Iron Maiden Live in Thessaloniki in June!

Τους μαλακες.Και ειχα αποφασισει να μην ξαναπαω σε λαηβ μεηντεν μετα την τελευταια φορα.

Γιατί όχι;

Δεν ξερω,ειχα ψιλοξενερωσει και ψιλοβαρεθει κατα τη διαρκεια του λαηβ.Ενω το 05 και το 07 καραγουσταρα.
Τελοσπαντων,αμα ερθουν Θεσσαλονικη λογικα θα παω.Αθηνα μπα.

Με Powerslave και Rime?? Περίεργος είσαι αδερφέ! χααχαχαχαχαχ

Νο οffence :wink:

τι να πω…δηλαδη ειναι μεγαλη γκαντεμια…παιζει να ρθουν θεσσαλονικη μετα απο τοσο καιρο με αυτο το set list???

οσο και να θελω να τους δω αν δεν ξαναβαλουν το λιγοτερο:wink: στα 2/3 της συναυλιας τα κλασσικα 80es ωραια τους δεν θα παω οσο και αν το θελω…[-X…

ας ελπισουμε να λογικευτουν…#-o#-o#-o

από την τελευταία τους εμφάνιση Ελλάδα. Οκ όχι Σαλόνικα αλλά…

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ;

Aces High
2 Minutes to Midnight
Revelations
The Trooper
Wasted Years
The Number of the Beast
Can I Play With Madness
Rime Of The Ancient Mariner
Powerslave
Heaven Can Wait
Run to the Hills
Fear Of The Dark
Iron Maiden

Encore:
Moonchild
The Clairvoyant
Hallowed Be Thy Name

ε τετοιο set list θα θελα και για δω ρε συ…:D:D:D

δεν καθησε ολα αυτα τα χρονια να κατεβω αθηνα να τους δω για διαφορους λογους:(:(:frowning:

τελος παντων οταν θα ξεκινησει το νεο σκελος της περιοδιας θα μαθουμε…

Ποτε ειπα οτι ξενερωσα με το σετλιστ?

Κυριως ο βαρεμενος κοσμος που στο Rime και στο Moonchild και στο Heaven Can Wait βαριοταν και στο Fear Of The Dark κουνουσε και τα αυτια του με ειχε ξενερωσει.
Και γενικα το κλιμα στο κοινο μου προκαλεσε βαρεμαρα και ηταν τρελα ξενερωτο σε σχεση με οτι τις αλλες δυο φορες.

Δυσκολάκι δυστυχώς! Είναι TFF Tour οπότε θα “φάμε στη μάπα” τα καινούρια!!!

άντε να μας έρθουν!!:D:D δεν τους έχω δει ποτέ!! αν και πρέπει να ανέβω σαλόνικα,αλλά θα είναι τέλεια εκδρομή!!!:D:D:D

Το “λογικευομαι” για σενα σημαινει δηλαδη “δεν προωθω τον καινουριο δισκο και αγνοω υπεροχα κομματια που εγραψα ΠΡΟΣΦΑΤΑ σε προηγουμενους δισκους”.

Μαλιστα…

(Ασχετα αν οντως τα '80ς ειναι με διαφορα τα κορυφαια τους.)

+1000
ειχα ξενερωσει απιστευτα σε αυτη τη συναυλια! απο τους 20000 οι μισοι ηταν με την καμερα ή το κινητο στο χερι! λεω σε ολους πως η συναυλια για το αμολαδ ηταν απειρως καλυτερη και δεν με πιστευουν

μια απο τα ιδια θες εσυ δηλαδη ε?

πωωω ρε παιδια οκ δεν με πειραζει ας ερθω απο Αθηνα…αλλα γιατι και πανω στην εξεταστικη??γμτ!!!:frowning:

Ε δε νομίζω να σκέφτονται και πολύ για εξεταστικές!!! :stuck_out_tongue:

ω θεε,μακαρι να ναι αληθεια[-o<…πω ρε, μειντεν σαλονικα μετα απο χρονια…αυτα ειναι:vibrate:

Επιτέλους μετά από πολύ καιρό live επιπέδου champions league στην πόλη μας:bounce:. Θα είναι τρελή ξενέρα αν παραμείνει στο τέλος φήμη…
Μακάρι να ανακοινωθεί και επίσημα να τρελαθούμε τελείως:yahoo:!!!

E, γκαμιουνται. Εχουν να παιξουν Θεσσαλονικη απο τον καιρο του Νωε και θα τους χασω??? :frowning:
Καντε το Ιουλη/Αυγουστο! [-o<

8O8O8O

Αντε μακαρι !!
Μεγαλο συναυλιακο γεγονος αν οντως πραγματοποιηθει, καθως θα γινει και σε ανοιχτο σταδιο, που ειναι αλλη μαγεια παντα !!
Περασαν και 5 ολοκληρα χρονια απο τοτε που τους ειδα ('05), μια δευτερη φορα επιβαλλεται !!

Nα φανταστειτε αν ερθουν Σαλονικα μεχρι κι εγω θα ερθω!!!