Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Πρέπει να έχει καμμία 20αρα τώρα, ενώ παίζει ο Τρεμόντι αλλά δε βλέπω κ καλά γιατί κάθομαι στη σκιά στην πλαγιά. Δεν ξέρω πάντως πως θα φτάσει τους 35χιλ που λέτε αν δε γίνει μαζικό ντου το επόμενο δίωρο.

2 Likes

tremonti και μονοτονια φουλ

4 Likes

πανετοιμοι για Volbeat

1 Like

Volbeat φοβεροί με πολύ όρεξη!!!

1 Like

Πείτε τίποτα για εμάς που είμαστε εξωτερικό :confused:
Παίξαν Alexander;

Και μειντεν στα 15 μετρα για τα 14,5/16 του σετλιστ και ηδη στο δρομο για καλαματα. Ευτυχως δεν τσιμπησαμε στο τυρακι του αλεξαντερ ωρε δε γρειτ και φυγαμε κομπλε.
Πονος σε ολο το κορμι αλλα τεραστια καυλαααα… τα αλλα αυριο. Καλη επιστροφη σε ολους, με οτι ειδα απο παρκαρισματα οπως εφευγα γινεται ο χαμος.

Εδιτ, η συναυλια καθυστερησε 40 λεπτα λογω της μεγαλης προσελευσης, για να μπουνε ολοι οσοι ερχονται. Φαινοταν απο κατω οτι στην εθνικη πηγαιναν με 20-30 χλμ. Ο ντικινσον ειπε για 36000 κοσμο

4 Likes

Αρα τουλαχιστον 72000

3 Likes

Η μεγαλυτερη μπαντα στο συμπαν!!! Τελος :metal:

7 Likes

Είναι χωρίς υπερβολή το χειρότερο μποτιλιάρισμα που έχει παίξει ποτέ στο χωράφι!!! 01.55 και δεν κινείται (κυριολεκτικά) απολύτως τίποτα!!! Ούτε προς κόμβο ούτε από κάτω στον παράδρομο. Υπομονή σε όλους…

3 Likes

οσοι δεν την εκαναν στο run to the hills τωρα ακομα εκει θα ειναι.δε την ξαναπατησα οπως sonisphere.2 ωρες κολλημενοι στον παραδρομο.
στο ζουμι τωρα…sold out στο χωραφι,εγινε και αυτο…μαζι με τα τσαμπε προσκλησεισ κτλ.καμια 40.000 να ειχε.
απλα πραγματα…το μεγαλυτερο live maiden στην ελλαδα μετα το 88. και ο καλυτερος ηχος που εχω ακουσει σε live τους εδω.
μετα το run to the hills ακουσαμε την ωρα που φευγαμε ειπε το ρεφρεν alexander μονο.

3 Likes

Δεν έχω να γράψω πολλά, για μένα τέλος η Μαλακάσα σε ύποπτες για,πολύ κόσμο,συναυλίες. Όταν με το καλό βγάλουν νέο δίσκο οι Maiden και ανακοινώσουν νέο τουρ αμέσως θα κλείσω θέση στην O2 αρένα στο Λονδίνο. Θα κάνω το σκατο μου παξιμάδι, δεν θα τρώω για να βγάλω τα λεφτά αλλά αυτό το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ήταν το φιναλε. Δυο , από τα πολλά πράγματα που ενόχλησαν …36.000 κόσμο προφανώς χωρίς να μετράνε τις γυναίκες (?) , τους κάτω των 30 (?) , αν αυτός ο κόσμος ήταν 36.000 εγώ είμαι ο μαραντονα, ο ένας πάνω στον άλλο ΠΑΝΤΟΥ . Όλοι ανεξαιρέτως αυτό έλεγαν. Δεύτερον τα δεκάδες καπνογόνα , ήμουνα σχετικά μπροστά και σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι είμαι σε πορεία αναρχικων.

Πολλά πολλά αλλα , αλλά ας μην το τραβήξω και σας κουράσω. Όσο για τους Maiden έχουν περάσει από την φάση «κορυφαίο συγκρότημα» στην φάση «μοναδικό φαινόμενο». Αυτά.

9 Likes

Αυτό. Στο run είχα ήδη φτάσει μετά τους τελευταίους, και πήγαινα προς τον κόμβο όπου είχα παρκάρει. 15 λεπτά περπάτημα με κόπο και 25 για Νίκαια. Χαλαρά. Ευτυχώς δεν έφαγα κίνηση.

Έβγαλα όλο το απόγευμα κάγκελο στα δεξια και μετά χώθηκα πιο μέσα, στο greater good έφυγα πιο πίσω να το ευχαριστηθώ. Και ξανά ντου μέσα. Πολύ ξύλο και ιδρώτας. Άξιζε βέβαια. Not bad για ένα ξενυχτισμένο και με ταξίδι 40ρη. Το χωράφι γεμάτο. Τα πόδια πέτρες.

Πάω για ύπνο. Αν μπορέσω απ´την υπερένταση.

Up the Fucking Irons.

3 Likes

00:55 ήμουνα ήδη στο μετρό. Φύγαμε 2-3 τραγούδια νωρίτερα (όπως είπε και ο mike_blackie πιο πάνω) για να πάμε στα πούλμαν. Πέρασα καλύτερα χτες στους Priest.

2 Likes

Εγώ έφυγα καμιά ώρα μετά το τέλος της συναυλίας και ήδη ειμαι σπίτι. Βγήκα προς Λαμία και έκανα “αναστροφή” στα Οινόφυτα. Έπαιξε ρόλο και το fast pass γιατί στις Αφίδνες γινεται μακελειό.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν υποδομές για τέτοια λάιβ, ο χώρος δεν σηκώνει τόσο κόσμο.

Δεν θα ήταν υπερβολή να μιλήσουμε για 50 χιλιάδες απόψε. Οι maiden όπως ειπώθηκε και παραπάνω είναι φαινόμενο, τέτοια μπάντα δεν θα υπάρξει ξανά.

3 Likes

2:40 και είμαστε ακομα εγκλωβισμενοι.

1 Like

Με εξαίρεση την άθλια οργάνωση (wc ,parking, ρύθμιση της κυκλοφορίας), Volbeat και Maiden που πρόλαβα έσπειραν.
Πραγματικά πολύς κόσμος, 45αρι χαλαρά. Είχα πει ότι δεν ξαναπάω Μαλακάσα, αλλά δεν είχα δει Maiden ποτέ μου οπότε και αλλαξοπιστησα.

Maiden σπουδαίοι, με εξαιρετικό setlist, αν και παραφωνία το cross που παραλίγο να νανουρισει όλο το οικόπεδο :stuck_out_tongue: (fans μην με φατε)
Ο Bruce τεράστιος frontman και ο gers η αχωνευτη κιτς φιλενάδα του …

Οι Volbeat πολύ τίμιοι,με κέφια και ότι πρέπει για να προετοιμάσουν το έδαφος. Σαν headliners όμως δεν ξέρω αν θα τους τιμούσα ποτέ (Όπως γίνεται εξω)

Να δούμε ποιοι θα έρθουν του χρόνου.

Μόλις μπήκαμε σπίτι ! Μεγάλη ταλαιπωρία , είχαμε όμως παρκάρει αρκετά μετα τον κόμβο αφού σκάσαμε τελικά 8:30 το βράδυ (κίνηση παντού στην αθήνα αττική οδο κλπ λόγω Παρασκευής) αλλά έτσι φύγαμε σχεδόν αμέσως. Οι maiden κορυφαίοι και πραγματικά ήμασταν τυχεροί που ακούσαμε από το flight of icarus μέχρι και το greater good of god. σπάνιο και ιδιαίτερα ελκυστικό set list. Κάποια τραγούδια με τη συμμετοχή του κόσμου πραγματικά απογιωνόντουσαν. Όμως η μαλακάσα δεν είναι για τόσο κόσμο. Σίγουρα χθες θα ήταν καλύτερα. ίσως έπρεπε το λαιβ να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο μέρος . Εάν του χρόνου παίξουν οι ταλλικα στο χωράφι θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά

1 Like

Ας πούμε και δυο καθαρά μουσικά λόγια. Εμένα οι raven age μου άρεσαν, υπόψιν ουσιαστικά δεν είχα ιδέα για κανένα support τι παίζει (γεροντάκι και άσχετος στα νέα άκουσματα βρε παιδιά , μην βαράτε ). Επιθετικοί και δυναμικοί, καθόλου κακοί αφού με έκανα να πάω να κάτσω στον ήλιο να τους δω από κοντά. Οι tremonti ο.κ, μου άρεσαν λιγότερο αλλά δεν με χάλασαν καθόλου. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι έπαιξαν στην κυρία σκηνή. Τους volbeat μάλλον μόνο τους άκουσα αφού είχα πιάσει θέση για Maiden, τι να πω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο μεγάλος όγκος του κοινού δεν είδα να πολυασχοληθει , μάλιστα όσο τραβούσε το σετ τους πολλοί έλεγαν «ακόμα παίζουν αυτοί ?». «Hard» (ο θεός να το κανει) rock της κακιάς ώρας και ένας αχταρμάς από μια αστεία διασκευή του «I only wanna be with you “ (!!!) μέχρι ένα κομμάτι φόρος τιμής (???) στους Metallica τελείως άσχετο με το στυλ των υπολοίπων τραγουδιών που έπαιξαν. Γενικά δεν κατάλαβα τι νόημα είχε η παρουσία τους, άραγε τους πλήρωσαν ως σχετικά μεγάλο όνομα για να τραβήξουν λίγο ακόμα κόσμο (???) . Πάντως το 99.9% του κόσμου ήταν κλασικοί μεταλλαδες με μπλούζες (εκτός από Maiden φυσικά) από blind guardian μέχρι…hellhammer . Ήταν λες και όλο το μέταλ κοινό της Ελλάδας μαζεύτηκε σήμερα στην Μαλακάσα.

1 Like

Ειμαι ηδη καλαματα και παω για βοτκα και σουβλακι σε πανηγυρι στο χωριο. Χαλαλι το run to the hills που χασαμε :wink:
Μετα το σημερινο ολος ο κοσμος θα φευγει απτο 12ο τραγουδι απτο χωραφι

3 Likes

Ήμουν με @drenie και @shadowking69, φύγαμε στην τελευταία νότα του run to the hills από το ύψος της κονσόλας, σταματήσαμε για μπίρες κ τελικά κάναμε 45 λεπτά μέχρι αμάξι. Μετά 15 λεπτά αναμονή στον κόμβο (έξοδος Μαρκόπουλο) και γενικά 1,5 ώρα μετά το τέλος της συναυλίας ήμασταν σπίτια μας.

Νομίζω όσοι τραβάτε λούκι είτε φύγατε αργοπορημένοι είτε παρκάρατε σε κακή έξοδο είτε πολύ κοντά στο χωράφι και φάγατε κίνηση.

Στα της συναυλίας, ο Μπρους είπε για 36 χιλιάδες και όντως κάπου εκεί ήταν πάνω κάτω. Ο ίδιος ήταν σε πολύ καλή φόρμα και είχε αρκετή ενέργεια όπως ενέργεια είχε και το κοινό. Κρίμα που δε μίλησε πιο πολύ γιατί είναι ωραίος τυπάς. Η μπάντα στα κλασσικά στάνταρ της, ήχος καλός, νομίζω οι κιθάρες θα μπορούσαν να είναι πιο μπροστά (ντραμς κ φωνητικά μου φάνηκαν πιο μπροστά από τα υπόλοιπα).
Σόου φοβερό, μου άρεσε πολύ και ανέβασε όλη την εμπειρία. Κορυφαίες στιγμές revelations, flight of Icarus (ωραίο σκηνικό με τον Ίκαρο να πετάει) και hallowed για μένα. Νομίζω και clansman γούσταρε ο κόσμος και προφανώς στο fear.

Γενικά ικανοποιημένος, δεν είμαι πολύ ενθουσιώδης όχι επειδή δεν ήταν καλοί αλλά επειδή έχω σταματήσει να τους ακολουθώ εδω και κάμποσα χρόνια και τους έχω δει ήδη αρκετές φορές.
Για κάποιον που τους βλέπει πρώτη φορά, νομίζω ήταν σχεδόν όσο καλύτερα μπορούσε να υπάρξει, με τα τωρινά δεδομένα.

5 Likes