Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Ρε μαγκεσ τι ειναι αυτο το Prophecy που λετε? εκτος απο υπερκομματαρα απο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ?

Ελπίζω όχι αυτό.

Εγώ θέλω κάποια από τα Wrathchild, Murders In The Rue Morgue, Remember Tomorrow, 22 Acacia Avenue, Where Eagles Dare, Flight Of Icarus, Flash of the Blade, Stranger in a Strange Land, The Clairvoyant.

Θεωρώ δεδομένο ότι θα παίξουν, Iron Maiden, The Trooper, Number Of The Beast, Hallowed Be Thy Name, Fear Of The Dark.

Επίσης θεωρείται σχεδόν σίγουρη την ύπαρξη τουλάχιστον 3-4 κομματιών από το Brave New World και μετά. Blood Brothers ξέρω εγώ (ξενερώνω. Ας παίξουν Paschandale)

Από εκεί και πέρα όλοι μας προσευχόμαστε για εκπλήξεις (πχ Die With Your Boots On κομματαρα).

Μη ξεχνάμε ότι παραδοσιακά οι Maiden παίζουν σετλιστ των 16 κομματιών.

2 Likes

πως δηλαδη ειμαι υπευθυνος εγω? για εξηγησε λιγο το σκεπτικο?

1 Like

Aς παιξουν τουλ Paschendale απο μετα-BNW

Πήγαινε λίγο να δεις αν έρχομαι, σε παρακαλώ.

εμπεριστατωμενη αποψη. ωραιος μεστος λογος. ρωταω ξανα λοιπον - πως ειμαι υπευθυνος εγω που δεν παιζουν το Infinite Dreams πια?

1 Like

Για το Hallowed δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι θα το παιξουν.

Ευχομαι παντως σε Revelations, Powerslave, Stranger In A Stranger Land, Aces High, The Evil that men do…

2 Likes

To Hallowed δεν θα παιχτεί αν δεν λυθεί πρώτα το δικαστικό ζήτημα. Για αυτό το έκοψαν και από το δεύτερο σκέλος της Book of Souls περιοδείας.

Πρόβλεψη από την εικόνα που έχουν βάλει και όχι μόνο…

Wickerman
2 minutes to midnight
Revelations
Trooper
Clansman
Lord of the flies
Flight Of Icarus
Heaven can wait
Evil that men do
Number of The beast
Iron Maiden
Fear of the dark
Greater good of god
Dance of Death
Sanctuary
Run to the hills

3 Likes

μια χαρά είναι

κι ας θέλω 2-3 διαφορετικά . Αλλά όλοι έτσι είμαστε :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ara prepei na vroume ta 6 pou 8a kopoun?!

Sorry gia ta greeklish.

Gia emena o kliros peftei se Londino h B’ham an kai tha protimousa xorafi. An einai panakriva h sold out grigora, tote paizei na kleisw Athina kai na to syndyasw me Kriti, Over the Wall kai kana mpanio

1 Like

Works for me!

Μα στην εικόνα δεν έχει ψηλά κάπου την μούμια του Powerslave; E;

1 Like

Την έχει αλλά επειδή το έπαιζαν στην προηγούμενη έβαλα το midnight από το δίσκο.

Νωρίς ακόμα αλλά από ότι ακούω υπάρχει σοβαρή σκέψη να μεταφερθεί το Over the Wall για να μην πέφτει πάνω στο rockwave (τέλος πάντων για όσους ταξιδεύουν με πλοία θα υπάρχει σοβαρό θέμα).

Suits me!

2 Likes

Τυχαίο που σήμερα έβρεξε ;

2 Likes

Στρίψε δεξιά στο πρώτο και μετά από 200 μέτρα, αριστερά.

5 Likes

Εσενα πρεπει να σου αρεσει το St Anger - δεν εξηγειται αλλιως.

μεταξύ μας τώρα, αλλά το χει λιώσει

Ναι κάθε μέρα κατεβάζει τα σκουπίδια .

2 Likes

Ok οι Maiden, αλλά καμιά μεγάλη μπάντα θα φέρει το καλοκαίρι ο Λώρης να γουστάρουμε?