?IRON MAIDEN: Flight 666?

Ρε φιλε ο καθενας εχει το κοινο του.

Παραδειγματος χαριν, η κλανια St. Anger θα πουλησει πολυ παραπανω απο το Brave New World στην Αμερικη.

Σημαινει κατι αυτο για τους δυο δισκους;;

Οχι.

Οταν λεμε για πωλησεις εννοουμε συγκρισεις στην ιστορια των Maiden.

Oσο για την εμπνευση που λες, πες μου μια μπαντα-μεγαθηριο του παρελθοντος που εγραψε ποιοτικοτερους δισκους απο τους Maiden στα '00ς.

Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, ας πούμε εγώ πιστεύω ότι το Death Magnetic είναι καλύτερο από ο,τι έχουν κυκλοφορήσει οι Maiden τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι θέμα γούστου αυτό. Όπως επίσης θεωρώ ότι το St. Anger έχει τόση ειλικρίνεια μεσα του όση δεν είχε ποτέ δίσκος των Maiden, άσχετο αν δεν είναι και καμία δισκάρα. :wink:

Περι ορεξεως…

Χωρις διαθεση παρεξηγηση και ειρωνεια το γραφω …γνωμες. :wink:

Απλα τυχαινει οι γνωμες μας διαφερουν οσο παιρνει. :smiley:

Ναι ρε συ χαλαρά! Άλλωστε οι Maiden είναι η δεύτερη αγαπημένη μου μπάντα όλων των εποχών, και αν κάνω καμιά περίεργη κριτική την κάνω γιατί είμαι μεγάλος φαν. Εδώ τους έχω δει και με Bailey, τι να λέμε τώρα :stuck_out_tongue:

στο περιστερι?

Τι τραγικη επιλογη και αυτος!
Κλου εκεινης της βραδυας οι λαθος αναποδοι σταυροι!:stuck_out_tongue:

Όχι στον Λυκαβηττό το '98 8)

Ε, αφού τους είδες με Bayley θυμάσαι ότι δεν ήταν σε κλαμπάκι, έτσι δεν είναι;

Πάντως, κι εγώ έχω την εντύπωση ότι σήμερα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από ότι στη δεκαετία του ?80. Βέβαια, οι εποχές και τα μεγέθη έχουν αλλάξει, ούτως ή άλλως.

Ναι το κλειστό του Περιστερίου δεν το λες κλαμπάκι αλλά σίγουρα δεν παίζανε σε αρένες όπως τη δεκαετία του 80 ή όπως σήμερα αν θέλεις…

Και επίσης μην συγκρίνεται την Ελλάδα με το εξωτερικό! Όταν οι Maiden πουλάγανε πραγματικά πολύ μας είχαν χεσμένους!

Σ’ αυτό το thread συζητάμε για το "Flight 666?.

Οτιδήποτε άλλο, στο thread για τους Maiden στο section “Groups & Artists”

Στο πρωτα 14 χρονια πουλησανε 42 εκατομμυρια δισκους και εκαναν ΜΙΑ συναυλια (στν Ελλαδα), στα απομενα 15 πουλησανε 37 και ηρθαν ΔΕΚΑ (σωστα η ξεχασα καμμια?:p). Παντως οι αφθονες επισκεψεις των μελων για ‘‘προμο’’ τα πρωτα 14 χρονια δειχνει οτι καποιοι αλλοι μας εγραφαν:!:

Ισως να ητανε αποψεις σαν την δικη σου, παρολο που εχουν ερθει καμια δεκαρια φορες, φανταζεσαι οταν δεν ειχαν ερθει καθολου τι λεγοταν? :-k:lol:[-X

Το είδα κι εγώ σήμερα, 4 ώρες σερί, πρώτα film και μετά concert, και όλες οι υπέροχες μνήμες της 2-8-2008 επέστρεψαν και πάλι. :smiley: :smiley:

Ειδικά στο μεγαλειώδες RIME… :vibrate::vibrate::vibrate::bow::bow::bow: 8) 8)

Εαν κατι πρεπει να με χαλασειι στη ταινια ειναι τα εκετεταμενα αποσπασματα απο λαιβ, θα μπορουσανε να ειναι μικροτερα και να υπαρχουν πχ περισσοτερες συνεντευξεις, απλα τα συγκεκριμενα αποσπασματα υπαρχουν ολοκληρα στο 2ο ντιβιντι…:-k

ΓΙΑΤΙ ΣΒΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ…ενοχλει η αληθεια?

καμια εμπνευση?μαλιστα…δηλαδη δεν δειχνουν τιποτα ετσι?απλα τον eddie να κατουραει σε γωνιες στο east end?
9οι στην αμερικη για βρετανικο συγκροτημα ειναι πολυ αμα θες να μαθεις. και ειδικα οταν εχεις σαν αγαπημενη μπαντα τους metallica του black album ειναι λογικο να ειναι παραπανω απο maiden αν και δεν πολυ κοιταω τα νουμερα γιατι και το chinese democracy ανεβηκε αλλα κατεβηκε αμεσως.δεν σημαινει τιποτα.αλλα η 9η θεση μετα απο τοοοσα χρονια για τη μπαντα εστω και στην αμερικη σημαινει πολλα! στην αμερικη που ουτε airplay ειχαν και μπαντα ηταν στη μπουκα λογω metallica. και ουτως ή αλλως το κοινο στην αμερικη οταν τελειωσαν τα 80’s ξεκοψε απο τη heavy metal.σωστα?ενα ποσοστο τουλαχιστον. τωρα αμα χαιρεσαι που το st. anger ανεβηκε ψηλα και σε κανει να το αγαπας περισσοτερο γουστο σου!και ειμαι και μαζι σου!

μη το βλεπεις τοσο φανατισμενα το θεμα maiden VS metallica & ac/dc γιατι εκει το πας και φαινεται.(ποιος μιλαει ε? :p)
σε ενοχλησε που οι metallica καναν tribute στους maiden?λογικο ηταν, αφου οι maiden ειναι επιρροη τους, τι να κανουμε?

περιοδειες σε ελλαδα?μια gig ανα περιοδεια κανουν.αγορα μικρη το dubai και η ινδια? και στην τελικη νομιζεις οτι παιζουν για τα λεφτα?

στην ινδια το ξερεις οτι ηταν η πρωτη μπαντα δυτικου κοσμου που επαιξε εκει?το ξερεις, αλλα δεν το υπολογιζεις.

ελπιζω για τον di’anno να το λες ειρωνικα γιατι ξερεις σε τι καταντια εχει πεσει ετσι?[-X

μια χαρα ηταν η περιοδος bayley, περιοδος ανανεωσης και συλλογισμου.με πολυ μεγαλες επιτυχιες βεβαιως βεβαιως
δεν βρισκω κατι αστειο

ενταξει μη ξεχνας οτι το 2o ειναι bonus.
στο cinema ζηταγες ολο και παραπανω live :smiley:

Πολύ γαμάτο πακέτο, και η ταινία και η συναυλία μετρούν ‘‘άσχημα’’:!:
Λίγο περίεργο το σετ λιστ, με τρία τραγούδια από το Seventh Son Of The Seventh Son, που δεν ήταν στην λογική αυτής της περιοδείας, καλά το Fear Of The Dark, καμιά σχέση, και τίποτα από Killers:!:
Γενικά διαφορετικό σετ λιστ και από τις 2\8 2008:!:
Πολύ καλός ήχος, φανταστική εικόνα, και γαμάτη απόδοση των Iron Maiden:!:
Αξίζει τα λευτά του, παρ’όλο που είναι το νιοστό dvd των Iron Maiden:!:

Υ.Γ. Εννοείται ότι τα τέσσερα ‘‘άσχετα’’ κομμάτια είναι αριστουργήματα:!:

Ρε να μη ξερει κανας Χαρης ελληνικα,να μπει εδω να σκασει στα γελια

ειναι ενα παραπονο αυτο με το σετλιστ αλλα οκ, τραγουδι μαιδεν δεν παυει να ειναι υμνος!8)

“Γενικά διαφορετικό σετ λιστ και από τις 2\8 2008:!:”

τι εννοεις? το ιδιο ακριβως παιξανε…

Είχα την εντύπωση ότι έπαιξαν το Sanctuary…γράψε λάθος:(:!:

ξερω κουραζω…ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΝΕ ΡΕΕΕ!!!
ΤΟ DVD ΓΑΜΑΕΙ!
UP THE IRONS(ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ:lol:)

ΦΥΣΙΚΑ και οχι, λιγοτερο λαιβ απο τη στιγμη που υπαρχει το 2ο DVD. Απλα, το τελειο θα ηταν, τελιοτερο :!:

Οπως τελειο θα ητανε και να μην εσβηναν τα οποια σχολια κανουμε με ηπιο, αστειο, καλοπρορετο τροπο…αχ αυτη η δημοκρατια