσότερους μπορεί να μην αρέσει, αλλά εγώ είμαι υπέρ της χρήσης τους σε συναυλίες μπόμπες8) Αμα δε μπορείς όμως να τις ανάψεις προσεκτικά, καλύτερα άστο.

Metallica 2007: Οι φωτοβολίδες στο Master Of Puppets δημιουργούσαν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα. Οσοι το έζησαν πιστεύω συμφωνούν. Αλλιώς, οκ, απλώς διαφωνούμε.

+1 κοντα σε μια απο αυτες ημουν κι εγω εδεσαν αψογα με το κομματι,οπως και με το sanitarium που αναψε αλλη μια.

4η φορά τους είδα…
Το 2005 ήταν η κορυφαία.
Φέτος, κάτι δεν με “τράβηξε”…
Τι άκουσα εγώ. Ήμουν δεξιά από τον πύργο. Δεν άκουγα κιθάρες γενικά, πολύ flat τις είχαν.
Στο Can I Play With Madness, το ο ρυθμός άλλαξε 3 φορές.
To set list καλό, αλλά επειδή εγώ είμαι της παλιάς maiden-ικής σχολής, θα πω ότι ήθελα περισσότερα παλιά κομμάτια.
Γενικά καλά, αλλά τους έχω δει και καλύτερους.

Πάντως είμαστε πολύ γκρινιάρηδες ρε παδί μου. Συμφωνώ με την καλοπροαίρετη κριτική, αλλά και όχι με την συνεχόμενη μίρλα…

το τουρ ηταν για κομματια κυριως απο powerslave,somewhere in time και seventh son :wink:

Αν εννοείς εμένα, ποτέ δεν μιρλολογώ…8)

Όχι drifter, μιλάω για την ακατάσχετη γκρίνια η οποία ξεφεύγει από την εποικοδομητική κριτική …

Μια χαρά τα είπε το παλικάρι, αυτοί είμαστε… δυστυχώς.

Καταιγιστικός.

Λίγα λόγια για την συναυλία…

[SIZE=“7”]ΤΕΛΕΙΑ!!![/SIZE]

Καλά,ο άλλος βάρεσε τη κοπέλα του έτσι επειδή μιλούσε άλλη γλώσσα? Γιατί δεν τον πιάσανε 3-4 επιτόπου να τον σαπίσουν?

ναι οντως…:(:(:(:frowning: κριμα…πολυ κριμα γιναμε ρεζιλι επειδη μεριοι μλκες τα χαλανε ολα…και εγω παιδια εφαγα πολυ ξυλο…#-o δλδ μου πεταγονταν ανθρωποι απο πανω μου…κτ αλλοι μλκες βαραγαν με δυναμη…ακομα και στους cavalera δεν ηταν ετσι…ειδικα στο μος πιτ τους πιγα να πεσω και ενας με επιασε τελευταια στιγμη…πολυ κριμα που μερικοι μλκες τα γαμανε ολα…(και πρωτοι οι διοργανοτες με το χωρο αυτο…που δεν μπορουν να βαλοθν εναν ταπιτα να μην εχει τοσο χωμα…)#-o

Πιστεύω ότι αυτοί που βαράνε και κάνουν mosh pit στο wasted years, είναι όσοι είναι τελείως ανώριμοι συναυλιακά και πάνε μόνο σε 2-3 συναυλίες το χρόνο ή περιμένουν κάθε χρόνο τους maiden να ξεσπάσουν την αγαμία τους.

:drunk::bye::thumbup::bounce::thumbup:=D>

Ηθελα να σημειώσω ότι ένα σφάλμα στη συναυλία ήταν η έλλειψη γιγαντοοθόνων. Αυτό.

Σωστός…