εντάξει για αυτό το θέμα δεν μπορεί κανένας να πει “μην γκρινιάζετε”
και ειδικά όσοι βλέπετε το μεταλ σαν μια κοινότητα κτλ να θυμάστε λοιπόν ότι για την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα φταίτε εσείς η εμείς οι οπαδοί και όχι εξωγενείς παράγοντες. Ο κλασσικός μεταλλας δηλαδή που μπορεί να γκρινιάζει για το ότι το μεταλ δεν προωθείται από τα ΜΜΕ για σκυλοποπ νοοτροπία στην Ελλάδα για ένα σωρό πράγματα αλλά όταν έρχεται η ώρα να κάνει κάτι που μπορεί να έχει πραγματικό αποτέλεσμα όπως το να σαμποτάρει τα ακριβά εισιτήρια και να δει την αγαπημένη του μπαντα από λίγο πιο μακριά τότε τίποτα. Έτσι άρμεγμα. Καλά σας κάνουν λοιπόν.
Όσο για το ποστ του φριντομ αυτά μόνο στον ύπνο μας θα τα δούμε, τουλάχιστον Ελλάδα. Άμα γίνει ανάλογο σκηνικό εξωτερικό και με σωστό σετλιστ ψήνομαι άγρια ακόμα και αν έχουν μέτρια απόδοση πάνω στην σκηνή δεν με χαλάει καθόλου.
αυτό που λέγεται “και δε τους βλέπω καλύτερα έξω!?” ισχύει όταν έχεις τα φράγκα να πληρώσεις,αλλά ζητάς το πιο οικονομικό.
όσο για την εκμετάλλευση,σίγουρα υπάρχει,να πληρώνεις τόσα για να σε βάλουν σε ένα χωρισμένο σε ζώνες χωράφι,είναι αστείο σαν σκέψη.
αλλά πες μου,αξίζει το σουβλάκι 1,90 όταν έκανε 150 δραχμές?όχι,από που κι ως που δλδ.
αλλά δε το σκέφτεσαι,κάμεις μια θυσία.
Εκτός από τις τιμές ένας άλλος αρνητικός παράγοντας πού με αποτρέπει να πάω στο live είναι και το “αναμειγμένο” σέτλιστ. Αφού η περιοδεία γίνεται για το DVD του Golden Years υποτίθεται πώς πρέπει να παίξουν κομμάτια μόνο από τη περίοδο 84-90 και όχι Hallowed Be Thy Name, Trooper κλπ, τα οποία στη τελική τα είχα ακoύσει στη περιοδεία τους Εarly Years DVD.
και επίσης, εγώ που είμαι ρομαντικό αγόρι και το μέταλ είναι ιδεολογία και είμαστε αδέρφια οι οπαδοί με τις μπάντες, απαιτώ από αυτές να θέτουν βέτο για το πόση αισχροκέρδεια θα υπάρχει στις συναυλίες των σε βάρος των οπαδών τους από τους διοργανωτές. μεταλ ρε μεταλ μετααααααααααααααλ.
Εχω να παω σε λαιβ της ντιντι 2 χρονια.Την τελευταια φορα που πηγα δεν πληρωσα εισητηριο.
Ειλικρινα εχω χασει πολλες συναυλιες αλλα δεν το εχω μετανιωσει καθολου γιατι πανω απ’ολα τα εχω καλα με τον εαυτο μου και δεν φοραω ταμπελιτσα με την λεξη μαλακας.Απο εμενα προσωπικα δε προκειται να ξαναδουν σεντ!
και δεν χρειάζεται να μην πας καθόλου μπορείς απλά να πάρεις το πιο χαμηλό εισιτήριο και πράγματα που μπορείς να κάνεις ο ίδιος δεν χρειάζεται να τα περιμένεις από άλλους ούτε από την μπαντα ούτε από τον διοργανωτή