Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Μαζί με τις πευκοβελόνες :stuck_out_tongue:;

1 Like

και εγω πιστευω οτι θα σπασει ρεκορ φετος…ειναι πολλοι που σκεφτονται ποσο συντομα θα ξαναδουν κατι παρομοιο με την κατασταση αυτης της χωρας…

5 Likes

Απ τη στιγμή που ο κάθε casual ακροατής που γνωρίζω μου λέει ότι θα πάει να τους δει , έχω-έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε για μεγάλη προσέλευση

Πιστεύω 18 με 20 χιλιάδες . Οτιδήποτε παραπάνω είναι θαύμα και ελπιδοφόρο για το συναυλιακό μέλλον

Για ρεκόρ θα χρειαστεί εντυπωσιακό lineup

1 Like

Πέρα από την κατάσταση της χώρας είναι και η ηλικία της κάθε τέτοιας μεγάλης μπάντας που δεν αφήνει περιθώρια για χαμένες συναυλίες πλέον.

7 Likes

Eπίσης είναι και η ηλικία η δική μας, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο…

5 Likes

7 Likes

…fair enough

7 Likes

Νομίζω πως τα Support θα ανακοινωθούν μετά την αύξηση της τιμής (η οποία είναι λογική για τα δεδομένα της DiDi η οποία επίσης δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια διαφάνεια στο παρελθόν).

2 Likes

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι τιμές είναι εντάξει και ότι είναι τίμιο το ότι τα πρώτα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (το οποίο είναι αρκετό για να πάρει εισιτήριο όποιος θέλει να πάει στο live).

3 Likes

Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν έχουν ανακοινωθεί τα support κατά τα άλλα μια χαρά και οι τιμές και τα πάντα. Θα είχα ένα φόβο ότι θα έχουμε μόνο εγχώρια support αν δεν είχε πει ο Χρονόπουλος ότι θα σκάσουν κι άλλα καλά ονόματα.

μην είσαι πλεονέκτης! στο εξωτερικό ακόμα και οι headliners ανακοινώνονται μετά τα early bird εισιτήρια. Ευρώπη γίναμε :grin:

3 Likes

Εεεε Ναι αλλά εκεί ξέρεις ότι θα έχει “Καλά” - παραπλήσια συγκροτήματα κάθε χρόνο .

Δεν έχουμε αποστάσεις στους headliners τύπου μποφιλιου και λανα ντελ ρευ σε Iron Maiden και Judas Priest.

επιστροφή στην κανονικότητα

Μέχρι και ακριβή ημερομηνία μας έδωσε

Για σαπορτ να πω την αλήθεια δεν το βρίσκω και παράλογο . Υπάρχει μπόλικος χρόνος να κανονίσεις

Νομίζω ότι οι περισσότερες μπάντες εκεί έξω έχουν κενά το καλοκαίρι . Δεν είμαστε μόνο εμείς δλδ, που δεν έχουμε κάνει πλήρη προγραμματισμό

Και όσο βλέπω τους Helloween να έχουν 4-5 εμφανίσεις του χρόνου , ελπίζω ότι όταν καλυφθούν θα μας έχουν μέσα :grin:

Παίδες, δεν έχω παρακολουθήσει το τόπικ και μάλλον ίσως έχει υπάρξει απάντηση ή εκτίμηση, σόρυ για την ερώτηση ξανά, αλλά τίποτα για setlist ξέρουμε?

Λόγω παρέας και του ότι είμαστε πλέον σε μια ηλικία που οι περισσότεροι ψιλοχαθήκαμε με το κλασσικό χιέβυ ή ακολουθήσαμε άλλους δρόμους, μας έχει πιάσει ένα κάτι και είμαστε σε φάση να πάμε για τα νιάτα μας και λοιπά γραφικά και καθυστερημένα :stuck_out_tongue: , αλλά θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το σετλιστ (πιο μικρός κλάιν το σετλιστ, πλέον ομως είμαι και πρωτοδισκάκιας και αργόσχολος :stuck_out_tongue: )

2 Likes

μαλλον για κατι τετοιο το κοβω, οπως κανανε και το 1999 στην Ed Hunter περιοδεια

2 Likes

γάμα το σετλιτ, να πατε για τα γραφικά καθυστερημένα :wink:

4 Likes

Smallwood είπε για 80s based περιοδεία.

3 Likes

Αυτό το σετλίστ να το παίξουν μόνιτς…

2 Likes

Θελουμε holy smoke οπωσδηποτα

1 Like

To ξαναγραφω,την ημερα της ανακοινωσης των Μειντεν,το γκαζετα(που πανω κατω θεωρειται σοβαρο σαιτ) ειχε γραψει για σαπορτ Volbeat - Ghost(ενω ολοι λιγο πολυ ξεραμε για σαπορτ τους Πριστ,που τελικα μπηκαν headliners αλλη μερα).Καταλαβαν οτι εκαναν γκελα,και το διορθωσαν οτι τα σαπορτ θα ειναι μεγαλες μπαντες(κατι τετοιο). Ε δεν γινεται ετσι τυχαια ρε παιδια να το εγραψαν αυτο.