Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Σωστός!

Οντως.Το ακουσα λοιπον το καινουριο των Maiden και εχω να πω οτι με εξεπληξε ευχαριστα.Πολυ καλο αλμπουμ,ξεχωρισα μεχρι στιγμης τα Brighter than a 1000 suns,Pilgrim,Out Of The Shadows,For the Greater Good of God.Θελει παντως αρκετα ακουσματα ακομα για να σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη

Όσο περισσότερο το ακούς τόσο το ερωτεύεσαι…

Επιτέλους, επανερχόμαστε στους φυσιολογικούς ρυθμούς :lol:

Όντως μετά την τρικυμία, λιακάδα… :slight_smile:

Για να σας επαναφέρω για τα καλά. Εκτός από το έπος For the greater good of god μεγάλη εντύπωση στο δίσκο μου χει κάνει και το Τhe pilgrim. Φοβερό τραγούδι!

Nαι, καταπληκτικό κομμάτι!

Πάντως ρε nihilist έτσι όπως σε έχω κόψει, πιστεύω ότι αν ανοίξει κανείς τη ντουλάπα σου θα αντικρύσει την απόλυτη μαυρίλα!!!
:lol: :lol: :lol: 8) 8)

Σκατά! Τόσο μπαμ κάνει? :? :? :?
Ναι μέσα πέφτεις, τα χρώματιστά μου περιορίζονται σε κάτι γκρι και σκούρο μπλε.

Ε μα κι εσύ…ούτε ένα ροζάκι;;; :roll:

Ε μα κι εσύ…ούτε ένα ροζάκι;;; :roll:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Από τον Αύγουστο του 91 μέχρι αρχές 2001 έπαιρνα κάθε μήνα το hammer όπως και άλλα περιοδικά που κατά καιρούς έβγαιναν. Μέχρι ένα σημείο όλα βαίναν καλώς. Βασιζόμουνα πολύ στις κριτικές που διάβαζα και αγόραζα δίσκους που πολύ σπάνια μου βγαίναν μούφες. Κάπου όμως η ποιότητα των κυκλοφοριών άρχισε να πέφτει. Οι δισκοκριτικές αντίθετα γινόταν όλο και πιο αποθεωτικές. Κάτι Fireworks (Angra ) πέρναν 10άρια, κάτι Brave New World παίρναν κατα μέσο όρο 9,5. E τότε άρχισαν να μου μπαίνουν ψύλοι στα αυτιά. Τι έπαιζε ρε παιδιά; Το αυτονόητο. Οι δισκογραφικές είχαν βρει τον τρόπο για την καλύτερη διαφήμιση. Και οι συντάκτες τα καλύτερα πιόνια. Ρε παιδιά ειλικρινά πάρτε ένα περιοδικό και δείτε πόσες κριτικές είναι πάνω από 8. ΑΠΕΙΡΕΣ. Βγαίνουν τόσες πολλές δισκάρες και δεν το ξέρουμε. Εμείς σαν πρόβατα ακολουθούσαμε. Εγώ σταμάτησα να διαβάζω hammer. Ακόμα και τα site που άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους έβλεπες τρελά πράγματα. Σε ένα από αυτά είδα 10 στο Glorious Burden (Iced Earth) και 8,5 στο Back In Black. Δηλαδή το Back In Black πήρε βαθμολογία κάτω από το 70% περίπου των δισκοκριτικών του site. Εντάξει ο καθένας που γράφει μια κριτική είναι ελεύθερος να εκφράσει την προσωπική του γνώμη αλλά κάποια πράγματα δεν γίνονται. Οι άμοιροι ακροατές πια δεν έχουμε καμμιά ελπίδα να γλυτώσουμε; Κι όμως. Τα πράγματα αλλάζουν. Το interne και τα torrents ακμάζουν. Χρησιμοποιήστε τα. Κατεβάστε διάφορα και μετά διαλέξτε και επενδύστε σε cd αναλόγως. Φτάνει πια οι πληρωμένες δισκοκριτικές. Δεν πιάνουν.
Τα παραπάνω έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου. Αφορμή ήταν κάποιες κριτικές που διάβασα για τον νέο maiden και οι οποίες λένε για το καλύτερο δίσκο από το Number of the beast ή από το Piece of mind. Δεν πιάνουν πια αυτά ρεεεεε. Α και το άλλο το καλό που διάβασα εδώ είναι ότι το hammer έβαλε 10/10 στο Operation Mindcrime II. Δηλαδή το Ι πόσο παίρνει ρε παιδιά;; 1000000/10;;;; Ήμαρτον επιτέλους. Δεν ήμαστε πρόβατα. Αυτά που γράφω επιμένω πως δεν έχω σκοπό να επιτεθώ σε όσους αποθεώνουν το νέο δίσκο των Maiden. (είναι καλός δίσκος ομολογουμένως). Απλά ήθελα να πω ότι οι κριτικές των περιοδικών είναι κατευθυνόμενες και ύποπτες. Το καλύτερο κριτήριο είναι το δικό μας και το ιντερνετ μας δίνει την ευκαιρία να διαλέξουμε μόνοι μας.

dekto - egw pisteuw oti to guardian einai ypopta pousarismeno genika.
sto pre-listening - oudeis xeirokrothse…peran 2-3 apo tous 20.

elpizw fusika - to 3/6 kai to kraksimo na mh me apokleisoun apo mellontika
events LOL - alla opws katelabenete autos edw o metallopathr - DEN NOIAZETAI kai toooooso poly- wste na ta krathsei - katw ap to strwsidi. ola sth fora.

pam parakatw. file cras. exw mia mikri parenesh na kanw.

den einai oles tis fores oi kritikes ypoptes - kai plannarismenes.
oi metallopateres - metallomanes - ienai ki autoi /es opadoi sto bathos deksia khpos.
opotenes - kamia fora mporie na einai kai opadiliki - kai oxi ta ekswfylla i oi diafhmhseis,
(pou na deis ti ginetai germania - hi - tha balete ekswfyllo ? 2000e minimum 3 diafhmhseis ? ya ya !) ehm … kapws etsi einai…

alla to op2 - htan kalo - pio metal apo ta prohgoumena ryche - alla ypodeestero tou 1ou. ESTEKE omws. tou ebala ena 7/10 peripou epeidh me kerdise ! kai epeidh yparxei kai to 1o san metro sygkrishs.

to maiden epishs - den tou bala 6/6 - tou bala 5, a logw entohusiasmou kai b, epeidh eipa ienai eukolo na tou baza 6 alla den to pisteuw.

stis prwtes akroaseis me ksenerwne ligaki - meta - panw sth bdomada - to “katalaba” kai mou katse kala… kapou ekei pou to bathmologisa- tha to bathmologousa kai twra.

sto glyder omws - pou einai i nekranastash twn rory kai lynnot - ebala ena 6ari…
oi agapes … oi palies den pethenoune potes !!!

Eδώ σε βρίσκω πολύ σωστό…

Egw pairnw to hammer apo to 2002 pou arxisa na akouw metal.Pote dn me epeireazan ayta pou elegan.To eperna kai to pernw gia na vlepw kana neo,synentey3eis klp. An elegan pws to AMOLAD einai malakia album kai dn akougetai oute pou 8a me enoiaze 8a to eperna.Pantws oi va8mologies einai sto 80% panw apo 8.eleos.kai tous exoun steilei kai gramma pollakis kai lene oti ti vazete se ola panw apo 8?ti mas perasate onasides?tespa…ayta…

Και το internet γιατί υπάρχει;
Δε σε καλύπτει;
Τα θες και τυπωμένα αυτά που ζητάς;

ρε παιδια μην ξεχνατε ομως οτι και οι δισκοκριτικες ειναι υποκειμενικες αποψεις των συντακτων.

=D> =D> =D> =D>

Eιμαστε of topic αλλα θα το αναφερω εδω αυτο που θελω να πω αφου εχουν γραφτει τοσα και τοσα. Θυμαστε το Rockwave στο ποδηλατοδρομιο του ΟΑΚΑ με Crandle of filth- Savatage- Megadeth- Judas Priest…?
Toτε δεν υπηρχε παρουσια του Metal Invader στο φεστιβαλ και απο οτι ειχα ακουσει τοτε (ο Σειρηνακης θα ξερει καλυτερα) δεν τους επιτραπει η εισοδος για να καλυψουν το γεγονος γιατι λεει ειχαν θαψει το new τοτε δισκο των Megadeth (Cryptic writings) και συγκεκριμενα το ειχαν βαθμολογηση εαν θυμαμαι καλα με 6/10!!!
Μετα το Μetal Invader προσπαθησε και εκανε το δικο festival με Venom κλπ και καπου εκει χαθηκαν τα ιχνη του περιοδικου … κριμα … και μετα παλι ηρθε η μοναρχια.

Μάλλον το The World Needs a Hero εννοείς το 2001, γιατί το Cryptic writings βγήκε το 1997…

Εχεις δικιο το Festival ειχε γινει 1 Ιουλιου 2001!