Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

και καλα αυτοι που εχουν αυτοκινητο…
μεγαλυτερο ζορι τραβανε αυτοι που δεν εχουν… :frowning:

η τώρα με τα διαχωριστικά φαντάζομαι θα μπορείς να αφήνεις πάνω και τα μπουφάν. τελικά αυτοί οι ντιντιδες όλα τα σκέφτονται

Ρε πώς κάνετε έτσι. Δεν έρχονται δα και οι Slayer.

[SIZE=“4”]Kαι ποιος σας λεει ρε μαγκες οτι στο εξωτερικο ειναι ολα ροδινα? Εχω παει σε 40 συναυλιες στο εξωτερικο (ozzfest, wacken, rock am ring, lolapalooza μεταξυ πολλων αλλων) και πιστεψτε με εχω πολλα παραπονα κα;ι απο τις τιμες και απο τη διοργανωση.
Και δευτερον εννοειται οτι οι maiden θα φερουν ολα τα σκηνικα. Ειναι η 8η φορα που τους βλεπω απο το 2003 και παντου ειχαν τα ιδια σκηνικα. Επισης αποκλειεται να ειναι αυτο το setlist αφου η περιοδεια επικεντρωνεται στα albums piece of mind, powerslave και somewhere.[/SIZE]

FLY ON YOUR WAY LIKE AN EAGLE
FLY AS HIGH THE SUN
ON YOUR WAY LIKE AN EAGLE
FLY AND TOUCH THE SKY

Πάντως στην Αγγλία τα εισητήρια (τα οποία εκεί θα είναι 50.000 και όχι 15-20.000) έχουν ως εξής:
Όρθιοι: 70 Ευρώ
Καθιστοί: 52, 63 και 70!

Και στη Σουηδία (όπου επίσης θα έχει υπερδιπλάσιο κόσμο από εδώ):
48, 58 και 69 Ευρώ.

Μήπως, λέω μήπως, τελικά είναι οι Maiden ακριβοί; Ε; …

σωστος…
δεν τις ειχα δει τις τιμες αλλου…
:wink:

όταν θα αποκτήσω τον ίδιο μισθό με τον μέσο μισθό ενός άγγλου ή ενός σουηδού και θα παρακαλουθώ τα λάιβ σε αντίστοιχους χώρους υπό αντίστοιχες συνθήκες, 8α σας πω. και στην τελική δε με νοιάζει τι συμβαίνει στο εξωτερικό, θα με νοιάξει όταν πάω να τους δω εκεί. αυτό που ξέρω είναι πως η τιμή από μόνη της είναι απαραδεκτότατη (όποιος κι αν είναι ο λόγος) κι αυτό μου αρκεί για να γκρινιάξω.-

Και εγώ έχω πάει σε κάποια από αυτά που αναφέρεις (και σε άλλα που δεν αναφέρεις) και δεν είχα είχα κανένα παράπονο ούτε από τιμές, ούτε από ήχο, ούτε από τήρηση προγράμματος, ούτε από parking, ούτε από τίποτα! :wink:

Οι Maiden όντως θα τα φέρουν τα σκηνικά! :yes:

Το setlist, όπως έχω πολλές φορές αναφέρει, μάλλον δεν θα είναι αυτό, αλλά η περιοδεία δεν θα επικεντρωθεί μόνο σε αυτά τα 3 albums! Θα παιχτούν και μερικά (έστω και λίγα) από τα πρώτα! :wink:

Ειναι ΕΠΙΣΗΜΑ επιβεβαιωμενο οτι θα παιξουν και απο τα 4 πρωτα. Βεβαια το σωστο θα ηταν να παιξουν το πολυ 3-4…

Αν παιχτεί το Afraid… πάντως… :vibrate:

Και ας μη κολλάει με το κλίμα…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παιδιά, το Afraid δεν έχει καμιά σχέση… :-k

Μέχρι και 1988 θα είναι το setlist…

@heatseeker: Εδώ και αν επιβάλλονταν να το πω…

Επειδή στο υποτιθέμενο “σετλιστ” το πήρε το μάτι μου αυτό και το fear…:-s

Τέσπα, εγώ τη γνώμη για το υποτιθέμενο setlist την έχω πει εδώ! :wink:

Δεν ξανασχολούμαι με το θέμα! Όταν οι Maiden κάνουν το πρώτο show και μάθουμε, τότε θα σχολιάσω αναλόγως… :wink:

Τα κομμάτια από το Fear δεν μου κολλάνε καθόλου πάντως … :-k

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sorry φιλε Μητσο αλλα για ενα περιεργο λογο η παραπανω φραση μου προξενησε γελιο και ηθελα να το εκφρασω…ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΕΙΣΑΙ…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[SIZE=“4”]Φιλε maiden1979 εγω ειδα τους maiden to 2003 στη philadelphia με 49 δολλαρια και καθομουν στη μεση (φυσικα και υπαρχουν ζωνες και σε αλλες χωρες). Υποψιν οτι τοτε το δολλαριο ητανε πανω απο το euro στην ισοτιμια. Μπροστα στη σκηνη το εισητηριο κοστιζε 112 αν θυμαμαι καλα. βεβαια παιζανε και motorhead, dio.Επισης εχω δει μεταλλικα στις καερκιδες ενος τεραστιου γηπεδου με 88. Απο την αλλη εχω δει ozzfest me 19 δολλαρια σχεδον μπροστα. Θελω να πω οτι δεν ειναι ολα εξιδανικευμενα στο εξωτερικο.[/SIZE]

Απο τετοια περιπου αποσταση ειδα τους μεταλλικα με 88( η σκηνη στην αλλη ακρη)

[SIZE=“6”]Παιξανε οι maiden το 2003 στη Νεα Φιλαδελφεια?[/SIZE]

Ναι, συγγνώμη όμως, για τις συναυλίες ξέρουμε να διαμαρτυρόμαστε, ο καφές που κάνει 4 Ευρώ όμως δε μας χαλάει, έτσι; (Ε, μην το παίρνεις προσωπικά, γενικά μιλάω!)
Από τη στιγμή που όλα στην Αθήνα είναι ακριβά, πως θα μπορούσαν να είναι οι συναυλίες φτηνές;
Τέλος πάντων, φαύλος κύκλος. Απλά αν είδες επισήμανα πως στις δύο χώρες αυτές η προσέλευση θα είναι πολύ
μεγαλύτερη από εδώ. Οπότε αν κάνεις την αναλογία, βγαίνει η ίδια τιμή ουσιαστικά!!!

κανεις δεν ειπε κατι τετοιο, στην Ελλαδα ειπαμε οτι απλα ειναι σκατα οσο δεν παει

εγω παντως τον πινω με 2 (τον καφε)

ουαου 22 σελιδες σε 2 μερες για αλλο ενα λαηβ των Μαιηντεν…:!:

εχω να τους δω 10 χρονια σχεδον, αν μπορεσω θα παω εξω φυσικα. Δεν ειναι οτι ειναι απλα το εισιτηριο ακριβο, ειναι και οτι οι γενικοτερες συναυλιακες συνθηκες στο Τερρα Βαημπ ειναι σκατα.

Αν δεν μπορεσω να παω εξω, δεν ξερω αν θα παω η οχι. Θα δουμε αναλογα με το σετλιστ, γιατι εαν ειναι αυτο το σετ λιστ, ε δεν αξιζει τοτε να παω. :wink: