Φανταστείτε πώς θα φύγει αυτός ο κόσμος . Τουλάχιστον ελπίζω να μην αφήσουν αυτούς με τις καντίνες να αράξουν ακριβώς έξω από την έξοδο, μπλοκάροντας τα πάντα.
θα τους αφήσουν. αυτή είναι η μαλακία. Μας βλέπω να χρειαζομαστε 2 ωρες για να βγουμε εθνική
25 δεν έχουν κάνει ποτέ ελλάδα, αλλα θα κάνουν ΤΩΡΑ με μνημόνιο. OK !
Έχω πετύχει συναυλίες που δεν τους αφήνουν τώρα τελευταία. Είναι κάπως συντεταγμένοι.
Λοιπόν έχω μια καταπληκτική ιστορία την οποία θα πω γιατί ακόμα και αν δεν ενδιαφέρει κανένα, όλοι έχουν αργία σήμερα αλλά εγώ δουλεύω οπότε κωλοβαράω γιατί όλοι οι άλλοι είναι κλειστοί άρα και το λογιστήριο δεν έχει δουλειά και κωλοβαράω και δε ξέρω αν το είπα αλλά κωλωβαράω οπότε :
Στους Sabbath το 2005 αν θυμάται κανείς, είχε γίνει της κακιάς πουτάνας στο φύγε: κολλημένοι στο ψωλόκρυο 3 το πρωί πόσα άτομα, ουρά από αμάξια που δεν κουνούσαν για κανένα λόγο, λεωφορεία άφαντα, ταλαιπωρία, μιζέρια, γκρίνια, αδρεναλίνη, Αθήνα είσαι καμίνι και τέτοια…
εμείς ήμασταν μια παρέα 10 ατόμων, βρωμιάρηδες 21χρονοι μαλλιάδες ημιμεθυσμένοι και πάρταλοι μεταλλάδες ΑΛΛΑ παραδόξως για τα χάλια μας και την υπομονή μας και την ηλικία μας, τρομερά ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι και εγώ ειδικά, 60 κιλά τότε κρύωνα σα να ήταν Γενάρης…είχα χάσει και τη μπλούζα μου, μια έξτρα που είχα ήταν τέζα ιδρώτα μπύρα σάλια και νερά, κοινώς η φάση ήταν γάμα τα…
οπότε εν αναμονή των λεωφορείων, προς αναπτέρωση του ηθικού της παρέας και της μαλακίας που προφανώς μας έδερνε όλους τότε, συννενοούμαστε και λέω σε γνωστό φορουμίτη -που δυστυχώς δε γράφει πχια- ότι το Χ αμάξι μπροστά μας -ένα άκυρο αμάξι με 3 τύπους και 2 τύπισσες - θα έπαιρνε έναν από εμάς κατόπιν μιλητού και οι υπόλοιποι θα μπαίναμε σε διάφορα άλλα αμάξια από πίσω…οπότε πάει ο μαν να μπεί στο ξένο αυτοκίνητο, προσπαθεί να ανοίξει πόρτα, η μια τύπισσα μέσα τη τραβά και τη κλείνει, αυτός χτυπάει τζάμι και με χειρονομίες προσπαθεί να εξηγήσει ότι είναι στη παρέα μου ‘‘που κανόνισα την ταριφιά’’, εκείνοι κλειδώνουν και κοιτούν αποσβολωμένοι, ώσπου μετά από 10 λεπτά ξεκολλάνε από την πήχτρα και σπάνε γαμιώντας, μακρυά από τον τρελό…και μιλάμε για τύπο ας πούμε 90 κιλά, ψηλό, με μπυροκοίλι, τέζα στον ιδρώτα και τη μπίχλα και υποψίες μουσιού πάνω του, κυριολεκτικό μουργόλυκο…
Περιττό να πώ ότι έφαγα μετά καθώς είχα κλάσει στο γέλιο μια μπούφλα μέστην μάπα που την θυμάμαι ακόμα αλλά χαλάλι γιατί εμείς οι 10 + άλλοι 40 τριγύρω που είδαν το σκηνικό κλάσανε στο γέλιο και κάπως έτσι επιβιώσαμε ακόμα ένα μισάωρο, στο χαμό της Μαλακάσας… τελικά με έναν κολλητό μπήκαμε στα πρώτα λεωφορεία που ήρθαν 5 το πρωί ξέρωγω ψιλό με το έτσι θέλω και αφήσαμε τους πάντες πίσω κάνοντας κωλοδάχτυλα από τα παράθυρα, αλλά overall και με ώριμη σκέψη στα @@ μας γιατί ήμασταν 21 και την επόμενη κοιμόμασταν 20ωρο, ξυπνάγαμε να φάμε κάνα πιτόγυρο και μετά άλλες 20 ώρες ύπνο και μετά αν είχαμε διάθεση σχολή
τώρα όμως, αν και θα πάω με αμάξι, άμα γίνει κάτι παρόμοιο ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ
Πάρε καμιά ταριφιά αν έχεις χώρο στο γύρνα!
Περσι την μερα των κραιστ κ χιλιομοδιων , μπηκαμε απο αλλη εισοδο (φανταζομαι κ τις αλλες μερες) κ εκει που ηταν χωμενη δεν ειχε κανεναν ακριβώς απεξω να πουλάει μπυρες. Νωριτερα δεν πηρα απο αλλους που ειδα. Κοινως την πατησα ο μλκας γιατι τσαντα δεν εψαξαν καθολου. Ειδα μεσα αλλους να εχουν φερει πλαστικο με παγο μεσα κ τιγκα μπυρες. Αλλα φετος ειναι αλλιως. Κ εμεις στην παρεα αυτο σκεφτομαστε. Θα ψαξουν?Μεχρι κ ριφιφι σκεφτομαστε να κανουμε για να βαλουμε καμια μπυρα μεσα. Προτεινω οι πρωτοι που θα κατεβουν στο χωραφι(απο πριστ εννοειται) να ενημερωσουν το κοινο καταλληλα
όντως για Σαμπαθ έχω ακούσει από πολλούς ότι ήταν δράμα
Big 4 πως ήταν ;;
Στην somewhere του 2008 είχε 25-30. Το λέω γιατί μετρουσα έναν έναν
έχουμε και sequel στο προηγούμενο οικογενειακό δράμα ;;
Video παρακαλώ!
Δεν έχω video και την φώτο τυχαία στο facebook την πέτυχα
Νταξει το τελειώσανε
Αποκλείεται να είναι fake!
Όχι ρε φίλε!
“Λεύκανση πρωκτού”, υπάρχει τέτοιο πράγμα;!;!
Μια ο @Lupin με την ιστορία του, μια εσύ με τον πρωκτό, δε θα μας μείνει άντερο σήμερα!
Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο στους Sabbath, όμως όταν είναι φεστιβαλ μπορείς να πας (σχετικά) νωρίς και να παρκάρεις (σχετικά) κοντά - διορθώνω, όχι απελπιστικά μακριά.
Όταν είναι μεμονωμένη εμφάνιση νομιζω είναι χειρότερα γιατί όλοι ξεκινάνε την ίδια ώρα πάνω κάτω και τρως και το μποτιλιάρισμα στο πηγαινε. Στους Maiden το 2008 π.χ., είχα παρκάρει τόσο μακριά που φεύγοντας και ενώ είχε ήδη πέσει η νύχτα, πάταγα ανά διαστήματα το εξ αποστάσεως ξεκλείδωμα για να εντοπίσω που ήταν το αυτοκίνητο. Και, φυσικά, τρελό μποτιλιάρισμα και στον γυρισμό
Μαλακασα εχω παει με λεφορειο τις περισσοτερες φορες αλλα οχι με 25-30 χιλιαδες λαο και εχω φυγει σχετικα καλα.
Το ιδιο λεω να κανω και φετος
Δε θυμάμαι κάτι δραματικό. Βέβαια τότε είχαμε μάθει τα κόλπα…
Εξαρτάται που πάρκαρες και προς τα που έφευγες. Εγώ είχα φάει καμία ώρα να βγω από το παρκινγκ αλλά γυρνούσα Θεσ/νικη οπότε δεν έφαγα το μποτιλιάρισμα να βγω στην εθνική προς Αθήνα.
Ένα δίκιο που έχει ο Λώρης βέβαια είναι πως παρακαλούσε το κράτος να κάνει κάτι με τα τρένα προς Σφενδάλη και τον έγραψαν. Στα περισσότερα φεστιβαλ που έχω πάει στο εξωτερικό το τρένο είναι το Νο.1 μέσο και συνήθως αν είναι κανά 20λεπτο με τα πόδια οι διοργανωτές βάζουν λεωφορεία. Θα έλυνε μεγάλο πρόβλημα αυτό, αλλά είπαμε, Ελλαδάρα.