αμαν ρε παιδια με την γκρινια.!!!
οποιος δεν γουσταρει ας μην παει!!
παντως εγω θα ειμαι σιγουρα μεσα με το ακριβο(δεν γαμιεται!!) εισιτηριο και σε αυτη τη συγκεκριμενη περιοδεια θα γουσταρα να τους ξαναδω στο εξωτερικο αν καταφερω να φυγω το καλοκαιρι…:papas:
p.s. και για να φτιαχτω ακομα περισσοτερο σημερα εχω καλεσει φιλους σπιτι μου για αφθονο αλκοολ και προβολη του “Live after death”!!!
Για να καθιερωθεί ένα φεστιβάλ δεν γίνεται από τον πρώτο χρόνο του να έχει ΤΑ ονόματα.Και Pyros βλέπω και στην ανάσταση στην εκκλησία του χωριού μου.Δεν είναι αυτό το θέμα.Γενικότερα την διασκέδαση και την ψυχαγωγία την ακριβοπληρώνουμε στην Ελλάδα,όχι μόνο στις συναυλίες.
Δλδ όταν μία χώρα στηρίζει για πολλοστή φορά ένα συγκρότημα έχει “λάθος” νοοτροπία? Οι Σκανδιναβοί είναι ηλίθιοι που τα τελευταία 20 χρόνια στηρίζουν τους πάντες και τους βλέπουν και κάθε χρόνο?
Όσο για τις τιμές είναι όντως τσιμπημένες αλλά αυτό είναι θέμα διοργανώτριας. Οι Maiden με budget παίζουν, αφού το πήραν θα 'ρθουν. Στη Βουλγαρία έπαιζαν το καλοκαίρι με 15 ? εισιτήριο…
μετα ο bruce,hello athens and hello greece!two minutes to mdinight!τι αλλο θελουμε?δλδ ειναι πολλα τα 70 για να δουμε ενα τεοιο show των maiden που συμπεριλαμβανει τα powerslave,somewhere in time kai seventh son τα οποια λιγο πολυ(και μαλλον πολυ)σημαδεψαν την εφηβεια μας και γενικοτερα ολο τον μεταλ πλανητη!ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ Α ΜΑΤΤΕR OF LIFE AND DEATH TOUR,ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ SHOW ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΛΑ!FACE UP MAKE YOUR STAND AND REALISE YOU’RE LIVING IN THE GOLDEN YEARS!το λεει και το τραγουδι ρε παιδια!παμε να δουμε οτι καλυτερο εχουν κανει μεχρι τωρα!
Τα λεφτά είναι πολλά, δεν φταίνε οι maiden, φταίει η didi.
Ακούγεται τρελά οτι ναι μεν το σετλιστ θα βασίζεται στα Golden Years, αλλά θα έχει και υλικό που έχουν χιλιοπαίξει (εμένα δεν με χαλάει, αλλά αλλιώς την περίμενα αυτή τη περιοδεία γμτ:( )
με αυτή τη λόγικη,δυστυχώς,τίποτα δεν έχει την αξία που πρέπει.και δε διαφωνώ.
υπάρχει η δυνατότητα αποταμίευσης όμως,τόσους μήνες πριν τη συναυλία.
εδώ μπαίνει το ζήτημα κατά πόσο μπορεί ο καθένας να κάμει την θυσία του για να απολαύσει το live.
50 και 70 ευρά είναι πολλά,σίγουρα.αλλά πάντα υπάρχει λύση:wink:
Γιαννη στη Γερμανια την ιδια συναυλια θα την εβλεπαν με 30 ευρω.Δηλαδη λιγοτερο απο το μισο τους μεροκαματο.Σκεψου την αναλογια.Εδω θα επρεπε να εχει 10!!!Το θεμα ειναι το γαμωτο της υποθεσης και οτι καποιοι πλουτιζουν απο την καβλα μας για μουσικη.
Το θεμα ειναι να κανουμε εμεις θυσιες και να τους ριξουμε χυλοπιτα για να κοπουν αυτες οι μαλακιες.
Αλλα ποιος εχει τα αρχιδια να μην παει Μειντεν?Μονο εγω προφανως.Οι αλλοι δινουν και 200 για να τους δουνε γιαυτο μας εχουν πιασει μαλακες