μόλις γύρισα σπίτι και μπανιαρίστηκα επιτέλους απ την τεράστια ταλαιπωρία της σημερινής ημέρας . Απ τις 14:00 στο πλαϊνό κάγκελο της δεξιάς πλευράς
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ
Θέλω μέσα απ την καρδιά μου να ευχηθώ " Πάντα τέτοια " αλλά ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι το σημερινό ήταν ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ . Δεν θα μαζέψουν ξανά οι Iron Maiden 36.000 κόσμο ( δια στόματος Μπρους ) και δε νομίζω να ξαναδω το κοινό ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΑΔΥΣΏΠΗΤΟ
Για μένα μακράν η καλυτερη συναυλία που έχω δει στη ζωή μου και σαφώς οι καλύτεροι μακράν Iron Maiden απ τις 3 που τους έχω δει . Ντάξει σκληρή μάχη με τους Helloween Pumpkins United
Ο κόσμος όχι απλά πολλής , αλλά παιδιά εγώ τρόμαξα για την υγεία μου και την σωματική μου ακεραιότητα . Μέχρι και τσιμπιματάκια στην χολή μου ένιωσα που έχω και το θεματάκι μου
Καλύτερα να βάζουν όριο και να ανακοινώνουν Sold out στις 28.000 - 30.000 κόσμου . ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στρίμωγμα σπρώξιμο κλπ στην front row
Ξεκινάνω με πολύ μικρό review
Rollin Dice & WEB δεν είχα κουράγιο να δω . Μιλάμε ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ τότε
Monument : Πολύ καλοί οι Iron Maiden των ( πολύ ) φτωχών και με τον Matt Hardy των Άνω Πατησίων για φροντμαν . Εμένα μου άρεσαν πολύ και με ζέσταναν . Έπαιξαν με άνεση , ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ και αν καμιά φορά η μια κιθάρα έθαβε την άλλη ( όταν η μια ρυθμικά - η άλλη σολο ) αλλά στις δισολίες διάολε ήταν κολασμένες .
Tremonti : Μπήκε με αέρα μεγάλου παίχτου και πήρε τα σκαλπ μας . Τεράστιος ήχος τεράστιος όγκος , ωραία κομμάτια και ανελέητο κοπάνημα . Απίστευτος συγχαρητήρια στον μεγάλο . Ο κόσμος ανταποκρίθηκε
Volbeat : Τι να πω γαμώ τον αντίχριστο τους . Έθαψαν μια πολύ σπουδαία μπάντα . ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ απ την μεγάλη σκηνή για να τους δει . Και δυστυχώς αδιαφόρησαν πλην ελαχίστων να δώσουν σημασία . Εγώ έδωσα εννοείται . Τι να πω, μεγάλη αμαρτία και στεναχωρήθηκα που δεν τους απόλαυσα . Μεγάλη εμφάνιση απ τους Δανούς , φωνητικά ολόιδια με τις studio εκτελέσεις . Σα να έβαλαν ραδιόφωνο . ΣΕΒΑΣΜΟΣ . Μακάρι όσοι χάσατε Maiden να του δώσατε να καταλάβει . Με το soundcheck των θεών έχασα κάποια κομμάτια . Είμαι απόλυτα σίγουρος απ αυτά τα λίγα που άκουσα ( στην ένταση που φαντάζεστε ) ότι θέρισαν
**Η μεγαλύτερη μπάντα του γαλαξία μέχρι να ανακαλυφθεί εξωγήινος πολιτισμός ( και αν μπορούν να τους κοντράρουν **
Πολύ θεατρικός ο Bruce , τεράστια εμφάνιση από όλους . Ασύλληπτo επίπεδο σε σκηνικά , ήχο , σκηνική παρουσία . Μόνο μια άλλη μπάντα τολμά να συγκριθεί ( και να κερδίσει αν είσαι οπαδός τους λίγο περισσότερο απ όσο με τους Μεηντεν no prob φυσικά )
Το κοινό συγκινητικά τέλειο . Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα . Σίγουρα βοηθάει που ήμουν τοοοοοσο κοντά μια τοοοοσο δύσκολη μέρα
Brucαρος ανεμίζει ελληνική σημαία
Scream for me Athens . Scream for me Greece :``)
σκηνική απόδοση Sign of the Cross
Αυτά δεν περιγράφω άλλο Mic drop