Στην πρώτη θα διαφωνίσω. Αν ο Gers έλειπε, οι δίσκοι που συμμετέχει θα ήταν πολύ φτωχότεροι συνθετικά. Κυρίως στους 3 τελευταίους δίσκους (μετά το reunion δλδ) έχει γράψει απίστευτες κομματάρες-τα καλύτερα του κάθε δίσκου κατά την άποψή μου! Και από την άλλη ο Gers μάλλον επιλογή του Bruce ήταν κυρίως, αφού αυτός ήταν ο μόνος που είχε συνεργαστεί με τον Gers πριν ο τελευταίος πάει στους Maiden.
Στην πρώτη θα διαφωνίσω. Αν ο Gers έλειπε, οι δίσκοι που συμμετέχει θα ήταν πολύ φτωχότεροι συνθετικά. Κυρίως στους 3 τελευταίους δίσκους (μετά το reunion δλδ) έχει γράψει απίστευτες κομματάρες-τα καλύτερα του κάθε δίσκου κατά την άποψή μου! Και από την άλλη ο Gers μάλλον επιλογή του Bruce ήταν κυρίως, αφού αυτός ήταν ο μόνος που είχε συνεργαστεί με τον Gers πριν ο τελευταίος πάει στους Maiden.[/quote]
Πεσ’τα ρε Κωστη! Οχι πως ειναι του επιπέδου των αλλων δύο κιθαριστικα αλλά συνθετικά σκίζει.
Στην πρώτη θα διαφωνίσω. Αν ο Gers έλειπε, οι δίσκοι που συμμετέχει θα ήταν πολύ φτωχότεροι συνθετικά. Κυρίως στους 3 τελευταίους δίσκους (μετά το reunion δλδ) έχει γράψει απίστευτες κομματάρες-τα καλύτερα του κάθε δίσκου κατά την άποψή μου! Και από την άλλη ο Gers μάλλον επιλογή του Bruce ήταν κυρίως, αφού αυτός ήταν ο μόνος που είχε συνεργαστεί με τον Gers πριν ο τελευταίος πάει στους Maiden.[/quote]
Πεσ’τα ρε Κωστη! Οχι πως ειναι του επιπέδου των αλλων δύο κιθαριστικα αλλά συνθετικά σκίζει.[/quote]
Μονο σκιζει? Για ακουστε το dream of mirrors? Θεριζει το κομματι…
OMG!!! :o :o :o 8O 8O 8O
Καλά έκανε ο άνθρωπος :!: :!:
Από την αλλη ο harris πως ήταν ετσι τρόμαξα
Άσχετο, αλλά μιας κ το συζητάμε :
εκείνη την εποχή το πιο σύνηθες nickname στα chat ήταν “ego_poy_eftisa_ton_blaze” και αργότερα, όταν έφαγε και ο bruce χλέπα (γιατί αυτοί είμαστε) είχε γίνει “ego_poy_eftisa_ton_bruce”. Εν τω μεταξύ, το συγκεκριμένο νικ το έβλεπες σε διαφορετικά φόρα !!!
Ειναι και μεγαλη μαγκια να σκας χλεπες, εξου και τα nicks, ελεος!
Nai men o Gers exei grapsei kommatares alla an htan allos sth 8esh tou den 3eroume ti 8a eixe symvei…mporei na h3ere kalyterh ki8ara apo ton gers alla na mhn a3ize syn8etika mporei omws na h3ere pali kalyterh ki8ara apo ton Gers kai na gamage syn8etika!ayto 8a htan gamato…o Gers “massaei” tis notes…
Αυτο που λες φιλε ειναι απολυτα σωστο… Παντως ειναι ο πιο γρηγορος κιθαριστας που εχουν οι maiden καα γι’αυτο του φευγουνε οι νοτες. Παντως συνθετικα μου αρεσει πολλυ. Τωρα για την παρουσια του πανω στην σκηνη, τι να πω, μερικες φορες μου αρεσει, αλλες παλι νομιζω οτι κανει τον καραγκιοζη.
Ενταξει εμένα προσωπικά δε μου άρεσε η επιλογή Gers,ενώ είναι καλός κιθαρίστας πάνω στη σκηνή είναι περισσότερο κόλπα με τη κιθάρα παρά ουσία,βέβαια σε αυτό έχει συμβάλλει το γεγονός ότι υπάρχουν 3 κιθαρίστες με αποτέλεσμα να υπάρχει περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις…Εγώ προσωπικά δηλώνω φανατικός Smith οπότε η γνώμη μου δεν είναι και πολύ αντικειμενική :roll:
Κατα τη γνώμη μου ο Gers συμβαλλει μονο στην σκηνικη παρουσια των maiden. Ουτε στιχουργικα δε μου αρεσει πολυ. Εχει κανει και καλα κομματια δε λεω…
Ενας εφυγε απο τους maiden και δεν τοθ αξιζε να φυγει…
[size=7]Ζητω ο blaze [/size]
http://www.youtube.com/watch?v=-IjEA7J76NY
O Gers syn8etika einai ontws kalos.Omws dn einai o pio grhgoros twn maiden.Prospa8ei na pai3ei grhgora kai tou fevgoun oi notes.Kai an dn kanw la8os einai kai aristeroxeiras alla edw kai polla xronia paizei san de3ioxeiras.Kapou exw diavasei oti htan pio akrives oi ki8ares gia aristeroxeires tote kai etsi ema8e na paizei me to de3i.Dn eimai sigouros omws.Nomizw fainetai kai apo ton tropo pou krataei th ki8ara oti einai aristeroxeiras.
O smith einai o pio grhgors ki8aristas gt mporei na pai3ei grhgora solos an 8elei kai to exei apodei3ei kai sto AMOLAD.O Murray exei poly kala hammer on-pull off kai akougetai grhgoros.ayta…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
τι ακριβως βρισκεις αστειο? ο Blaze εσπερνε.
διαβάστε…
http://metalforever.com/celebritycorner.html
Mastodon, Coheed And Cambria, Trivium, Bullet For My Valentine…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
τι ακριβως βρισκεις αστειο? ο Blaze εσπερνε.[/quote]
Συνθετικα, ισως. Φωνητικα παλι δεν νομιζω. Ο Bruce ερμηνευει τα τραγουδια του Blaze με πολυ περισσοτερο παθος.
To Clansman kai to Sign of the cross pou einai kai kommatares h ermhneia tou Bruce oute kan me aggizei se sxesh me ayth tou Blaze. Pws na tou kanoume, nomizw oti merika tragoudia graftikan gia tin fwnh tou.
Πάντως και τα προσωπικά albums του Blaze ήταν πολύ καλά.Ειδικά το silicon messiah.Kαι επίσης συμφωνώ οτι το X-factor και το Virtual xi είναι συνυφασμένα με την φωνή του Blaze.Αυτά. 8)
Μα είναι λογικό αυτοι οι δίσκοι να είναι για τι φωνή του,φαντάζεστε να ήταν ο τραγουδιστής τους την εποχή του number of the beast? 8O
γι’αυτο ακριβως λεω παντα οτι ενα τραγουδι το λεει καλυτερα αυτος που το γραφει η που το ερμηνευει πρωτη φορα.
προσωπικα η φωνη του blaze δεν μου αρεσει.μου αρεσει πολυ ομως η φωνη του σε ενα τραγουδι που εχει πει ο dickinson.στο ‘‘afraid to shoot strangers’’.ακουω τη φωνη του blaze πιο παθιασμενη.επαναλαμβανω προσωπικη αποψη.