Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Μονο MAIDEN ΡEEEEEEEEEE

9 Likes

Λοιπόννν, τα εισιτηρια για Βουλγαρία ξεκινάνε από: 70 BGN = 35,5 ευρώ! Προφανώς δεν περιμένουμε τέτοια τιμή για Ελλάδα αλλά έχουμε το πρώτο μέτρο σύγκρισης για αναλογίες!

4 Likes

Ηδη αρχισα να βλεπω εκδρομες για Βουλγαρια απο τους βορειους με δικαιολογια οτι εχει φθηνοτερη μπυρα(!!!)
Οι ιδιοι μετα βγαινουν και κραζουν τους ντιντιδες καθε χρονια…
Αυτο το λαιβ ειναι τεραστια ευκαιρια να δειξουμε οτι υπαρχει πολυς κοσμος και μαλιστα διψασμενος που θελει να βλεπει μεγαλα πραγματα στη χωρα μας και πως αξιζει τον κοπο να παρθουν ρισκα απο τους διοργανωτες τα επομενα χρονια.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

5 Likes

Εμεις που μένουμε Καβάλα Ξάνθη κτλ είναι πάνω απο 600 χιλ η Μαλακάσα και γυρω στα 200-250 το Plovdiv. Εκτος απο την τεράστια διαφορά σε βενζίνη θέλουμε 70 για διόδια στη μια περίπτωση 25 στην αλλη μαζι με βινιέτα. Επίσης 100% το εισιτήριο θα είναι φτηνότερο στη Βουλγαρία. Όπως νομίζει πράτει ο καθένας.

6 Likes

Επειδή και Maiden και Priest και Volbeat-Ghost που ακούγονται έχω δει και το χωράφι μου πέφτει και εμένα λίγο μακρυά…τίποτα άλλο παίζει να έρθει;
Οζζυ;

Αυτό είναι πολύ λογικό. Αλλά κουταμαρες τύπου φτηνή μπύρα , δεν αρκούν . Συν αυτό που αναφέρει ο @Tataros123 ότι εδώ και χρόνια από τους ίδιους πέφτει πολύ γκρίνια .

Όπως και να έχει με το καλό να δούμε Maiden και φυσικά ο καθένας θα κοιτάξει τι συμφέρει την τσέπη του .

2 Likes

Καλα κ εσυ το τερματισες τωρα. Ειναι δυνατον ποτε να ερθουν ολοι οι αποπανω συν οζυ ;;;;; Αν ερθουν τα 4 ονοματα που λες θα μιλαμε για bugdet απλα αδιανοητο κ εννοειται οτι δεν υπαρχει χωρος για τιποτα αλλο περαν απο τοπικα acts

2 Likes

Mαγκες και εγω απο Β. Ελλαδα ειμαι,εννοειται η Βουλγαρια πεφτει πιο κοντα και στανταρ θα ειναι πιο φθηνα αλλα δεν παει ετσι το θεμα…Αν θες Ελληνα μεταλα να σταματησεις να γκρινιαζεις πρεπει τωρα να στηριξεις ! Ισως να εχω λαθος. Αυτη ειναι η αποψη μου ομως.

Υ.Γ. Εχω κλεισει να παω Σοφια για Helloween. Εννοειται πως αν ερχοντουσαν Αθηνα,θα διαλεγα Ελλαδα απο Βουλγαρια για τον ιδιο ακριβως λογο.

5 Likes

Ε καλα το φτηνη μπύρα δεν το σχολιάζω γιατι ειναι κάτι παραπάνω απο κουταμάρες!! Οσο για την γκρίνια πάντα υπήρχε και θα υπάρχει. Άλλος μπορει να πει οτι δεν ρισκάρει η ντιντι γιατι φέρνει ίσως το μοναδικό συγκροτημα στην Ελλάδα που δεν θα μπει μέσα. Εγω σαν καταναλωτής αν εμενα κοντά στην Αθηνα θα μου άρεσε αλλα όταν υπάρχουν τετοιες αποστάσεις οι ρομαντισμοί πάνε περίπατο απο την μεριά μου. Όσο να΄ναι άλλο να οδηγήσεις 1300 χιλιόμετρα άλλο 500. Είμαι και 43 πλέον!!
Ο @Tataros123 πολύ καλά έκανε και το έθιψε το θέμα γιατι σίγουρα θα υπάρχουν και εκδρομές προς Αθηνα μεριά.

5 Likes

Μάγκας και μπράβο σου!

2 Likes

Ναι σορρυ το έγραψα λάθος. Εννοώ πέρα από maiden που είναι οφισιαλ, αν είναι και τα υπόλοιπα κλεισμένα ρωτάω ή αν παίζει να έρθει και κάτι άλλο πχ όζζυ ή οτιδηποτε :slight_smile:

1 Like

Για Volbeat - Ghost το εγραψε το γκαζεττα. Παιζει να κανανε γκελα (να ειναι κλεισμενοι δλδ αλλα δεν εχουν βγει ανακοινωσεις ακομα) και το κατεβασαν κατευθειαν. Για Priest ειπε ο blackie ειναι κλεισμενοι μαζι με Maiden(1.300.000 και οι 2)

2 Likes

Οι προβλεψεις του μπλακι ειναι σαν του Γεωργιου και του Αλεφαντου ομως.

1 Like

Α τοσο καλα ε?? :grinning:

1.300.000 Ευρώ αμοιβή εννοείς; Ούτε για αστείο τέτοιο νούμερο

1 Like

Με τα διπλά φέρνεις Metallica.

Δεν διαφωνω σε αυτο που λες. Ιδεα δεν εχω με αυτα. Απλα αυτο εγραψε ο blackie. Τα παραπονα εκει :joy:

1 Like

Ας κρατησουμε παντως και μια πισινη για το αν θα γινει η συναυλια…μετα απο τη φωτο που κυκλοφορησε !!! :grinning:

1 Like

1η περίπτωση:

IRON MAIDEN - Volbeat - Ghost

2η περίπτωση:

IRON MAIDEN - Judas Priest

Eρώτησις: Πόσο πάει το μαλλί σε κάθε μία από τις 2 περιπτώσεις? Εγώ νομίζω ένα 80άρι τουλάχιστον και στις δύο.

Κανένας λόγος γκρίνιας βέβαια, αφού όταν θες να δεις μεγάλα ονόματα θα πρέπει να τα σκάσεις.

Αν και το δεύτερο δεν το βλέπω πιθανό, ναι πάνω-κάτω στα ίδια.
Εγώ ανάλογα με τα support το κόβω 60-85. Maiden μόνοι τους με το support που θα έχουν στην περιοδεία (Killing Joke) θα ήταν στο 60άρι λογικά.

Κασέ 1.300.000 που γράφτηκε παραπάνω κλπ σε Metal μπάντα δεν υπάρχει.

1 Like