?IRON MAIDEN: Flight 666?

γελασα

το setlist του dvd σε σχεση με τα αλλα setlists δεν ειναι σχετικό?

Δε πήγαινε σε σας αλλά σε προηγούμενα ποστ. Μανία καταδίωξης έχετε εδώ μέσα:p

Είδα χθες στον Χάκο το Wasted Years live από το Μεξικό και ήταν πολύ καλό! Kαι τα φωνητικά του Smith πάρα πολύ καλά!

πηηηηηηηηηγαινε πηηηηηηηηηγαινε :yes: :yes:

Οντως ειναι απο τις καλες version του τραγουδιου εγω προσωπικα το ακουω μανιωδως και ειδικα οταν μπαινει ο Smith!!!

λοιπον μαλακες(με το συμπαθειο) σταματηστε να κανετε ο,τι κανετε και βρειτε σε cd το flight 666.
ρε το κερατο μου το τραγιο το ακουω και δεν το πιστευω.γαμανε!
ζητω οι γραφικοι και οι iron maiden!
up the irons ρεεεεεε!!!

oeoeooeoe παρε βινυλιο νακουσεις ΕΚΕΙ ποιοτητα!!!

εχεις δευτερο πικαπ, να μου δωσεις κι εμενα ενα???:frowning:
ενταξει ρε…τα εχω δει και live, αλλα οι τυποι δεν παιζονται!

Ρε μαλακες, ανοιξα πριν λιγο τν και ειχε ειδησεις στο νετ και κατι εδειχνε για τους Maiden, αλλα δεν το προλαβα.

Μαλλον για το Flight 666 θα 'ταν.

Συντονιστειτε στις ειδησεις των 10 προς το τελος να το δουμε. :smiley:

το εχω στο pc μου το flight 666!!! (δεν το εχω δει ακομα…προσπαθω να βρω καποια ωρα)

Αμπα εδειξε η ΝΕΤ για τους Maiden ? Πως κ έτσι ??? 8)

Το είδα κι εγώ…γι αυτό έλεγε.
Λοιπόν κατέβασα και άκουσα το live και ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός. Ευτυχώς όμως που δεν κυκλοφόρησε μεμονομένα γιατί ειλικρινά δεν αξίζει για κάποιον που έχει κάποιο ή κάποια από τα προηγούμενα live της μπάντας. Όπως και να έχει η απόδοση της μπάντας είναι σε κλασικά πάρα πολύ καλά επίπεδα, δυο παρατηρήσεις μόνο: στο Trooper οι κιθάρες κάπου με χαλάνε, στο Powerslave σωστή η προσθήκη πλήκτρων στο ρεφραιν, το κάνει πολύ ατμοσφαιρικό.

Από τα καλύτερα dvd των Iron Maiden με καταπληκτικό ήχο και εικόνα:!:
Η ταινία παίκτηκε σε Ελληνικούς κινηματογράφους;:!:

oxi δεν εχει παιχτει ακομα αλλα νομιζω οτι καπου ακουσα οτι θα προβληθει το Σεπτεμβριο στο Φεστιβαλ Θεσσαλονικης…Ελεος δηλαδη…
Φανταστητε να το βλεπετε στα Village με Dobly 5.1 ηχο… Μονο αυτο τιποτα αλλο…

Αυτό εννοούσα ακριβώς:!:

δεν με νοιαζει τι ψωμι δεν με νοιαζει τι τυρι ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΦΙΣΑ ΜΑΙDEN και η didi να παει να γ***

Άσε με και είμαι να σκάσω…είχα αφίσα το Powerslave και βάφουμε το σπίτι και πάει η αφίσα, έγινε πουτάνα! Σκατά!

εγω γι’αυτο δεν βαφω το σπιτι ουτε κανω μπανιο:p

ΟΚ τωρα ψωνιζομε(sic) αγρια οποτε βαζω το spoiler
ακολουθουν γυμνες φωτο του adam sandler CAUTION!

[SPOILER]

με επιασε κατι μαγικο και τα ποσταρα συγχωρέστε με[/SPOILER]

Όλα τα ευρω ο ανάποδος σταυρός :lol::lol:

:papas::papas:[-o<[-o<