Έχουν και οι 3 αυτές μπάντες τον ίδιο προμοτερ με τους Maiden ?
Αν “ψωνίσει” ο διοργανωτής από τον ίδιο προμοτερ , θα πετυχαίνει και καλύτερη τιμή .
Έχουν και οι 3 αυτές μπάντες τον ίδιο προμοτερ με τους Maiden ?
Αν “ψωνίσει” ο διοργανωτής από τον ίδιο προμοτερ , θα πετυχαίνει και καλύτερη τιμή .
Δεν με αφορά ως Αθηναίο τι θα πράξουν οι βόρειοι φίλοι γιατί έχουν δίκιο απ την πλευρά τους
Αλλά είμαι 100% με τον @Tataros123
πολύ πιθανό το λαηβ των Μεηντεν να είναι δίαυλος για επόμενα λάηβ μεγάλων ονομάτων π.χ. Μεταλλικα που δεν έχω δει ποτέ και θέλω να δω στην πόλη μου και όχι έξω
Οσο ηταν διαυλος οι συναυλιες των RCHP, U2 , Bon Jovi etc. αλλα τοσο θα ειναι και αυτη… Οταν υπαρχουν λεφτα τους φερνουν πλεον… 7 χρονια τα μαζευαν μαλλον οπως φαινεται (ευρω, ευρω, πορτα πορτα ο Λωρης ), περασαν 2 περιοδειες και 4 τουρ μεχρι να ερθουν
δεν είμαι σε θέση να ξέρω , αλλά δε νομίζω να έμεινε κανείς δυσαρεστημένος με την προσέλευση στους Bon Jovi & U2 ώστε να φοβηθεί . Εγώ γεμάτο το θυμάμαι
Στους RHCP έφαγαν τη νίλα
Οχι δν εμεινε κανεις δυσαρεστημενος, αλλα δν ειπανε κιολας οι booking agents απο τις εκαστοτε μπαντες ‘‘A,αφου γεμισανε οι ελληνες φαν της μουσικης ενα ΟΑΚΑ, θα παμε του χρονου εκει με λιγοτερα λεφτα απο οτι περνουμε , επειδη τους γουσταρουμε’’ . Its all about the money… Αν τα βγαλουνε απο τους Maiden το καλοκαιρι, που δυσκολα θα μαζεψει πανω απο 20000 αμα εχει κανα 65 ευρω οπως ειχε το '11, μπορει να ρθουνε οι μεταλλικα σε κανα 2 χρονια (επειδη θα εχουν αρκετα να τους πληρωσουν, οχι λογω διαυλου δλδ)
άσε τη λέξη “δίαυλος”
το νόημα είναι ότι αν στηριχθεί το λαηβ , ο διοργανωτής δεν θα κωλώσει να φέρει και Μετάλλικα π.χ. όταν θα έχει την ευκαιρία
Δεν εννοούσα τις μπάντες . Αυτές έχουν σταθερό κασέ ως επί το πλείστον
Νμζω το θεμα ειναι να θελει να τα σκασει ο διοργανωτης χωρις παζαρια και να μν υπαρχει τπτ καλυτερο (απο μερια προσελευσης) το καλοκαιρι… Tωρα αμα πανε 20.000 και οχι 25.000 δν παιζει να κανει τν διαφορα θεωρω.
μεγαλη μπουκια φαε.
Και θα πληρώσει ο Θεσσαλονικιός παραπάνω λεφτά να δει Maiden στην Αθήνα αντί στη Σόφια, για να δεις εσύ και Maiden και Metallica δίπλα στο σπίτι σου; Όχι . Καταρχάς, ας μη βάλουνε τιμή διπλάσια από της Βουλγαρίας για αρχή. Τότε, έχει νόημα η κουβέντα. Αν το εισιτήριο της Βουλγαρίας έχει μισή τιμή από Ελλάδα, η μετάβαση είναι στη μισή τιμή και στον μισό χρόνο, ε, συγγνώμη, κι εγώ Σόφια θα πήγαινα μάλλον.
Οι U2 (που ήταν sold out επισήμως), Bon Jovi, RHCP προφανώς είναι πιο “σημαντικές” συναυλίες, γιατί απευθύνονται σε πολύ μεγαλύτερο target group. Αυτές λοιπόν ναι, αποτελούν “οδηγούς” για το αν θα γίνουν κι άλλες στη χώρα. Η προσέλευση σε αυτές έχει να κάνει σε μεγαλύτερο βαθμό με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση απ’ ότι έχει να κάνει μια συναυλία των Maiden (ή ακόμα και των Metallica), που απευθύνεται σε πιο περιορισμένο, αλλά και πιο φανατικό κοινό.
Φιλιπουπολη ειναι και οχι Σοφια…πιο κοντα ακομα…
Ξεκινησαμε παντως…Βουλγαρια τοσο και Ελλαδα τοσο και αλλο τοσο…το 2010 και εγω προτιμησα παντως Big4 να δω Σοφια απο χωραφι και απο Αθηνα μαλιστα…δεν το εχω μετανιωσει. Δεν νομιζω να παιξουν 35αρια Ελλαδα παντως.
Ναι μωρέ, Πλόβντιβ είναι, αλλά είχα στον νου μου και τους Metallica το 2010. Πολλοί φίλοι μου Θεσσαλονικείς πήγανε Σόφια τότε και δεν ήρθαν Αθήνα, που είχε και 85 ευρώ.
Χωρίς να έχω ιδέα για τις τιμές των εισιτηρίων εδώ, πιστεύω ότι ο DiDiς θα έχει και ένα που θα είναι φτηνό, άσχετα αν θα είναι τέρμα πίσω.
Παρεμπιπτόντως, δεν το έχεις μετανιώσει ακριβώς γιατί δεν ήρθες . Αν ήξερες πώς ήταν, θα το είχες μετανιώσει!
Δεν το εχω μετανιωσει γιατι και καλα περασα στην Σοφια, και γενικα με το χωραφι εχω μια απεχθεια. Δεν εχω πατησει για κανενα λογο απο το 2005, ασχετα τωρα με Maiden δεν θελω να το χασω. Ασε που Σοφια ειχε και Μανογουορ που εδω δεν ειχε -χαλια επαιξαν ο ΝτεΜαγιο πολυ παρλα ρε παιδι μου -
Σόφια είχε Alice In Chains. Τέλος συζήτησης.
Να πω ότι δεν έγραψα ότι έχουν τα δίκια τους …
Off topic αλλα για τα εισιτηρια απο eventim για live εξω που ειναι σε φωτοτυπια, μπορουμε να τα αντικαταστησουμε με κανονικα στο ταμειο ή πρέπει να πληρώνουμε 30 ευρω μεταφορικα;
Από τους κλέφτες του γερμανικού eventim ψώνισες;
εγω περιμενω στο τελος της συναυλιας κ βρισκω παντα πεταμενα
Δε βρίσκω πάντα ρε γαμώτο. Μερικές φορές βρίσκω, αλλά όχι πάντα.