Πάλι μου κράζετε τους θεούς ε? Ασχοληθείτε με μουσική ρε και αφήστε το εμπόριο για τους managers.
Οn topic: H ταινία σπάει κόκκαλα και σκορπίζει ρίγη συγκίνησης, αλλά θέλω κι άλλο δεν μου έφτασε:D
Και όσο για to setlist είναι δυστυχώς τεράστιο κόλλημα τους, αλλά δεν είναι της παρούσης αυτό
fake7:
ειναι ενα παραπονο αυτο με το σετλιστ αλλα οκ, τραγουδι μαιδεν δεν παυει να ειναι υμνος!8)
“Γενικά διαφορετικό σετ λιστ και από τις 2\8 2008:!:”
τι εννοεις? το ιδιο ακριβως παιξανε…
Θα σε μαλωσω:lol: Το ιδιο σετ λιστ? Γρηγορα για ερευνα στο ιντερνετ.
Πιο ακριβως ειναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κολλημα τους ? :-k
Εννοώ ότι ως επί το πλείστον παίζουν τα ίδια παλαιότερα τραγούδια, ενώ έχουν πολλές άλλες επιλογές.
Εντάξει τους έχω δεί 9 φορές και μου κακοφαίνεται αυτό.
και γω που νομιζα οτι ημουν ο τρελος της υποθεσης…για να με καταλαβετε… ειμαι 15 χρονων …ξυπναω και το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η φραση…iron maiden…ειδα ομως οτι υπαρχουν εκατονταδες για να μην πω εκατομυρια σαν εμενα ακομη εκει εξω …
κακως φιλε μου…
η μονη λεξη που θα επρεπε να σου ερχεται στο μυαλο σε αυτη την ηλικια ειναι ΜΟΤΟΡΧΕΝΤ!:p:tomato:
καλα!καλα!
την “κανω”!
mrmaiden:
Εννοώ ότι ως επί το πλείστον παίζουν τα ίδια παλαιότερα τραγούδια, ενώ έχουν πολλές άλλες επιλογές.
Κι οι Γερμανοι μπορει να λενε το ιδιο για τους AC/DC.
Μαλλον για να εισαι η κορυφαια μπαντα του ειδους σου πρεπει να το κανεις. 8)
…δεν μα αρεσουν οι motorhead…lol…
mrmaiden:
Υπαρχει μια πενταδα τραγουδιων οπου ΠΑΝΤΑ θα ειναι στο σετ λιστ, και δεν ειναι κακο αυτο. Αλλα εαν τους εχεις δει 9 φορες μονο παραπονο δε επρεπε να εχεις, αρκει φυσικα να θυμασαι το σετ λιστ, οπου 1000% ειναι διαφορετικο. Εκτος εαν δεν εχω μαθει ακομα τα κομαμτια τους και τα μπερδευω
Ειναι θεμα ωρας παιδια…
Αν επαιζαν αρκετα, θα χωραγαν και εκπληξεις.
Ολες οι μπαντες εχουν τον ιδιο αριθμο κλασικων.
Απλα συνηθως υπαρχει και χρονος να παιζονται και αλλα τραγουδια.
Τερμα τα οφφτοπικ.
mindtakis:
Υπαρχει μια πενταδα τραγουδιων οπου ΠΑΝΤΑ θα ειναι στο σετ λιστ, και δεν ειναι κακο αυτο. Αλλα εαν τους εχεις δει 9 φορες μονο παραπονο δε επρεπε να εχεις, αρκει φυσικα να θυμασαι το σετ λιστ, οπου 1000% ειναι διαφορετικο. Εκτος εαν δεν εχω μαθει ακομα τα κομαμτια τους και τα μπερδευω
Εξαιρώντας τα live του1999, 2005, 2008 σε όλες τις υπόλοιπες παίζουν 99% τα ίδια. Και εντάξει το θέμα είναι
ότι παίζουν και σχετικά λίγο. Χωράνε άλλα 5 τραγούδια στο set π.χ. αν έπαιζαν παραπάνω.
Δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κανέναν να ακούσει p.x Flash of The Blade, Children of The Damned κτλ.
Και όσο για AC/DC φίλε Iron Aris ,όταν τους είδα το 2003 έπαιξαν If You Want Blood,Rock n Roll Damnation, Stiff Upper Lip και Hard As A Rock.
Άλλο πράγμα έιναι να έχεις κορμό τραγουδιών και άλλο να παίζεις ακριβώς τα ίδια.
fake7
June 3, 2009, 12:21am
iron_aris:
Ειναι θεμα ωρας παιδια…
Αν επαιζαν αρκετα, θα χωραγαν και εκπληξεις.
Ολες οι μπαντες εχουν τον ιδιο αριθμο κλασικων.
Απλα συνηθως υπαρχει και χρονος να παιζονται και αλλα τραγουδια.
Τερμα τα οφφτοπικ.
δεν νομιζω να υπαρχει άλλη μπαντα που τουλαχιστον τα 8/10 ειναι “κλασσικα”
Ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται.Για να τραβηξεις νεους οπαδους αντι να βαλεις to tame a land θα βαλεις? troooper, αντι για seventh son of a sevetht son??? evil that men dooo.
ΑΛΛΑ! παιζουν 5-6 songs για τους πολλους αλλα κατι πινελιες για μας τους “θελω κατι παραπανω” παντα παιζουν! δεν θα ξεχασω το 2005 another life, murders in the rue morgue, prolwer, charllote the harlot, και αλλα πολλα!
[SIZE=“6”]ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ IRON MAIDEN![/SIZE]
mrmaiden:
Εξαιρόντας τα live του1999, 2005, 2008 σε όλες τις υπόλοιπες παίζουν 99% τα ίδια. Και εντάξει το θέμα είναι
ότι παίζουν και σχετικά λίγο. Χωράνε άλλα 5 τραγούδια στο set π.χ. αν έπαιζαν παραπάνω.
Δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κανέναν να ακούσει p.x Flash of The Blade, Children of The Damned κτλ.
Και όσο για AC/DC φίλε Iron Aris ,όταν τους είδα το 2003 έπαιξαν If You Want Blood,Rock n Roll Damnation, Stiff Upper Lip και Hard As A Rock.
Άλλο πράγμα έιναι να έχεις κορμό τραγουδιών και άλλο να παίζεις ακριβώς τα ίδια.
Αυτο ακριβως ειπα.
Οτι αν εβαζαν λιγο παραπανω χρονο, θα υπηρχε χωρος και για αλλα διαμαντια και αυτο που παιζουν σημερα θα ηταν ο “κορμος”.
Νταξ, που και που βεβαια χωνουν και μερικες - εστω λιγες - εκπληξουλες, πραγμα που το ακριβως ιδιο κανουν οι AC/DC σε ελαφρως μεγαλυτερο βαθμο.
Ρε συ το 2005 ήταν για προώθηση του Early Days. Στα κανονικά tour ομως?
fake7
June 3, 2009, 12:29am
κανονικα??? ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ AMOLAD ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ??? 8O
Μου κάνει :D, απλά τόση ώρα μιλάω για τα παλαιότερα κομμάτια και όχι για αυτά των καινούριων δίσκων
fake7
June 3, 2009, 12:38am
παω για υπνο, συνεχιζουμε αυριο
Εδώ μιλάμε για τη κυκλοφορία “Flight 666”, άλλες συζητήσεις να γίνουν στο αντίστοιχο thread στο “Group & Artists” παρακαλώ.