Μεταλάδικη μπλούζα επιβάλλεται να είναι σαν τσουβάλι αφού!
Guys θέλω την βοήθεια σας γιατί και γω θα ρθω πρώτη φορά με αμάξι Μαλακάσα. Λόγω ραντεβού που δεν μπορούσε να αναβληθεί, θα ξεκινήσω 7 από Αθήνα, από ποια πύλη να πάω και που να το αφήσω το αμάξι;;
Αν ισχύει αυτό είναι τελείως ηλίθιοι.
Φίλε μου λυπάμαι που στο λέω αλλά θα φύγεις πάρα πολύ αργά! Το πιθανότερο είναι 1ον να χάσεις σίγουρα μεγάλο μέρος των Maiden και 2ον θα ξεποδαριαστείς γιατί την ώρα που θα φτάσεις θα παρκάρεις στου δι@ολου τη μάνα!! Δες πραγματικά αν μπορείς να φύγεις λίγο νωρίτερα γιατί ουσιαστικά θα πετάξεις το μεγαλύτερο μέρος του εισιτηρίου σου.
Μετα τα νερα και τα φαγητα,το επομενο βημα θα ειναι να κοπουν και τα καθαρα τι-σέρτ.Αφου εχουμε μερτσενταις,αφου.
Ωχ μάλιστα… Υπολόγιζα κατά τις 9 να έχω ήδη φτάσει μέσα στο terravibe. Θα δω τι θα κάνω, γιατί το θέμα το έχει και το παιδί που θα πάμε μαζί και όχι εγώ, οπότε ίσως χρειαστεί να δώσει το εισιτήριο αλλού. Θενκς για τις ινφο!
EDIT: Λοιπόν παιδιά δίνω εισιτηρίο 40€ για αύριο. Επίσης θα χω 4 κενές θέσεις στο αμάξι αν ψάχνεται κανεις για μεταφορικό από Αθήνα.
Αν έχεις ακόμα 1 στείλε μου pm.
Σου έστειλα pm φίλε!
Ξέρει κανείς αν στον γυρισμό γίνεται να βγάλεις επί τόπου εισιτήριο για ΚΤΕΛ Αττικής ή πρέπει να έχεις ήδη;
Στείλτε πμ αν έχετε 2 εισιτηρια που δεν θα τα χρειαστείτε τελικά.
Με μωρά παιδιά δεν κάνεις προγραμματα λέμεεεεε.
Παίδες με μεγάλη στεναχώρια εγώ την πήρα την απόφαση μου
Δεν αξίζει να ανεβώ στην μικρή σκηνή για Volbeat . Δεν μου άρεσε η σκηνή και παίζει να μην τους βλέπω και καλά . Θα γίνει τόσος χαμός που ούτε σαν μυρμήγκια δεν θα δω τους θεούς
Εδώ δεν είδα καλά τους Πρηστ σήμερα
Κρίμα γιατί είναι μπαντάρα
Ακούγεται ικανοποιητικά έως καλα απ την μεγάλη σκηνή πάντως
Σιγα τη δυσκολη αποφαση.
φαγητο να παρετε μαζι,αν πεινασετε σημερα την κατσατε
και πουτανα ολα
Παιζει κανενα αλλο εισιτηριο για σημερα στα 35-45?
Κανονίστε κωλόπαιδα σήμερα να χοροπηδήσει κανείς δίπλα μου ιδρωμένος, να με σκουντήσει, να μου πέσει κάτω καμιά μπύρα ή κάνα σάντουιτς, να μου πατήσει κάνα πόδι που είναι από τη μπάλα διπλάσιο, να τονε γαμήσω ε!
13:30 με 14:00 θα είμαι εκεί
Και η Παναγιά μαζί μου
Μόνο δάκρυα αν καταφέρω και αντέξω με ανταμοιβή να έχω Steve Harris φάτσα κάρτα
Δεν πεινάμε δε διψάμε δε πονάμε (εύχομαι δλδ)
Έφτασε η μέρα των Θεών!