Iron Maiden - Death on the road live album

Λοιπόν, οι οπαδοί θα το χουν πάρει ήδη δεν το συζητάμε. Απλά και γώ που είμαι οπαδός μέχρι και την περίοδο του 7th son ως επί το πλείστον, μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα. Παρόλο που το χουν ξεφτιλίσει λίγο το θέμα με τις κυκλοφορίες (live albums, dvds, singles κτλ), η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Τα κομμάτια του DAnce of death live είναι το κάτι άλλο. Ειδικά το ομώνυμο και το Paschendale,είναι μνημειώδη.
Εν αναμονή λοιπόν του νέου δίσκου και του middle years dvd (I hope!!!), το Death on the road είναι το ιδανικό πρόγευμα.

Up the irons !
\m/[/list]

Αν και μη οπαδός το έχω από την προηγούμενη εβδομάδα… Και όντως γαμάει, αφού ως επί το πλείστον περιλαμβάνει τραγούδια από τα δύο τελευταία άλμπουμ τα οποία επίσης γαμάνε…

Πράγματι, πολύ καλό live album. Οι εκτελέσεις είναι ως συνήθως άψογες, η μόνη μου ένσταση είναι η απόδοση του Bruce σε κάποια παλιά κομμάτια. Παρ’όλα αυτά το album αξίζει τα λεφτά του και ήδη το “Lord of the Flies” (πάντα λάτρευα αυτό το κομμάτι και τώρα απλά έχει απογειωθεί) έχει λιώσει να παίζει στο CD Player μου…

Μια χαρά live album είναι… Μόνο η φωνή του Bruce θα μπορούσε να’ναι καλύτερη… :roll:

Ειναι απο τις πολυ πολυ λιγες φορες που το ακουω αυτο.Αφου ειχα αρχισει να νομιζω οτι ειμαι ο μοναδικος που τα γουσταρει αυτα τα 2 albums.
Σταθερη αξια.

Όχι, δεν είσαι ο μοναδικός, και μένα μ’αρέσουν πολύ τα δύο τελευταία albums των Maiden. That makes three of us! :stuck_out_tongue:

4…!
Ειμαστε πολλοι τελικα :smiley:

Μαλλον 5.

Eins zwei Polizei…

Πάντως το “Dance Of Death”, παρόλο που δεν το συμπάθησαν πολλοί, είναι αρκετά έως πολύ αξιόλογο cd. Το “Death On Road” μου κάνει κάπως, δεν ξέρω γιατί, λες και κάνουν αγγαρεία. Τέσπα.

Όχι κι άλλο live-DVD-CD!!!Έλεοοοςςςς!!!Βγάλτε επιτέλους τα παλιά!Τί θα τα κάνετε τα λεφτά;;;Ούφ,ξαλάφρωσα!

Και εγω λατρευω τα δυο τελευταια album τους ειδικα το dance of death που στην κυριολεξια εχει λιωσει αρα ειμαστε 6… :wink:

Οσο για το live λεει να το παρω;;;Τι εχει απο τα παλια;;;;

Αξίζει επειδή δεν έχει πολλά παλιά.
:lol:

gmt einai ta palia tous re…!

Ακριβως :smiley:

Δεν αντιλέγω.
Αλλά τα’χουμε σε 236492585 διαφορετικές εκδόσεις και τα’χουμε ακούσει live άλλες τόσες.
Οπότε καλά θα κάνανε να κυκλοφορούσαν live σαν και αυτό στο μέλλον.

Καλα με πεισατε θα παω αυριο να το παρω…
Οχι που δε θα το παιρνα… :twisted:

Δεν αντιλέγω.
Αλλά τα’χουμε σε 236492585 διαφορετικές εκδόσεις και τα’χουμε ακούσει live άλλες τόσες.
Οπότε καλά θα κάνανε να κυκλοφορούσαν live σαν και αυτό στο μέλλον.[/quote]
οντως…

παραπανω ειναι ρε αντρεα τα best of tous kai live… να το! αμα πας στο site τους 8α δεις οτι εχουν βγαλει παραπανω… 9!

Μονο το trooper ακουσα και δεν μπορω να πω οτι μ’αρεσε πολυ ο dickinson.

Το trooper ειναι πολυ ωραιο τραγουδακι!