?IRON MAIDEN: Flight 666?

πω πω…τι αστειο…!..παιδια νομιζω βρηκαμε τον τζον βλα…

Και τώρα πρέπει να έχεις χαρεί παρα πολύ που είπες μια τόσο ωραία κωτσάνα! :slight_smile: Congrats! :slight_smile:

Τι σε κάνει να θεωρείς πέταμα λεφτών στο να πάρει κάποιος το Flight666?

κοιτα…εαν εισαι τρου μειντενας και εισαι ετοιμος να δωσεις τοσα λεφτα για αυτο,παει να πει οτι εχεις και αλλες συλλεκτικες εκδοσεις των μειντεν…και με τοσα π χουν βγαλει αυτοι ρε φιλε…δεν χτιζω ενα σπιτακι καλυτερα?

Ναι είμαι True Maiden fan και έχω μια καλή συλλογή από Maiden stuff!..και που είσαι ακόμα! :slight_smile:

ΑΛΛΑ δεν μου έχεις απαντίσει… μήπως δεν θες να ξαναπείς κωτσανούλα? :roll:

καθαρα σ απαντησα…

Κωτσάνα 2 just hit Jimmy! OUCH

Τι λεεεεε ρε μάγκα?!?! Μπορείς να απαντίσεις πιο καθαρά? Δεν σε πιάνω! οπως και κανένας αλλος εδώ μέσα! :-s

Κόφτε τους παιδιάστικους τσακωμούς πλιζ.:slight_smile:

Δεν τσακώνμαστε! Απλώς προσπαθώ να καταλάβω γιατί θεωρεί πέταμα λεφτών το Flight666 αλλά όπωσ φενεται δεν θα πάρω answer αφού δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις απόψεις του ο κύριος Παπαρδέλας! :slight_smile:

Σε συνέντευξή του ο Dickinson το '99 είχε πει πως έχει αρκετά χρήματα για να εξασφαλίσει τα παιδιά, τα εγγόνια του και τα δισέγγονα του. Το προπέρσινο συμβόλαιο με την ΕΜΙ είναι άλλη υπόθεση…

Μα και να μην είχε, η αγάπη του κόσμου αρκεί. :stuck_out_tongue: Αν έμεναν στην ψάθα θα τους φιλοξενούσαμε σπίτια μας.:lol: Μια μπάμιες στου nimplot, μια γεμιστά στο σπίτι μου, μια γουβετσάκι στου fake7, το βιοποριστικό λύθηκε.:yes:

Δεν βλέπετε τί ωραία που φέρεται η metalική πρόνοια στον Paul Dianno; :?

νταξι ρε παιδία…ηρεμήστε …υποκειμενικό είναι το ζήτημα …δεν τίθεται θέμα …όποιος γουστάρει το παίρνει όποιος δεν θέλει απλά μην ασχολείται…:wink:

Ενω το θεμα διαφωνιας δεν ειναι παιδιαστικο…αφου αυτο προεκυψε αφηστε τα παιδια να εκφραστουν :lol:

Υ.Γ. Παντως το οτι δεχτηκαν ΄΄Αμερικανικη΄΄ πιεση ωστε να κυκλοφορισει δεν εχει καμμια σημασια…[-X

Υ.Γ.2. Ενδθαφερον ειναι και αυτο
http://www.cp24.com/servlet/an/local/CTVNews/20090419/090419_iron_maiden/20090419/?hub=CP24Entertainment ΚΑΙ http://www.bravewords.com/news/111321

Υ.Γ.3. ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ, οποτε ο μοναδικος λογος που ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθουμε ειναι τα λεφτα.

Ο κολλητος μου απο σερβια:

“ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑ!! ΓΑΜΗΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑ!ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ! UP THE IRONS!”

χααχχααχ

Γ*ΜΩ τους ελληνες promoters!

έλεος 8α τρελα8ώ …ζιμπάμπουε έιμαστε εδώ όλος ο κόσμος 8α τν δει, (την είδε)έκτος απο μας…α και να ρωτησω κατι …μηπωσ παιζει τπτ μ τν κι8αρα π κλαπηκε και δεν 8ελησαν οι maiden να διχ8ει η ταινια εδω η ειναι 8εμα κινηματογραφων και τ λοιπα ?..γτ εαν ειναι οντως ετσι την πουτσισαμε…

δεν ξερω…τι να πω…οτι και να πω…:(:(:frowning:

παντως θα μου φερει flyerακι και ticket απο σερβια να’χω να χαιρομαι!

εχει τραβηξει κ απο καμερα οποτε :wink:

ωραια…γινετε μηπως ρε φιλε να μ στιλεις το φιλμακι με καποιο τροπο οταν τ παρεις…ελεος δλδ παγκοσμια ημερα σμρ του αγαπημενου μας συγκροτηματος και αντι να παμε να δουμε την πρεμιερα κα8ισαμε και μαλακιστικαμε σε καφετεριες παλιι …ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

ααα οχι διακινηση επισημου υλικου δεν εχει:roll:
σε ενα μηνα βγαινει το dvd οποτε don’t worry :wink:

τα ξαναπαμε! ΓΑ*Ω τους ελληνες promoters!

σωστα και το 2πλο dvd δεν ειναι ακριβο 19 δολλαρια ειχε που το δα σε ενα σαιτ…γι αυτουςσ που παραπονιουνται οτι 8α σκασουμε παλι τ λεφτα μας…ΛΟΛ

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο οποιος δεν γουσταρει να παει ας μην παει το αν ο Dickinson εχει του κοσμου τα λεφτα καλα κανει το αξιζει και του βγαζω το καπελοΑς βγαλουν οσα best και live γουσταρουν κανεις δεν υποχρεωσε κανεναν να ατα αγορασει αυτοι που ειναι συλλεκτες θα τα παρουν για την παρτη τους

έτσι ρε φίλε σωστοτατος δεν τουσ υποχρεωνει ουτε η μπαντα ουτε κανενας να το αγορασουν…οποιος 8ελει το παιρνει και οποιος δεν 8ελει οχι…:wink: