?IRON MAIDEN: Flight 666?

Δηλαδή για να είσαι φαν της μπάντας πρέπει να αγοράσεις ακόμα και τη τσίχλα που μασούσε ο Dickinson στο Hammersmith?

Αυτές οι επανεκδόσεις απέχουν πολύ όμως από αυτά που κάνουν οι Maiden…μην το συγκρίνεις.

Δε το 'χεις αλλα anyway…

2 τελίτσες έβαλα εγω όμως, όχι 3.

Για να μη λες οτι σε αντιγραφω 8)

-Best of the Beast
27 songs
τεραστιο booklet
Μust Have!
Μη μιλησω για το βινυλιο

-Ed Hunter
Video Game (μαλακιουλα αλλα ευχαριστο)
20 Songs διαλεγμενα απο οπαδους
Βγηκε με το που ηρθε ο dickinson, κατι σαν επαναδιορισμος των maiden

-Edward The Great
Απιστευτο βινυλιο
Τρελο artwork
Προσωπικα η εκδοση του '05 ειναι μεσα στ’αμαξι μου συνεχεια
Λιγο πριν την περιοδεια, για να μαθαινουν τα αμερικανακια

εννοειται και ειμαστε μαγκες. και κραταμε τα λεφτα για να αγορασουμε κανενα στουντιο αλμπουμ και κατα προτιμηση καμιας νεας μπαντας, να πιασουν και τα λεφτα τοπο. αυτη ειναι η μαγκια του νετ. εισαι φαν μιας μπαντας αλλα δεν γουσταρεις να δινεις λεφτα για τις 214834 κυκλοφοριες που βγαζουν? τα κατεβαζεις και αγοραζεις κατι φρεσκο και αξιολογο που θα ακουσεις και πιο πολλες φορες απο οσες θα δεις η θα ακουσεις ενα λαιβ απο μια μπαντα που χει αλλα 5-6.

To μονο γελοιο με τους Maiden ειναι τα 4-5 Best Of μεσα σε 12 χρονια… Best Of The Beast, Edward The Great, Ed Hunter, Somewhere Back In Time καθως και ενα Essential Iron Maiden στην Αμερικη

Η γκρινια για την επανεκδοση του Live After Death δεν εχει νοημα καθως ηταν VHS που ΕΠΡΕΠΕ να γινει DVD… εκτος αν θεωρειτε πιο σωστο εκ μερους καποιου συγκροτηματος να αφηνει τους φανς του να παιδευονται με δυσευρετες φθαρμενες VHS

Επισης νοημα δεν εχει η γκρινια για την επερχομενη κυκλοφορια “Flight 666”… Πλεον μεχρι και το μικροτερο συγκροτηματακι του κωλου βγαζει DVD’s για καθε περιοδεια που ολοκληρωνει… Γιατι να μην το κανουν και οι Maiden που εχουν και ενα show καποιου Α επιπεδου?

Νταξ ολοι εχουμε γνωρισει εναν αρρωστο maidena ειναι πολυ πορωμενει με το συγκροτημα δινουν αιμα και ψυχη αδιαφοροντας τι κανουν οι αλλες bantes και σε αυτο το πραγμα πονταρουν οι Maiden καθε φορα.

Αρχικά τo πρόβλημά μου είναι πως μιλάς προκλητικά και σα να είσαι ο Smallwood, έπειτα ναι έχω πρόβλημα όταν εκμεταλλεύονται το φανμποιλίκι τόσο πολύ και γράφω επίσης σαν οπαδός τη μπάντας.

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν γίνεσαι σταυροφόρος και ξεχνάς τι είναι σταυρός…

OH DEAR…:-s

Aξιολογο το υλικο, καλες οι τιμες ολες των εκδοσεων. Αμα ημουν Maiden-ας θα τ’αγοραζα. :slight_smile:

που χαθηκες ρε μαν?καιρο εχω να σε δω στο forum :wink:

Δεν ειμαι προκλητικος εσεις με λαμβανετε ετσι.
Η μπαντα δεν χρειαζεται σταυροφοριες και το ξερεις.

οι maiden που δεν χορταινουν τα λεφτα φταινε…αν οντως εφτεγε η EMI θα ελεγαν ΟΧΙ οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν…εχει καταντησει γελοια η ολη κατασταση…

E, εντάξει μωρέ… Έχουν περάσει και τα χρόνια πια… Όσο να΄ναι, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να φροντίζουν για την οικονομική εξασφάλιση των γηρατιών τους, όταν θα έρθει η ώρα να αποσυρθούν… Γιατί φαγωθήκατε τόσο πολύ πια;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

οχι μωρε απλα ο bruce θελει να παρει επιτελους εκεινο το airbus που του ειχε γυαλισει απτο flying heavy metal:lol::lol::lol:

τι ακουμε…

Διαβάζω το forum εδώ και καιρο αλλα μετα απο αυτα που διαβαζω για maiden ειναι μακακιες! ρε, γιατι θεωρειτε μαλακια να αγορασει καποιος το flight666? Εγω προσωπικα θα παρω οσο πιο πολλα versions μπορω! μηπως υπαρχει προβλημα?

Λεω τώρα μηπως ΜΗΠΩΣ ζηλευουμε που τα bands που ακουτε δεν σας κανουνε τετοιες χαρες? Και λέω χαρες γιατι μπάντες σαν τους maiden θα μπορουσαν απλα να πουν Fuck Off προς τους Fans και να μην ξαναδουμε τιποτα!!! Γι’ αυτο ΕΛΕΟΣ και απλα μην ξανακουσω τετοιες βλακιες … γιατι θα σας κλασω με τον fake7 και δεν θα ειναι ευχαριστο…σοβαρα τώρα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ οσα εχουν πει οι “Anti-maiden” πιο πανω, enough said…

MAIDEN RULES & UP THE IRONS!

δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο καποιον με γιουζερνειμ jimmymaiden…

Φαντασου τι περιμένουμε απο εσένα τότε με όνομα papardelas! Όλες τις παπαριές εσύ τις πετάς! :):):):):):slight_smile:

χ0αχ0αχ0χα0χα0αχ0αχ0χ0αχ0αχ

Με έκανες να γελάσω…Thanks! :slight_smile: