Eγω πάλι που δεν είμαι κανας “Ελληναράς” γιατί σκίζομαι να το ακούσω?!?!?! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ !!! Στο Forum Maiden έχω δει άτομα από Ισπανία και Καναδά (ιθαγενείς) να το καραγουστάρουν και πολλούς άλλους που να το μισούν (αποκαλώντας το “Alexander The Grape” )
Οι Maiden είχαν παίξει κομμάτι του στη συναυλία του 2005 και θα μιλήσω μόνο γι’αυτή ,αφού μόνο σε αυτή είχα παρευρεθεί.Τότε λοιπόν προς το τέλος τοης συναυλίας ο Dickinson τραγούδησε ΜΟΝΟ το refrain του Alexander The Great αλλά επειδή όπως πολλοί γνωρίζετε το refrain αυτό έχει 3 διαφορετικές εκδοχές (με τις 2 πρώτες σειρές να παραμένουν ίδιες ,και τις δύο τελευταίες να αλλάζουν) πολλοί οπαδοί μπερδέυτηκαν με αποτέλεσμα κάποιοι να μην τραγουδήσουν καθόλου τους δύο τελευταίους και άλλοι να τους μπερδέψουν.
Alexander the great
His name struck fear into hearts of men
Alexander the great
Became a legend mongst mortal men
(στο δεύτερο refrain αλλάζει μόνο το Legend οπότε δεν το σημειώνω)
Alexander the great
His name struck fear into hearts of men
Alexander the great
He died of fever in babylon
Τώρα όσον αφορά το πότε θα ρθουν, πιστεύω κάπου σε αυτές τις ημερομηνίες :
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΩ ΦΙΛΕ,ΑΛΛΑ Ο DICKINSON ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟ REFRAIN ΦΑΝΕΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ…
Και άντε πες ότι το 2005 τραγούδησε κοροϊδευτικά, όπως λές!
Το ίδιο έκανε και το 2000; :-k
[SIZE=“4”]Όχι![/SIZE] [-X
O Bruce ξεκίνησε με κέφι να το λέει, αλλά το κοινό σταμάτησε μετά από 2 - 3 φορές! #-o
Θυμάστε φέτος το Μάρτιο που επί ένα 10λεπτο φωνάζαμε ασταμάτητα “Maiden - Maiden”; :o
Αυτό το πράγμα ήταν εντυπωσιακό και είχα και εγώ να το δω πολλά χρόνια, ακόμα και σε συναυλίες των Iron Maiden! 8)
Aν το 2000 ή το 2005 το κοινό τραγουδούσε με τόσο παλμό και για τόση ώρα το refrain του “Alexander…”, είμαι σίγουρος ότι θα σκέφτονταν πολύ σοβαρά να το παίξουν στην Ελλάδα! :yes:
Όταν όμως μετά από 40 δευτερόλεπτα επικρατεί σιγή, ξεχάστε το…
Αφού ούτε οι ίδιοι δεν έχουμε αποδείξει ότι θέλουμε τόσο πολύ να το ακούσουμε, αυτοί γιατί να το κάνουν; :-k
Καλα ρε παιδια, γιατι τοσο μισος για το Alexander? Εγω χωρις να ειμαι κανενας Ελληναρας το θεωρω ενα απο τα καλυτερα του δισκου και σιγουρα ενα κομματι που θα επρεπε να ακουστει σε αυτη την περιοδεια…
ΓΙΑ ΤΟ 2001 ΠΟΥ ΛΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ,ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ BRUCE ΝΑ ΛΕΕΙ “NEVER GONNA HAPPEN”…
ΥΓ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ?ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ?
ΥΓ2.ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ.ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ…
10 . Και μενα ολα τα υπολοιπα κομματια μου αρεσουν πολυ περισσοτερο απο το συγκεκριμενο . Προτιμω να παιξουν deja vu , heaven can wait παρα το 8:30 alexander που οπως και να το δεις δεν συγκρινετε με τα υπολοιπα .Καποιοι το βλεπουν πατριωτηκα πιστευω και θελουν να το ακουσουν .
Τώρα είναι που θα προσπαθήσω περισσότερο μήπως τους δω έξω… :roll:
Το “Somewhere In Time” είναι μυθική δισκάρα και περιέχει ασύλληπτα έπη στα αυλάκια της! :respect:
Το “Αlexander The Great” είναι και από τα καλύτερα του δίσκου και από τα καλύτερα των Maiden ever! :yes:
Απλά, επειδή κάποιοι το ζητάνε συνέχεια (μόνο και μόνο λόγω ελληνικής αναφοράς στους στίχους), κάποιοι άλλοι έχουν σπαστεί - βαρεθεί από αυτήν την επιμονή!
Συγγνωμη πλακα μου κανετε?Εδω και τοσες μερες εχει ανακοινωθει οτι στις 2 Αυγουστου Στο Terra Vibe θα παιξουν οι Maiden.Τα εισητηρια αρχιζουν να πωλουνται απο τις 18 αυτου του μηνα.Οριστε δειτε
Εγώ πιστεύω πως καλά κάνουν οι Maiden και δεν παίζουν το “Alexander the great”, γιατί τραγούδια που υμνούν ιμπεριαλιστές δε συνάδουν με την ιδεολογία του Heavy Metal… Έστω και αργά συνειδητοποίησαν το λάθος τους να υμνήσουν 1 ιστορικό πρόσωπο που ουδόλως διαφέρει από τους σύγχρονους ιμπεριαλιστές (Bill Clinton κτλ.).
Βασικά για να ανάψουν φωτιές το έγραψα… Αλλά καλό θα ήταν να ακουστούν και απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα… Ίσως σε κάποιο άλλο τόπικ. Όπου θα αναφέρω και την πραγματική μου άποψη…