?IRON MAIDEN: Flight 666?

το ντοκιμαντερ απλα τα σπασε . το ειδα πριν καμια βδομαδα . θεοι απλα .

για πρωινο…και πολυ τους ειναι!!

:lol::lol::lol:

τετοιες μαλακιες εκανε κι εγιναν τα δοντια του μ**νι.:lol::lol::lol:

Με βυνίλια θα είχε πιο πολύ φάση…και μάσα:p:lol::!:

Οι Metallica πάντα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τους Maiden και είναι οπαδοί τους από την αρχή. Μάλιστα καιο Dickinson τους είχε καλεσμένους στην εκπομπή του στο BBC και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Death Magnetic. Οπότε δεν βλέπω γιατί σας κάνει εντύπωση…

Το θεμα ειναι οτι αφου ειναι καλες οι σχεσεις μεταξει τους σαν συγκροτηματα και ο ενας γουσταρει τη μουσικη του αλλου να αποφασισουν καποια στιγμη μια κοινη περιοδεια,δεν ειναι τοσο δυσκολο πια,μια ιδεα ειναι,αρκει να την προτεινει ο Lars στο Bruce…

Moνο το ακουσμα κοινης περιοδειας Metallica-Maiden θα προκαλουσε φρενιτιδα.Αλλα αυτα ειναι εκτος θεματος…:lol::lol::stuck_out_tongue:

Xμ…αντε ομως να δεχτει ο ενας να παιξει κατω απο τον αλλο! Και το καταλαβαινω αυτο.

Στα της κυκλοφοριας τωρα, αμα ηταν απο το ευρωπαϊκο σκελος της περιοδειας τους τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα το επαιρνα γιατι ειχαν πολυ καλυτερο stage production και επισης ολες οι DVD κυκλοφοριες τους ειναι πολυ ποιοτικες και σιγουρα αξιζουν να κυκλοφορουν. Και δεν ειμαι και κανας maiden-ας…

Το βλέπω το flame: -> 15000 ποστ για το ποιος θα είναι headliner, 400 ban, άπειρες βρισιές μπινελίκια χριστοπαναγίες , 4 μοδεράτορες σε νοσοκομεία με υπερκόπωση / νευρικό κλονισμό …

(άστο καλύτερα …)

+ ότι θα πρέπει να ανεχτώ τους γραφικούς μέχρι να βγουν οι maiden :?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σημερσα μου ηρθε το δισκιο κ θα το λιωσω!!up the irons!!!

Xθες στο MAD πριν το TV War, εδειξε ενα αφιερωμα για το Flight 666.

Εδειξε το πως 'φτιαχναν το αεροπλανο, διαφορους να μιλανε για την περιοδεια (εγω ειδα Bruce, Nicko, Rob Smallwood, κατι αλλους που δε θυμαμαι και οπαδους) και αποσπασματα απο τα live.

Δεν ξερω αν ειδε καποιος κατι παραπανω, γιατι δεν ξερω ποσο εχασα στην αρχη.

κατσε…πλανα απτην ταινια λες τωρα?

Ξερω γω…

Δεν την εχω δει ακομα.

Αυτα που λεω εδειχνε παντως.

τς τς τς και τι περιμενεις για να τη δεις?

Nα 'ρθει στα ελληνικα σινεμα. :lol:

Και η ταινία και τα live clips τα σπάνε:!:

αντε πλησιαζει ο σεπτεμβρης…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ??? :blow:(και ποιο γινεται?)

εδιτ:
εψαξα φεστιβαλ βυρωνα και δεν εχει τιποτα…φεστιβαλ θεσσαλονικης καμια ανακοινωση…λετε να ειναι στην σαλονικα?

Πριν λίγη ώρα είδα το film και δάκρυσα!

Να δείτε πώς κάναν στη Κολομβία και τη Χιλή οι οπαδοί…

αστα αυτα και πες μας το φεστιβαλ:p

Ti μας λες μωρε κι εσυ;;;

Εδω λεμε μονο για τους κακους Maiden, που βγαζουν καθε βδομαδα DVD και εχουν το θρασος να ερχονται στην Ελλαδα σε καθε περιοδεια τους. [-X

Μερικοί οπαδοί είναι πολύ αγνοί, εδώ είμαστε πολύ έξυπνοι:p:!: