Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Παιδιά τα 3 μεγάλα πάρκινγκ (χωράφια) που λέει το σάιτ ισχύουν? Κατά τις 3 που θα φτάσω πιστεύετε θα βρω εκεί η θα παρκάρω στου διαόλου τη μάνα?

Απ ότι είδα χτες ισχύουν

Πιθανώς να προλάβεις αν και με έχει τρομάξει πολύ το εκτιμώμενο νούμερο προσέλευσης

Πόσοι ήμασταν χτες;;; Γιατί η αίσθηση ήταν για πάνω από 15000. Μην πω 20000 και εκτεθώ

Οπου έφτανε η όραση μου και κοιτούσα έβλεπα πυκνό συνωστισμό

Και το κακό;; Πολλοί έλεγαν το ίδιο με εμένα, ότι δεν κουνάνε ρούπι απ την μεγάλη σκηνή

2 Likes

ειναι sold out αυτο σημερα?

1 Like

Έχει στα χωράφια στα οποία αναφέρεσαι. Θα βρεις να παρκάρεις γιατί θα πας αρκέτα νωρίς. Θα δυσκολευτείς λίγο να φύγεις.

Πολλή ζέστη may the force be with us

Όποιος έρθει τώρα και πάρκινγκ κοντά θα βρει και ανθρώπινα είναι στους ελέγχους και κοντά στη σκηνή θα είναι

Έλεγχος πολύ απλός. Τους νοιάζει για μπύρες. Για νερό δεν ενοχλούν. Ρώτησαν για φαγητό αλλά δεν είπαν κάτι για τοστ που έχουμε

Παιδιά, ψάχνω για ένα εισιτήριο για σήμερα.Υπάρχει κάποιος που να το έχει ξεμείνει κανένα; Κατά τις 6 θα είμαι στο terra vipe. Η συναλλαγή μπορεί να γίνει και επί τόπου

Και θα φάει τον ήλιο ντάλα τόσες ώρες. Να τα λέμε κι αυτά :stuck_out_tongue:

Ήδη νιώθω σκατά

Αλλά πιστοί στρατιώτες

2 Likes

Κατουραμε;

1 Like

Όχι, μπουκάλι στην τεράστια ανάγκη :joy:

Χτες με σωστή διαχείριση δεν με έπιασε ούτε πείνα ούτε κατουρημα

Βασικα ψαχνω και γω εισιτηριο, αν υπαρχει κανενα διαθεσιμο στειλτε πμ, θα απαντησω αμεσα, μπορει να γινει και στο terra vibe η συναλλαγη αν βολευει

Ένα πιτ στοπ σε εκείνο το πράγμα σαν γέφυρα που έχει καφέ και φαγάδικα πριν την Μαλακάσα ερχόμενος από βόρεια και δε χρειάζεσαι κατούρημα. :stuck_out_tongue:

Μπλουζάκια Τρεμόντι έχει;

1 Like

ερώτηση. από αυτούς που έχουν φτάσει. υπαρχει εκδοτήριο ανοιχτό;

Πω ρε μάνα μου αυτοί οι Monument που παίζουν τωρα, είναι κάνα μισάωρο πάνω και ακόμα δεν κατάφεραν να παίξουν ένα τραγούδι που δεν είναι ξεδιάντροπο ξεπατικωμα των Maiden. Αστεία κατάσταση

2 Likes

Έλα ρε, δεν τους ήξερες; πρέπει να είναι πρώην tribute μπάντα, το hellbound είναι ωραίος δίσκος αν σου αρέσουν οι Maiden (όλων των περιόδων) και τα σόλο του Μπρους.
Αλλά όχι αν ψάχνεις για πρωτοτυπία :smile:

1 Like

Ναι είναι, εισιτήρια στα 70€.

1 Like

εχω 15 λεπτα μεσα.σχεδον τιποτα απο ελεγχο

1 Like

Gia osous htan xthes, paizei kanena simeio mesa pou mporeis na agoraseis tsigara?

Επειδή μου έτυχε κάτι και δεν μπορώ να πάω πουλάω το εισιτήριο μου 45€ ειμαι κέντρο Αθήνας. Όποιος θέλει να μου στείλει PM

Tremonti τώρα. Monument και Raven Age μου άρεσαν πιο πολύ.

1 Like