Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

αν δεν τους δω έξω (σε φεστιβάλ μαζί με άλλα) θα το σκάσω το 70αρι … #-o #-o #-o #-o

[SIZE=“1”]αλλά και έξω να τους δω παίζει να πάω κι εδώ στων 50 :P:P[/SIZE]

εγω σκεφτομαι να δωσω το 50αρι και να ταξιδεψω το καλοκαιρι…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: το 2005 στον ιδιο χωρο ποσο κοσμο ειχαν???

Σίγουρα πάνω από 10000. Καμμιά 13-15000 αν δε κάνω λάθος…

Eκει γυρω ναι!!Πιο πολυ κοσμο απο αυτες που εχω παει ειχαν το 99!!Της τρελης στο γηπεδο του Ατρομητου!!Η αρενα ηταν κυριολεκτικα πιτα!!!Και οι κερκιδες απο οσο θυμαμαι!!Παντως φετος πιστευω θα μαζεψουν ενα 20αρικο…θα πεσει πολυ διαφημιση…ειναι και το οτι τα συγκεκριμενα αλμπουμ ειναι τα πιο αγαπημενα απο τον κοσμο…

Πάντως έστω και μόνο για λόγους και καλά εορταστικούς του τύπου “20 χρόνια απο την πρώτη φορά που είδα Maiden στη Αθήνα” εγώ θα πάω. Φοβάμαι όμως ότι φέτος έχει αρχίσει νωρίς το πανηγύρι με τις συναυλίες που “δεν χάνονται”. Μία αυτή, μία των BOC, μία των Peppers αν γίνει μαζεύονται πολλά και δεν έχει μπεί καν το 2008 ούτε έχει ακουστεί τίποτα για Rockwave ακόμα…

και γω σκεύτομαι όπως ο starstruck να τους δω(αν μπορέσω έξω) και βλέπουμε για εδώ…
ακόμα για το θέμα των ηχείων που είπε ο angmar , καινούργιο stage φτιάξανε, ας δώσουν χρήματα να πάρουν και καινούργια συστήματα ήχου…πληρώνουμε που το πληρώνουμε…
να δούμε για rockwave τι θα ανακοινωθεί…

Εγώ ελπίζω να εφαρμόσουνε την τακτική του X-fest (θεός χωρέστο :p) και να δίνουν δύο εισηρήρια των 70 με την τιμή του ενός…

Ναι ξέρω, ονειρεύομαι τωρα:(

Nα το πω να μην το πω…Ψιλομαλακια το σετλιστ…γιατι βαλανε μεσα revelations,number of the beast,hallowed be thy name,trooper…Αυτα τα παιζουν παντα:-k …Τοσες κομματαρες αφησαν…sea of madness ,strange in a strange land…δλδ η περιοδεια λεγεται somewhere back in time και εχει μονο wasted years απο somewhere in time:? :wink:

Α! Δηλαδή εσείς το έχετε δέσει κόμπο ότι αυτό θα είναι το setlist… :-k

Πες τα ρε Μητσο…:wink:

Υπομονη μεχρι την επισημη ανακοινωση ρε σεις.Τωρα που μαθαμε οτι θα ρθουν κιολας εχουμε και ενα αγχος λιγοτερο.:slight_smile:

εγω μια εκπληξη θελω απο τους maiden στο setlist τους…να παιξουν μια και μοναδικη φορα στην ελλαδα το alexander the great!!!

Α ρε…
Οταν ειχανε ερθει οι Metallica τοτε ητανε λεφταλλιca τωρα οι MaiΔen τι ειναι???
Δωστε λοιπον ολοι 70 ευρο να δειτε για πολοστη φωρα τους Iron ΜαιΔen αυτη ειναι η Ελλαδα κ η νεοτροπια της

ε ναι ρε κλασικη ελληνικη νοοτροπια!15000 για maiden(και η κουτση μαρια θα παει…)και μετα 100 ατομα σε καθε συναυλια!μετα θα λενε ηταν ακριβα τα εισητηιρα κτλ κτλ και μετα το 70ευρω φευγει σουμπιτο!ειμαστε αξιοι της μοιρας μας απλα…

μακαρι να μην ειναι αυτο και μακαρι να κανουν ενα σοβαρο τουρ παιζοντας κομματια που δεν εχουν ξαναπαιξει αλλα δεν το βλεπω. Την περιμενα αυτην την περιοδεια πως και πως μπας και ακουσουμε κανα flash of the blade κανα caught somewhere κανα loneliness κτλ αλλα αν ειναι αυτο πλεον οι μειντεν ειναι για πολλα γιαουρτια.

Έτσι! Πείτε τα, πείτε τα! :expressionless:

Είναι δυνατόν οι Maiden, αυτό το μπαντάκι της πλάκας, να μαζεύει 15000 κόσμο; :expressionless:

Ντροπή και αίσχος! [-X
Απορώ και εγώ τι τους βρίσκουν! #-o
Αν υπήρχε δικαιοσύνη 1000 άτομα το πολύ έπρεπε να πηγαίνουν στα lives τους… :expressionless:

Ακριβώς, καλύτερα να πήγαιναν Βέρα Λάμπρου και Φλωρινιώτη8)

σκίζεται κι αυτό το τοπικ σιγά σιγά…:frowning:

ρε παδια το σετλιστ και αυτο να ειναι δεν ειναι και χαλια!!!
αντιθετως μια χαρα ειναι…τρομερα τραγουδια ολα…και αλλιως να ειναι παλι θα λεμε οτι λειπουν τα ταδε κοματια…ε δε μπορουν να τα πουν ολα ομως…

Οποιο και να ναι το setlist…Maiden ειναι αυτοι…για το εισητηριο δν πιστευω κανεις με τετοιο πραγμα που θα φερουν να περιμενε φθηνοτερο.
Οποια τραγουδια κ να παιξουν παλι τελεια συναυλια θα ειναι.ΤΕΛΟΣΣΣ

Δεν θα είναι αυτό το σετλιστ, κατι παρόμοιο ίσως, αλλά μου φαίνεται χλψμό να διέρευσε ετσι…:-k

Η λυσα με τον Αλέξανδρο δεν λέει να σταματήσει…

#-o Οτι να 'ναι όμως…

Αυτά να παίξουνε γμτ, τι Αλέξανδρους και μαλακίες μου λέτε εμένα μετα…8)