Iron Maiden-New Tourdates On Halloween!

:o :o

Εννοείται όχι! [-X

Κάθε κομμάτι που κυκλοφορούν σε δίσκο, μπορούν να το παίξουν 100% σε live! :yes:

Αλλιώς δεν θα το έγραφαν καν…

Το έχουν δηλώσει αυτό! :wink:

Δεν νομίζω να μην μπορούν να παίξουν οι Maiden κομμάτι που έχουν γράψει και ηχογραφήσει οι ίδιοι. Τουλάχιστον ένα 70-80% της στούντιο ηχογράφησης μπορούν να το αναπαράγουν live. Τι να πω δεν ξέρω πια, αισθάνομαι πλέον σαν κάποιος να τους απαγορεύει να το παίξουν… :-s :-s :-s :? :? :dunno: :dunno: :dunno:

Συμφωνώ με τον άνωθεν, σπάω το κεφάλι μου να βρω τον λόγο που δεν το παίζουν… :dunno:

Δημήτρη, την επόμενη φορά που θα δεις τον Harris (το καλοκαίρι δηλαδή:p ), ρώτα τον γμτ… Και να επιμείνεις.:lol:

Καλά να μαστε μέχρι τότε και βλέπουμε! :wink: :smiley:

Γι αυτό έκανα το προηγούμενο μου ποστ. :slight_smile: Υπάρχει περίπτωση οι λόγοι να είναι πολιτικοί? Εντάξει, θα μου πείτε στην αρχή δεν συνέτρεχαν τέτοιοι λόγοι, που και πάλι δεν το έπαιζαν, αλλά καθώς πέρασαν τα χρόνια?

Αν ξαναδείς τον harris (και οποιονδίποτε άλλο δηλ.) πάρε με μαζί σου !!!

πληρώνω καλά …:wink: :wink: :wink: :wink:

Σιγα να μην ειναι πολιτικοι οι λογοι. Απλα δεν γουσταρουν να το παιζουν. Που το περιεργο?

:-k :-k :-k
[-X [-X
:roll:

Δε λέω, ωραιοί, σεβασμός, αλλα φτάνει ! Μηπως έχουν βγάλει και ελληνικό διαβατήριο? 800 φορές εχουν έρθει !

και θα έρθουν κι άλλες 800 γιατί γουστάρουμε:wink:

και θα έρθουν κι άλλες 800 γιατί τα σκατε για να δειτε τα ιδια κ τα ιδια,χαχαχα

ναι όμως γουστάρουμε !!! :smiley: :smiley: :smiley: 8)

για να μη τρελενομαστε επειδη οι ανθρωποι βγαινουν για τρεις συγκεκρημενους δισκους για περιοδια οπως συναιβη και το 2005 θα παιξουν και τραγουδια απο τους τρεις αυτους δισκους!αυτο πιστευω και αυτο θε γινει!moonchiiiiiiiild!!!

Έχεις καταντήσει γραφικός, σόρρυ κι όλας… Αν οι Metallica έρχονταν κάθε χρόνο τα ίδια θα έλεγες? Δεν νομίζω…:wink:

Δεν έρχονται μπάντες στην Ελλάδα και γκρινιάζουμε, έρχονται συνέχεια και λέμε “ελληνικά διαβατήρια, αρπαχτές” κλπ. Ντάξει, η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια…

ναι αλλά το σύμπαν ίσως και να έχει … :roll: :roll: :roll:

Λέτε να έρθουν Ελλάδα φέτος;

Εγω πονταρω 2/8 στη μαλακασα…ποιος στοιχηματιζει σε αλλη ημερομηνια???

11 φορές έχουν έρθει Ελλάδα (9 Αθήνα και 2 Θεσσαλονίκη) και τώρα θα είναι η 12η στα 29 χρόνια δισκογραφικής τους παρουσίας!
Κάτσε να έρθουν άλλες 788 φορές να γουστάρουμε και μετά είμαι μαζί σου για να κράξουμε περί ελληνικών διαβητήριων κ.τ.λ. :yes:

Σοβαρά τώρα:
Από πότε ρε παιδιά είστε υποχρεωμένοι να πηγαίνετε σε lives που δεν θέλετε; :-k

Δώστε ένα blog στον τύπο από εδώ! :lol: :smiley:

Ω ναι! :smiley: :smiley:

Κάποιος να του εξηγήσει! :roll:

προφανώς υπάρχει ένα είδος maidenόμπατσων που σας υποχρεώνει να πάτε στα live των maiden…
:roll:
θα πείτε,μας φέρνουν συνέχεια αυτούς και όχι καμιά άλλη μπάντα,κι αυτό συμβαίνει γιατί πάτε και τους τα σκάτε.
και ποιοι είστε εσείς ρε μάγκες που θα κρίνετε 15000 κόσμο που πάει και δίνει τα λεφτάκια του?:-k
αυτήν την “αντικειμενικότητα” την παρομοιάζω και με δάχτυλο που χώνεις στο λαιμό για να κάμεις εμετό.
τσιερζ8)

Οσοι δεν γουσταρουν ας μην ερθουν να μη μας φανε τα εισητηρια και μας πιουνε και τις μπυρες:roll: