Καλά τα σόλο χθες ήταν στον Θεό όπως πρέπει, δηλαδή τέρμα! Όχι να τα ψάχνεις! Φουλ ένταση σαν να μπαίνει ο Μαλμστην, ξέρω γω!
Μου έβγαλε μήνυμα ότι σχεδόν έφτασα το όριο των likes για σήμερα
Μόλις τώρα σε άλλο φόρουμ που γράφουν μουσικοί ( κάποιοι εξαιρετικοί και δάσκαλοι) γράφτηκε ότι ο καλύτερος ήχος κιθάρας του 2ημερου ανήκει στον Friedman των Tremonti. Από μέλος που σέβομαι σαν μουσικό
Απλή αναφορά δεν έχει να λέει κάτι
Πολύ ωραία τα λες. Ειδικά το χτεσινό σόου των Maiden πολλοί θα ήθελαν να το απολαύσουν από μια κερκίδα χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους . Το καλό με τα γήπεδα είναι ότι προσφέρουν κάτι για όλους, και αρένα για όσους θέλουν «feeling» και κερκίδα για όσους θέλουν να απολαύσουν το υπερθέαμα.
Απαράδεκτη η κατάσταση με τα καπνογόνα, η συναυλία τους το 99 δεν ήταν τίποτα μπροστά στο χτεσινό σε αυτό το θέμα, μας κόπηκε η ανάσα κάποια στιγμή,
αν υπαρχει το clansman με τον “λογο” του μπρους ας το ποσταρει καποιος
Ανεξαρτήτως κόσμου αυτό με τα σκοτεινά δρομάκια είναι απαράδεκτο.
Τώρα για το μποτιλιάρισμα κλπ. οκ εκεί ίσως να μην γίνεται να βρεθεί λύση όταν έχει τόσο πολύ κόσμο.
Εγώ έριξα έναν υπνάκο στο αμάξι για 1-1.5 ώρα και έφυγα μετά αέρα (κατά τις 3 τα ξημερώματα).
Εγώ που ήμουν μπροστά είδα αρκετό κόσμο να είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ειδικά την ώρα που παίζανε οι volbeat, πέφτανε σαν τα κοτόπουλα κάτω.
Είχε πολύ ζέστη και αν δεν έχεις προσέξει με νερά κλπ είναι επικίνδυνο… Δεν θυμάμαι να έχω πάει ποτέ τέτοια εποχή Terra Vibe η αλήθεια είναι.
Ο Ιούνιος νομίζω είναι πιο ιδανική εποχή για συναυλίες τέτοιου μεγέθους. Και αν τύχει μια βροχή δεν πειράζει.
Εχθές μην σας πω οτι παρακάλαγα να βρέξει κάποια στιγμή.
Και για μένα το ίδιο. Συνεπώς και Metallica να φέρουν όπως ακούγεται του χρόνου ΔΕΝ θα πάω. Θα πάω μόνο στον Ozzy εάν και εφόσον έρθει. Επειδή στον Ozzy ο κόσμος θα είναι σε νορμάλ για Μαλακάσα πλαίσια.
Είναι μικρά αυτά τα γήπεδα. Τώρα βέβαια σκέφτηκα ότι το κατάλληλο στάδιο για συναυλίες με 35 - 40 χιλιάδες κόσμου είναι το Καλλιμάρμαρο. Στους Scorpions με 40 χιλιάδες άτομα μια χαρά βγήκαμε στο τέλος της συναυλίας.
Ο Ιούνιος είναι ο μήνας τον τεράστιων ευρωπαϊκών φεστιβάλ όμως. Πλην wacken
Μάλλον καλύτερα θα ήταν. Εδώ και κάποια χρόνια έχει αλλάξει το κλίμα και το καλοκαίρι είναι Ιούλιος - Σεπτέμβρης με τον Ιούνιο να βρέχει και να έχει ως μαξ 30 βαθμούς
παντως ενταξει εχει τα θεματακια του και ο χωρος και η διοργανωση και και…
αλλα του πουστη γραφεται/γραφουμε εδω μεσα ατομα που εχουν παει και 5-10 φορες στο χωραφι ακομα δεν εχετε παρει πρεφα τι παιζει να οργανωνεστε καλυτερα;
μεγαλη αληθεια, μετα απο 10 χρονια κει μεσα, ηρθαμε με αμαξι, χεστηκαμε στο αλκοολ χωρις να πληρωσουμε ευρω η να περιμενουμε λεπτο, 1μιση ημασταν σπιτι.
ΑΛΛΑ, δεν ειμαστε πλειοψηφια οι υποψιασμενοι, τι να κανουμε.
Φίλε Ixnay δεν είναι το θέμα της δικής μας της οργάνωσης… ΔΕΝ διοργανώνουμε εμείς το live… εκτός αν είσαι της άποψης ότι δεν πειράζει που δεν είχε φωτισμό εχθές στην έξοδο μιας και όλοι έχουμε κινητά με φακό!!!
δεν λεω να μην εχουμε απαιτησεις να καλυτερευσουν τα πραγματα
εγραψα για το φορουμ που σιγουρα οι περισσοτεροι ξερουμε τι να περιμενουμε
να συζητησουμε για το ενδεχομενο να γινει καμια μαλακια, καμια φωτια ξερωγω κανας σεισμος και αν υπαρχει καποιο σχεδιο μαζι σας γιατι εκει πραγματικα θα κλαψουν μανουλες
και αν θελετε να μιλησουμε για το πραγματικο προβλημα το χωραφιου:
ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ 5 ΕΥΡΩ Η ΜΠΥΡΑ;
Για μένα το πιο σημαντικό πρόβλημα, όσο περίεργο κι αν σας φανεί, ήταν η έλλειψη ελέγχου. Ο καθένας μπορούσε να περάσει από μια μπύρα μέχρι και όπλο . Απαράδεκτο.
Φίλοι μου, αν μπούμε σε μια τέτοια κουβέντα δε θα βγάλουμε άκρη… Γιατί πολύ απλά ελεύθερη αγορά έχουμε όσο θέλει τη βάζει τη μπύρα ο επιχειρηματίας… Γιατί ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ είναι…μην ακούω βλακείες περί αγάπης της σκληρής μουσικής και πα…ρια μάντολες. Για αυτό και 5ε η μπύρα, 4ε το σάπιο ‘‘μπέργκερ’’ και από πάνω να σου παίρνουν το φαγητό απ’ έξω. Γιατί όλα αυτά είναι ΚΕΡΔΟΣ!
Όχι δεν είχε με τίποτα περισσότερο κόσμο ο Robbie. Μην λέμε τα ίδια.
Μέχρι χτες τον περισσότερο κόσμο τον είχαν μαζέψει ο Manu Chao, οι Metallica και οι Depeche Mode.
Από χτες πολύ πιθανό πάνω και από τους 3 να είναι οι Maiden.
Ξανά λέω. Πάντα τέτοια !
Έλα παραδέξου το, ανυπομονείς του χρόνου να μας το τριψεις στην μούρη που οι Μεταλλικα θα μαζέψουν περισσότερο κόσμο
Καβάλα στο άλογο θα είστε όλοι του φαμιλυ
Και για να κλείσω το θέμα της διοργάνωσης αν διαβάζει κανένας από τους ‘‘διοργανωτές’’ αυτά που γράφουμε (τουλάχιστον θα ήταν μια ένδειξη σεβασμού να το κάνανε) καλό θα ήταν να γνωρίζουν πως όταν οι μπάντες πετάνε μπαγκέτες, sweetbands, πένες κλπ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ και όχι στον κάθε πίθηκο-νταή της δήθεν ασφάλειας.
Ναι, το λέω για αυτούς που μας κορόιδευαν μπροστά στα μάτια μας και τα κράταγαν για πάρτη τους είτε τα δίνανε για να κάνουν καμάκι (όποιος είδε που πήγε το sweetband του Steve κατάλαβε!!!)
Να με συμπαθάτε αν καταφεύγω σε “λαϊκίστικους” στίχους, αλλά όλο αυτό περί άμμου, σκόνης στο χωράφι, και ταυτόχρονα τεράστιας προσέλευσης στο χθεσινό live, μου έφερε στο νου το κάτωθι απόσπασμα από γνωστό άσμα:
“May the dust never settle/ Heavy metal, will never die”
Ούτε καν το σκέφτομαι. Δεν με νοιάζει καθόλου.
Ίσα ίσα που πολύ πιθανό μετά το φετινό να υπάρξει κόσμος που δεν θα πάει γιατί θα φοβηθεί.
Δεν είχα πάει Manu Chao οπότε δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης.
Καβάλα στο άλογο είναι ο Λωρης μετά από τέτοια επιτυχία.
Και για τον χαβαλέ και μόνο θα πω ένα αστειάκι που ακούστηκε στην παρέα όταν υπήρξε η καθυστέρηση των Maiden. " ok παιδιά, μαζέψαμε τα λεφτά που θέλαμε για να φέρουμε τους Metallica του χρόνου, ακυρώνονται οι Maiden για σήμερα!"
επειδή λέμε για του χρόνου, αυτό που μου είπαν οι δικές μου πληροφορίες χτες ήταν ότι οι Metallica θα είναι μαζί με τους Slayer. Κάπου εδώ να το κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο.
Ας ΓΚΑΥΛΩΣΟΥΜΕ λίγο ακόμα με τους Iron Maiden. Το αξίζουν και με το παραπάνω.
Που στον διάολο θα τον βάλουν τον παραπάνω κόσμο ? Στην τελική αν θέλουν να φέρουν Metallica+slayer+οτιδήποτε άλλο ας τους πάνε στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ.
Πάντως η δίψα που υπήρχε εδώ και χρόνια για Maiden , αν κρίνω από τα social media, δεν υπήρχε για καμία άλλη μπάντα στην Ελλάδα, το μόνο που διάβαζες εδώ και κάτι χρόνια ήταν «θα φέρουν τους Maiden ?” ξανά και ξανά και ομολογώ ότι απορούσα αφού έχουν έρθει αρκετές φορές οι Maiden. Τετοιο πράγμα δεν βλέπω π.χ για Metallica , αυτό το ατελείωτο πρήξιμο που τρώγαμε για τους Maiden.