Μποφίλιου λαοθάλασσα

Οι Black Sabbath ζωντανά στην Αθήνα!
Το καλοκαίρι του 2012 στο Rockwave
Μποφίλιου λαοθάλασσα
Χαλαρωστε ρε…
Εγω εχω ρε.
Με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα, περιμενετε σοβαρη κουβεντα μωρε;
Προς το τρολλ Metallica-κια ήμουν μεσα maiden 08, 11 Και metallica 07, 10. Sabbath δυστυχώς δεν με αφηνε η μανα μου (ήμουν 13 και στο terra vibe θα μας μοιραζαν τσιγαριλικια-δικαιολογίες μάνας για να μην δω τους “σατανιασμένους”) Με το μάτι και μόνο maiden 08 πιο πολύς κόσμος απο metallica 07. Big 4 ( γιατι ναι ΔΕΝ ειχαμε παει μονο για metallica) ο πιο πολύς κόσμος που έχω ει στο χωράφι. Παρα πολοοί μπηκαν τσαμπε εκεινη την χρονια. (μπηκαν και 5 φιλοι μου τσαμπε και μου λεγαν οτι γενικα μπαιναν ατομα αβερτα απο φραχτες). Πάντως οπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω waters το 06 επίσης πάρα πολύ κόσμος (με θυμαμαι πολύ πίσω). Κάπου θα υπάρχουν τα επίσημα νούμερα αλλά άντε να τα βρεις
Από σένα ναι, περιμένω ρε.
Όταν πετάμε νούμερα Έτσι με το κιλό δεν γίνεται κουβέντα σοβαρή.
Ξαναρωταω τι σημασία έχει αν μια μπάντα ειχε παραπάνω προσέλευση κατά χίλια άτομα ή κατά 3 χιλιάδες σε σχέση με μια άλλη?
Απλά τα πράγματα, ας στηρίξουμε το live της χρονιάς.
Βέβαια πριν κάνω τη σύγκριση που λες, είχα γράψει ακριβώς από πάνω ότι με βάση την προσέλευση του κόσμου ισχύει αυτή η σύγκριση. Ότι δηλαδή Black Sabbath > Metallica > Iron Maiden. Που για μένα η προσέλευση του κόσμου ποτέ δεν είναι αποκλειστικό κριτήριο στη μουσική. Ειδάλλως όλα τα metal συγκροτήματα μαζί τρώνε τη σκόνη της Ariana Grande και της Nicki Minaj.
Πουθενά δεν προσπάθησα να βγάλω τους Sabbath καλύτερους από τους άλλους δύο. To σχόλιο μου ήταν έμμεση απάντηση στον Παντελή που με βάση το ποιος μάζεψε τον περισσότερο κόσμο στη Μαλακάσα προσπαθούσε να βγάλει τους Metallica καλύτερους. Ε, λέω κι εγώ ότι οι Sabbath είναι ακόμα καλύτεροι αφού έκαναν ρεκόρ προσέλευσης κόσμου με τη συναυλία του 2005. Βέβαια εσύ αμφισβητείς αυτό το ρεκόρ αλλά ντάξει αυτό είναι άλλη κουβέντα. Όπως και να έχει οι συναυλίες του 2005 και 2010 ήταν πάρα πολύ κοντά σε προσέλευση κόσμου και έχουν το ρεκόρ όσον αφορά τo κεφάλαιο metal συναυλίες στην Ελλάδα.
Ξαναρωταω τι σημασία αν έχει μια μπάντα εχει παραπάνω προσέλευση κατά χίλια άτομα ή κατά 3 χιλιάδες σε σχέση με μια άλλη?
Ρωτα όσους ειρωνεύτηκαν τα παιδιά που έγραψαν για την φήμη ότι έχουν πουληθεί 3000 εισιτήρια για Μεηντεν
Γιατί έτσι ξεκίνησε
Δεν αφήνουν να γραφτεί τίποτα εδώ μέσα χωρίς να παιχτεί " αστειακι’ . Όλα με αποδείξεις λες και είμαστε επιστημονικό συνέδριο
Δλδ σορρυ κιολας…Το ολο πανηγυρι αρχισε γιατι ποσταρα αυτο που μου ειπε ο ανθρωπος απο το μαγαζι για την προπωληση πανελληνιως ??
Μα παλικάρι μου, απλά σε διόρθωσα όσον αφορά την προσέλευση. 25000 γραφει το ροκινγκ ότι είχε στους Sabbath, όσο γράφει για τους Μεταλλικα το 07. Σε καμία από τις 2 δεν είχε τόσο. 18-19000 εισιτήρια είχε σε αμφότερες. Βάλε και 2-3-4000 επιπλέον αν θες. Παντως το 30.000 είναι υπερβολικό. Ποτέ μέταλ συναυλία δεν είχε τόσο κόσμο. Στους Big-4 είχε περίπου 25.000 με λίγο πάνω από 20.000 εισιτήρια.
Δεν είπα πουθενά ότι η Χ,Ψ μπάντα είναι καλύτερη.
Ωραια η κουβεντα σας, αλλα επειδη οι Depeche Mode ειχαν μαζεψει απειρως περισοστερο κοσμο απο οποιοδηποτε μεταλ συγκροτημα εχει παιξει ποτε στη Μαλακασα (ημουν και στους DM και τις δυο φορες, και Metallica 2007, και Maiden 2008), καλυτερα να σταματησετε τωρα, γιατι εμφανως με βαση τη λογικη του τοπικ, οι Depeche Mode ειναι απλα το καλυτερο μεταλ συγκροτημα.
Η πλάκα είναι κανεις δεν μίλησε για καλύτερο ή χειρότερο. Αλλά πότε μαζευτηκε ο περρισότερος κόσμος στο χωράφι σε metal συγκρότημα , μεχρι πόσους χωράει γενικά και κάποιες προωρες (και άσκοπες) εκτιμήσεις για αυτό το καλοκαίρι
Το έγραψα και πιο πάνω και δεν δώσατε σημασία.
Manu chao, Metallica, depeche mode.
Τα λέει και η αρμόδια. Και από κοντά όποιος την γνωρίσει τα ίδια θα σας πει και ας μετράτε εσείς κεφάλια.
Εφόσον χώρεσε τον κόσμο που είχε στο Manu Chao δεν υπάρχει ζήτημα για μεταλ συναυλία! Τότε ήταν η μεγαλύτερη προσέλευση με ~40.000
Δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση. Mιλάω με βάση αυτά που γράφουν τα διάφορα ηλεκτρονικά έντυπα. Δες εδώ τη LIFO που μιλάει για 30 χιλιάδες κόσμο το 2005 στους Black Sabbath.
Το καλοκαίρι του 2012 στο Rockwave
Τώρα για το αν αυτό το νούμερο είναι φουσκωμένο, εσύ που έχεις επίσημη ενημέρωση εκ των έσω προφανώς γνωρίζεις καλύτερα.
Ξαναλέω όμως ότι ο σκοπός μου δεν ήταν να μιλήσω για νούμερα. Μπήκα στη συζήτηση για να εκφράσω τη διαφωνία μου στη λογική “περισσότερος κόσμος συνεπάγεται καλύτερο συγκρότημα”. Φυσικά κανένας δεν μίλησε ξεκάθαρα για καλύτερο συγκρότημα αλλά ουσιαστικά αυτό άφηναν κάποιοι να εννοηθεί.
Από σένα ναι, περιμένω ρε.
Σώθηκες !
Απλά τα πράγματα, ας στηρίξουμε το live της χρονιάς.
Αυτό.
Βέβαια πριν κάνω τη σύγκριση που λες, είχα γράψει ακριβώς από πάνω ότι με βάση την προσέλευση του κόσμου ισχύει αυτή η σύγκριση. Ότι δηλαδή Black Sabbath > Metallica > Iron Maiden. Που για μένα η προσέλευση του κόσμου ποτέ δεν είναι αποκλειστικό κριτήριο στη μουσική.
Δεν μπορούμε καν να συμφωνήσουμε για την προσέλευση του κόσμου.
To σχόλιο μου ήταν έμμεση απάντηση στον Παντελή που με βάση το ποιος μάζεψε τον περισσότερο κόσμο στη Μαλακάσα προσπαθούσε να βγάλει τους Metallica καλύτερους.
Η αλήθεια είναι ότι οι Μετάλλικα είχαν μαζέψει περισσότερο κόσμο και επομένως είναι και καλύτεροι. Τι να κάνουμε!
[quote=“Rebel, post:568, topic:60853”]Ρωτα όσους ειρωνεύτηκαν τα παιδιά που έγραψαν για την φήμη ότι έχουν πουληθεί 3000 εισιτήρια για Μεηντεν
Γιατί έτσι ξεκίνησε[/quote]
Btw εγώ εσένα ειρωνεύτηκα που είπες “σπουδαίο νέο, έστω και ανεπιβεβαίωτο” . Κι εγώ είπα ότι έχω ακούσει ότι έχουν πουληθεί 15 χιλιάδες εισιτήρια. Γιατί το δικό μου νέο δεν είναι σπουδαίο
;
Τα λέει και η αρμόδια.
Τι ξέρει αυτή;
Δες εδώ τη LIFO που μιλάει για 30 χιλιάδες κόσμο το 2005 στους Black Sabbath.
Το 2011 έγραφε για 30χιλιάδες κόσμο το 2005, το 2021 θα γράφει για 35 χιλιάδες το 2005 και άμα πεθάνει κάνας Ozzy θα γράφει για 40 χιλιάδες.
Πάντως ρε μαλάκες πραγματικά δε σας πιστεύω, είναι δυνατόν να πιάνεστε από τέτοιες μαλακίες που γράφω; Σοβαρά τώρα; Πείτε “άντε φύγε από 'δω ρε μαλάκα και μη μας τη σπας”, μην απαντάτε σοβαρά γιατί δεν την παλεύω, δεν μπορώ να σταματήσω . Άντε, φεύγω προς το παρόν και μη τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά.
εγω πάλι έμαθα οτι οχι μόνο δεν θα κοπούν δέντρα αλλά θα γίνει και δεντροφύτευση λίγες μέρες πριν
Πάντως αν μετρήσουμε τα χιλιάδες (πραγματικά) ποσταρίσματα «φέρτε Maiden ρεεεεε» στο 80% των συναυλιακών θρεντς των τελευταίων χρόνων – θα έπρεπε οι μόνομεϊντεν να ανεχτούν και ένα ψιλοχιουμοριστικό τρολοποστάρισμα, χωρίς να γίνει τόσο μεγάλο θέμα.
Ας στηρίξουμε το live, ας αγοράσει ο καθένας όποτε μπορέσει το εισιτήριο του και αν έχει 24.999 κόσμο, θα πάω εγώ στην είσοδο να αγοράσω άλλα 2 να γίνουν 25.001 να ξεπεράσουν και Μετάλικα και Σαμπαθ
Το εγραψα και πριν μερες. Πολλοι θεωρουν υπερβολικο το νουμερο, 30-35.000 θα εχει και θα το δειτε.
Scripta manent…