Δεν εχει κανενα νοημα να μπω σε αντιπαραθεση για θεματα που αφορουν προσωπικο γουστο.Ουτε κρυο ουτε ζεστη για το flight of icarus,ενθουσιαζομαι και ανατριχιαζω με το Sing of the cross.Και προσωπικα δεν θα μπουχτιζα να ακουσω και 1 δισεκατομμυριο φορες λαιβ την ιδια λιστα.Παμε παρακατω.
Σιγα την αντιπαραθεση, κουβεντα κανουμε.
Προσωπικο γουστο ναι, συμφωνω. Απλα ο Ικαρος μετριος μου ακουγεται καπως, ειναι και απο τα αγαπημενα μου κομματια οποτε με χτυπας σε ευαισθητο σημειο
Αυριο λεω να παρω τικετα! Υπαρχει περιπτωση να αποφυγω τη φωτοτυπια; Στο tickethouse τι μορφη εχει το εισιτηριο;
Όχι Α4. Όχι και κάτι εκπληκτικό, αλλά τουλάχιστον όχι Α4.
Εδω που φτασαμε ας ειναι και ασπρομαυρο. Ας εχει τις κλασσικες διαστασεις εστω. Τουλαχιστον οπως ειπες να μην ειναι Α4. Ευχαριστωω
Στον γερμανό δίνουν Α4;
Είναι ΟΚ να πάρεις από Ticket House.
Στον Γερμανό δεν ξέρω τι δίνουν, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει καπέλο 10%, οπότε να πάτε Ticket House.
Ούτε οι ώρες βολεύουν αλλά ούτε και η απόσταση. Τεσπα εγώ έχω πάρει απλά ίσως χρειαστεί άλλο ένα
εγώ ήδη κλαίω που θα σκάσω 60ρι για την Αγια Τριάδα του κλασσικού μεταλ τι μου λέτε τώρα
άργησα χαρακτηριστικά περιμένοντας κάτι καλύτερο. Τελικά όντως ήρθε αυτό το …κάτι καλύτερο και τώρα τον ήπια
Στην Αγγλία πλέον μπαίνεις με ticketless. Σου σκανάρουν την πιστωτική με την οποία πλήρωσες.
Α4 θα λέτε και θα κλαίτε.
Σχόλιο από ένα τυπά σε ένα Ιρλανδικό φόρουμ που διαβάζω για το λαιβ το χθεσινό.
As a real Iron Maiden fan and someone who was in third row of the show that was one of the best times ive ever seen them out of numerous others.
The set was inventivre. The band were on steroids. The song choices were near perfect.
Only 3 songs from the previous tour remained in the set. (who says they dint change things about?) None off the past two albums, obviously much as I enjoy them good to see the tracks rested.
What really made it was additional theatrics, practically off the scale, intros, ludicrous opening section.
Sure they played a couple of safer tracks but the casual passer by at a Maiden show would complain if they didnt do Run to the hills, and as they havent done it in years you know what, it was great to hear it again.
10/10 high energy, put bands half their age to shame.
Up the irons.
Γάμησέ τα, σε λίγο θα μας σκανάρουν την κωλοτρυπίδα για να μπούμε.
Τίμιο, το πιστεύω μάλλον για την απόδοση. Με το setlist εγώ δεν έχω πρόβλημα, greatest hits περιοδεία κάνουν, αναμενόμενο είναι να παίξουν σχετικά προβλεπέ setlist.
Το paperless σύστημα θυμάμαι έχει ξεκινήσει απ΄τους ίδιους τους Μέιντεν για την αποφυγή μαυραγοριτών.
to blood brothers to pai3ane kai to 16 kai to 17 giauto kai einai out.
καλό setlist κλασσικών κομματιών στο 90% του συνόλου του… ψήθηκαν και οι άλλοι 30φεύγα της παρέας -να πάμε πίσω, με τα μπυράκια μας, τα καρεκλάκια μας, τα πατατάκια μας, τα σαντουιτσάκια μας κτλ -, λογικά μέχρι τετάρτη max θα χτυπήσω τικέτο -δεν έχω παρακολουθήσει προπωλήσεις κτλ, λογικά έχει ακόμα εισιτήρια έτσι?
οκ λόγω ηλικίας και δυνατοτήτων, κάποια κομμάτια που θέλαμε όλοι να ακούσουμε δε θα τα ακούσουμε ποτέ + κάποια άλλα ανεξαρτήτου συνθηκών, δε τα παίξαν τότε δε θα τα παίξουν τώρα…
όπως όμως και από την άλλη, μετράω 3-4 κομμάτια στη λίστα που δεν πίστευα ότι θα τα έπαιζαν ποτέ ξανά λάιβ…το Setlist πάνω κάτω είναι δυνατό για τον average φίλο της μπάντας νομίζω, με τη πλειοψηφία του να αποτελείτε από κλασσικά κομμάτια (τα ‘‘safe’’ που λέμε ) αλλά με έναν επαρκή αριθμό κομματιών που είναι ιδανικά να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στα υπόλοιπα, για αυτόν που τους έχει δει αρκετές φορές…
αλλά προσωπικά μιλώντας τώρα, για έναν 33άρη - 34άρη που έχει να πάει σε αμιγώς μέταλ συναυλία από τα 26 του -και έχω δεί άλλη μια φορά τους maiden στο early days tour όπου παίξαν το 70% των αγαπημένων μου κομματιών διαχρονικά-, με καλύπτει το setlist και νομίζω θα περάσουμε πολύ καλά, θα γίνει ωραίο τζέρτζελο και nostalgia trip…
25.000 λένε ότι έχουν φύγει, σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις εισιτήριο (μην τρελαθούμε κιόλας)
πως φαίνεται ο άσχετος εδώ και μια δεκαετία κοντά από τέτοια live ε
ωραία ΚΑΙ ΓΑΜΩ
Παιδιά, υπάρχει κάποιος που να πήγε στο Rockwave ή γενικά Μαλακάσα σε live της Didi τα τελευταία χρόνια; Να μας πει λίγο αν ήταν αυστηρά από άποψη ελέγχου, αν μπορούμε δλδ να φέρουμε μέσα νερά, αλκοόλ, αν υπάρχουν ακόμα εκείνες οι ηλιθιες μάρκες κλπ
Ναι αυτό έγραφα για τα εισιτήρια, έκανε εντιτοριαλικό ποστ ο Χρονόπουλος ότι ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΛΝΤΑΟΥΤ, aka μην αγχώνεσαι, και στο ταμείο θα έχει, τι σολνταουτ στο τερα βαιμπ μωρε :")
edit για akefalos, χαλαρός έλεγχος, ποτέ δεν έχουν ψάξει τι κουβαλάω μέσα στην τσάντα, εκτός φίλε αν έχεις νερά με ΚΑΠΑΚΙΑ οπότε έρχεται swat ομάδα και σ’τα παίρνει (τα ΚΑΠΑΚΙΑ), δεν παίζουν με αυτά.
Πέρυσι στους gojira είχε μάρκες, σε κάποια φάση όμως τέλειωσαν τα νερά και περιμέναμε καμιά ώρα για ανεφοδιασμό. Μετά τα έδιναν όπως προλάβαιναν, ζεστά, με καπάκια, γιατί είχε πλακώσει ο κόσμος που διψούσε, μεγάλες στιγμές :’)
Αυτά δεν τα παρατήρησα πέρσι εγώ
Που σημαίνει ότι με ανάλογη οργάνωση φέτος, η εξυπηρέτηση θα είναι και θα φαίνεται ακόμα πιο τραγική
Πέρσι ήμασταν λίγοι και διαχειρισιμοι. Φανταστείτε 25000 κόσμος να τρέχει για μάρκες ή να ξεμείνουμε έστω 1 ώρα από νερό