Προφανως θα ειναι τα ιδια…
Γιατι με τα 43 καθοσυν οπου γουσταρες…Τωρα τι?..Κατα τα αλλα εχετε δικιο δεν λεω…μαλλον καπως ετσι θα το κανουμε…50αρι και κομπινα για μπροστα…
Μου τη σπανε με τα εισιτηρια παρα πολυ. Μαλλον θα προτιμησω τιποτα αλλο για το καλοκαιρι, σιγα μη τα σκασω στους μεηντεν…
Ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία έχει πια συγκεκριμένη ημερομηνία: 8)
Σάββατο, 2 Aυγούστου 2008! :yahoo: :drunk:
Σήμερα είναι μέρα χαράς…
…γκρίνιες και το κράξιμο απο αύριο… :roll:
κλασσικουρες.
αμα παιξουν κανενα απο αυτα που ειπες θα κανω ταμα στην Παναγια της Τηνου
Powerslave, 7th son of a 7th son, Piece in Mind & Fear of the dark.
απο αυτους τους δισκους παιζουν παντα…
πλακα θα χει φετος να κανουν την εκπληξη και να πουνε απο το A matter of life and death #-o
Οκ, τους είχα δει στο Περιστέρι το 1999 και ήταν απο τις συναυλίες που δε θα ξεχάσω ποτέ… Το εισιτήριο τότε ήταν γύρω στις 10.000 δρχ, δηλαδή κάπου 30 ευρώ.
Τώρα φτάνουμε στα 70. Έχει δίκιο ο Davidian, η πιθανότητα να φτάσει τα 100 σε λίγα χρόνια δεν είναι καθόλου μικρή.
Δε ξέρω αν θα πάω, θα τους έβλεπα άλλη μια φορά, το σέτλιστ έχει κάποια τραγούδια που δεν είχα ακούσει τότε, χρόνια πριν, αλλά χλωμό το βλέπω να σκάω 70 ευρώ. Να πάρουν τα @@ μου. 50άρι αν είναι.
Mην ξεχνάτε όμως πως οι Maiden έχουν και γαμώ τα σκηνικά stageshow κλπ,αντίθετα με τους Metallica που έχουν λιτή παρουσία και σκηνικά.Επιπλέον τα 10.000 που έδωσες δεν μεταφράζονται σε 30 τη σήμερον ημέρα.Γιατί βάλε πληθωρισμούς,πετρέλαια,κηροζίνες, κλπ κλπ έχουν και οι μπάντες τρελά έξοδα.Επιπλέον εμείς είμαστε μια μικρή χώρα που δεν μαζεύει πάνω από 40.000 σε συναυλία.Άρα είναι κι ένα ρίσκο να παίξεις εδώ.Αντίθετα στα μεγάλα φεστιβάλ (wacken,graspop,donington) μαζεύεται λαός.Εδώ ένα metal healing έγινε και μάζεψε 500 άτομα…:?
τέσπα,όλοι εκεί για να περάσουμε καλά και να πιούμε μπύρες.8)
Ρε σκέψεις που κάνουν οι ανθρώποι !
Καλά και τι να κάνουμε τώρα να παρακαλάμε να πάρουνε όλοι 50άρι ?
Εγώ λέω απλά ότι όλα αυτά είναι μαλακία και κόλπα τιης Ντιντι για νακονομάει περισσότερα.Σε συναυλία πάμε γαμώ την πουτάνα μου και εμείς οι μεταλλάδες γουστάρουμε αυτη την φάση περισσότερο απο πολλούς άλλους.Τι μας χωρίζουνε σαν τα ζώα στα κλουβιά
!!!
Α ρε πουστη μου να είχα μια καραμπίνα !
Λέω να ανοίξω σύλλογο ΑΝΤΙ-DIDI FUN CLUB.Θα έχω σίγουρα πολλά μέλη !! :har: :har:
αν διάβασα καλά δεξιά και αριστερά από τα ακριβά θα έχει των 80Ε οπότε πάει και το άλλο που με των 50 έφτανες μπροστά (έστω και τέρμα πλάι … )
Βασικά δεν έχω καταλάβει τη διαφορά των 70 από τα 80…
Τα 80άρια θα είναι τέρμα μπροστά, αλλά θα είναι στα πλάγια? Επειδή δεν μου φαίνεται οτι η θέα απο εκεί θα είναι καλύτερη απο τη θέση των 70…
αχαχαχαχα, εκθαμβωτικό ποστ :lol:
η didi αυξάνει τη δημιουργικότητα των νέων!!
ωραίο πάντως και θα ήταν καλό να σνομπάρουν τα ακριβά εισιτήρια, αλλά στην τελική κανείς δε θα το κάνει, γιατί αν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν κάτι τέτοιο, πιθανότατα θα είχαν φύγει ήδη έξω να τους δουν, αλλά ποιος βαριέται τώρα βρε αδερφέ, αφού τα χουμε γιατί να μην τα δώσουμε; αυτά.
Τι σχεση εχει ρε συ το Metal Healing που εγινε στην Δραμα (ενω ειχε αλλαξει 3 φορες χωρο) με μετρια ονοματα εκ των οποιων τα μισα ακυρωθηκαν με μια συναυλια Maiden στην Αθηνα? Πιστευεις δηλαδη οτι υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να παιξουν οι Maiden Ελλαδα και να μαζευτουν λιγοτεροι απο 15000?
Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες, οι τιμες ειναι εκει γιατι ο Λωρης και η κλικα του μας εχουν πιασει μαλακες (που ειμαστε) και κονομανε στην υγεια των κοροιδων.
Btw, εσεις που λετε για το γαματο stage show κτλ, και οι Metallica ειχαν pyros κανονικα αλλα στο Terra Vibe απαγορευεται, λογω του οτι ειναι δασικη περιοχη. Δηλαδη εχουμε και λεμε. Εχει ενα μερος ιδιοκτητο η συμμορια του Λωρη (αρα δεν πληρωνει ενοικοιο) στο οποιο ΔΕΝ μπορουμε να δουμε το full stage show και παρ’ολα αυτα οι τιμες ειναι στο διαολο, ε ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
(πρωτος εγω που εδωσα 80 περσυ και θα δωσω και μαλλον 70 τον Αυγουστο, δεν κατακρινω κανεναν)
Από ότι βλέπω η ντι ντι το έχει καθιερώσει αυτό με τα pl. Όσοι το έχετε στηρίξει είστε μεγάλα ζώα και καλά σας κάνουν και σας αρμέγουν.
Το εισιτήριο είναι πανάκριβο και δεν δικαιολογείται με τίποτα. Ο χώρος είναι σκατα.
Εάν το σετλιστ ήταν καλό θα το σκεφτόμουν αλλά είναι για τον πουτσο και γενικά μεγάλη κοροϊδία. Μειντεν είδα στο τουρ για τα πρώτα χρόνια και γούσταρα αλλά επειδή ήταν πρώτη φορά. Τώρα δεν το βλέπω να πηγαίνω με τίποτα.
Εγω παντως λεω δωστε ολοι 50 η μην πατε καθολου. Τα 70+ ειναι κοροϊδια…
Ρωτα τον Angmar πως περασε περσυ στους Metallica που ειχε παρει 60αρι, 70 ευρω κανει η συναυλια, τα 50 ειναι για μοστρα:(
παντως το 50ρι στους heaven and hell/iced earth κλπ, ηταν μια χαρα…μπροστα δεξια της σκηνης μια χαρα βλεπαμε…νταξ, στριμωξιδι επεσε, αλλα σε συναυλια πηγαμε, οχι σε καφετερια…
ρε ζωντανα…
απλα βρηκαν τροπο να παιρνουν περισσοτερα φραγκα οι ΝτιΝτιδες…βαλτε γενικη εισοδο στο pitch 55 και 65-70 στα πλαγια να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι και να μη σας βριζουμε …το μαντρι δεν ειναι απαραιτητο…
ps
Didi music fuck off and die
Ξερω πως περασε ο Ανγκμαρ που εμεινε δυσαρεστημενος και πως περασε και ο Καρβου που εμεινε ευχαριστημενος. Επισης ξερω πως περασα εγω στους Tool που εμεινα υπερευχαριστημενος. Κοιτα βασικα εχει ως εξης. Ειτε δωσουμε ολοι 70 ευρω, ειτε δωσουμε ολοι 50 ευρω τελικα πιο μπροστα θα παει αυτος που θα παει πρωτος. Αρα καλυτερα να δωσουμε ολοι 50…
Ναι ομως αυτο δεν θα γινει. Γιατι εμεις εδω μεσα ειμαστε ενα 1% αυτων που θα παει στο live. Οποτε τα 70αρια θα ειναι κλασσικα παρα πολλα, το χωρισμα θα ειναι στην κονσολα (οπως στους Metallica, σε αλλα live ηταν πιο μπροστα) και αυτοι που θα ειναι απο πισω δεν θα βλεπουν τιποτα και θα ακουνε χαλια, δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια.
Λεπον, εγω περασα σκατα στους Μεταλλικα επειδη η ενταση ηταν τοσο χαμηλα που μιλαγαμε κανονικα. Ασε που ανεβοκατεβαινε λογω του αερα.
Παρολα αυτα μιλαμε για 30 χιλιαδες κοσμο, ενα νουμερο που δε νομιζω να το εχουν οι Maiden φετος. Υπ οψη οτι ημουν καμποσο πισω απο τον ηχοληπτη, μιας και με το ζορι στεκομουν ορθιος. Ε, αν κανουν παλι την ιδια μλκια, τι να πω.
Οσον αφορα συγκεκριμενα τους Μεταλλικα, δε ξερω αν πηρατε χαμπαρι τι εγινε. Σκαει το Creeping Death, και προσπαθουσαν να δωσουν ενταση από την κονσόλα, αλλα δε γινοταν. Δε το σηκωνε. Το καλοκαιρι γκρινιαζα γι αυτο ακριβως, επειδη η μπαντα ειναι πασιγνωστη για το δυνατο και καλο ηχο στα λαιβ της…
Ακριβως. Αρα και σκατα εξοπλισμο εχει το κωλομερος και ειναι ταυτοχρονα το πιο ακριβο μερος του κοσμου για να δεις live. α ρε Ελλαδαρα!