Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Ελα ξεκιναμε…20/11 η προπωληση.

2 Likes

ξερουμε τι θα παιξει απο τιμες;

Πανετοιμος !!!

6 Likes

Οπως λεει και το site του Rockwave
Περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη της προπώλησης και τις τιμές εισιτηρίων πολύ σύντομα!

Ελπιζω να εχει τιμες με ζωνες. Αντε να δουμε και τα support τωρα.

24 Νοεμβρίου η προπώληση διάβασα στο site του Rockwave

2 Likes

Ο Λωρης εκανε το απολυτο καμ μπακ… Δίκαιο το μπινελίκι που ετρωγε τα τελευταια χρονια αλλα οφειλουμε να τους δωσουμε και τα ευσημα τωρα. Αυτα ειναι project Λωρη , αν δεν βγαινει κατι ΔΕΝ το κανεις και δεν φερνεις Ψαραντωνηδες. Μπραβο για τους Maiden, στανταρ θα γεμισει…

p.s. ετοιμαστειτε για 80αρια+ απο τωρα παντως για να μην πεσετε απο τα συννεφα…

4 Likes

Εγω ειμαι ετοιμος για 90+ για να φανει ελαφρυ οτι και να ακουσω :slight_smile:

1 Like

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΗ

Ο σωστός ο Μεηντενας ξενιτέυεται για την μπαντάρα , αλλά όταν πήγα Ρώμη ήμουν cool . Αλλά στην πατρίδα θα κλάψω ρεεεεεεεεεεεεεεεε ( και τους είχα δει και το 2011 αλλά μια ίσον καμία )

άγημα στο αεροδρόμιο για τον ed force one . Τιμές αρχηγού ( no pun intenden ) κράτους

Απλά μια παράκληση , αν είναι εύκολο όποιος ποστάρει τιμές και ημερομηνία έναρξης προπώλησης να είναι έγκυρο και όχι άκουσα κλπ . Είναι μεγάλη αγγαρεία να κατεβώ κέντρο σε TH κλπ

κάντε πρόβες λέμε ,. Να συγχρονιστούμε σωστά στο a capella

3 Likes

Welcome back, μας έλειψες :joy:!

Για το setlist πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πρώτο live.

Είμαι ο άνθρωπός σου :smile:.

3 Likes

Scream for me Athens \m/ (σορρυ για τα Αγγλικά αλλά ήθελα να το πω) :stuck_out_tongue:

6 Likes

Screeeeeeeeam for me Greeeeecee

πάντα εις διπλούν αυτά

3 Likes

Scream for me Athenaaa(αν θυμαμαι καλα :p)

2 Likes

Καλά σίγουρα. Αλλά πλέον μετά την ανακοίνωση μια ιδέα την έχουμε. Κυρίως απο δεκαετία 80 αλλα και μερικά από τους υπόλοιπους δίσκους.
Κυρίως ήθελα να δω την ονομασία του Tour για να έχω ένα hint για τα τραγούδια.

Legacy of the beast tour. Ανακοινώθηκε μαζί με την περιοδεία.

Καλύτερα έτσι, για μένα. Προτιμώ τα κλασσικά να παίξουν.

1 Like

κρατάω μικρό καλάθι για το setlist και για εκπλήξεις

Μιλάμε για τους Iron Maiden όχι τους clutch . Ο ορισμός του better safe than sorry

Και πραγματικά δεν με πειράζει καθόλου. Πολύ καλά κάνουν αφού ό,τι παρουσιάζουν είναι άριστο απ όλες τις απόψεις

εύχοιμαι μόνο σε κάτι καλύτερο από Somewhere in time και όχι wasted years . Θεωρώ δεδομένη την επιστροφή του aces high ( μακάρι ) και λογικά wicker man . Έχω ψηθεί για flight of icarus

OUR TIME WILL COME , OUR TIME WILL COOOOOME

1 Like

Το setlist του video game.

3 Likes

Μπέλφαστ λογικά για μένα. Αν και Ελλάδα θα λέει περισσότερο!

Για να μην παρεξηγηθώ, σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για τα στατικά και προβλεπέ setlists των Maiden (και των κάθε Maiden) είναι οι ίδιοι τους οι οπαδοί.

8 Likes

Μεγαλη αληθεια αυτη εδω, αν και εχει και η μπαντα μεριδιο ευθυνης.

2 Likes