Μονο εγω νιωθω λιγο αβολα που ανακοινωθηκε ονομα απο μεσα Νοεμβριου μαζι με ολα τα υπολοιπα φεστιβαλ; Που πηγε ο Φεβρουαριος (στην καλυτερη);
JP 2 Ιουλιου ειναι με Οζζυ Λισαβωνα…
VOLBEAT και GHOST???
Δεν είναι δυνατόν… ειδικά για Volbeat… φαντάζει απίστευτο
Που ακούστηκε για Volbeat?
Edit το βρήκα στο…gazzetta
Εεεε Καλά τώρα . Ποιος ξέρει πόσα θα έσκασαν στους μεηντε για να τους πάρουν μαζί τους …
Ε αφού έρχονται και οι Volbeat είμαστε και επίσημα χώρα Α κατηγορίας.
Η καλύτερη live μπάντα της γενιάς της μαζί με Gojira
Δεν φέρνουν και helloween επί της ευκαιρίας να βγουν οι αναμνήσεις για το tour του 7th son.
Volbeat? Ίδια μέρα με Maiden? Τους έχω δει δύο φορές μέχρι τώρα και ήταν και τις δύο σούπερ. Φοβερή ενέργεια στη σκηνή.
3:58
γαμημένε αρχηγέ πως γίνεται να είσαι πάντα μες στην καύλα ;; Ο μόνος που παίζει να μην έχει βαρεθεί ούτε ενα λαηβ
Ρε παιδιά, είναι έγκυρο αυτό για Volbeat;;;
Και εγώ στο Gazzetta το βρήκα, δε ξέρω τι παίζει, αλλά φαντάζει απίστευτο. Αν είναι ίδια μέρα τελειώσαμε σαν είδος.
Ghost & Volbeat ??? ΩΝΑΣΟΥΓΑΜΗΣΩ !!!
Τι volbeat και ghost ρεεε??? Εμεις θελουμε priest. Μισες δουλειες κανετε
Aν επιβεβαιωθει ο mike_blackie πως οι Maiden εκλεισαν μαζι με Priest. Kαι πλαισιωθουν με Volbeat - Ghost…θα μιλαμε για ημερα που θα μεινει στην συναυλιακη ιστορια της χωρας !
και με volbeat και με ghost και με priest και με maiden και με δραχμες και με ευρω και με πασοκ και με νδ και με συριζα και με μνημονιο και χωρις μνημονιο και με κουφοντνα εξω και με κουφοντινα φυλακη
ναι καπως ετσι
Λεγε ρε μουτρο τι θα γινει τελικα με τους Πριστ και τα σαπορτ
Εχω αγχωθει τερμα
Ελα blackie ασε τους γριφους και ξεβρακωσου…ΛΕΓΕ !!!
Φανταστικα νεα!