Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Δεν το παρατάμε! Έχω υλικό από το πώς χειρίστηκε ο Liam φάση με πυρσό, πιο επαγγελματικά :stuck_out_tongue:

2 Likes

10 Likes

Εγώ το έφαγα το παστέλι μου στο διάλειμμα

Εγώ ακόμα κλαίω την γαμάτη καραμουζα που μου πήραν οι μπάτσοι στο σεφ, στον τελικό του 87…

2 Likes

το greek cunt ήταν αναγκαίο να ειπωθεί για να ολοκληρωθεί η επίκληση στον σατανά.

δεν κρατούσε ο οπαδός σωστά το καπνογόνο και δεν προχωρούσε σωστά η τελετή. η διακοπή του 666 number of the beast λίγο έλλειψε να εκτροχιασει την διαδικασία.

Γύρισε ο Bruce πίσω αφού συγκέντρωσε όλη την αρνητικη του ενέργεια :japanese_ogre::japanese_ogre:

praise Satan you Greek Cunt!!!

1 Like

Για τους λάτρεις της στατιστικής ήταν η τρίτη φορά που είδα μέιντεν και ισοφάρισαν στην πρώτη θέση των ξένων headline acts που έχω δει τους WASP (αν δεν είχαν κόψει να τους φέρνουν παίζει να τους είχα δει άλλες 2-3 φορές). Επίσης 3 φορές έχω δει και Saxon αλλά τις 2 ήταν support (σε maiden και motorhead).
Ζηλεύω λίγο όσους έχουν πάει σε αγαπημένα τους συγκροτήματα Χ10-20 φορές αλλά ίσως δεν έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία σε ακούσματα και απλά ακολουθούν πιστά, συναυλιακά 3-4 μπάντες

12 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

Θεϊκό ρε μλκες χαχαχα

δεν ειχα σκοπο να επανελθω, καθως το θεμα εχει κιολας παλιωσει, αλλα σε φωτογραφιες στο istagram των maiden απο τα lives σε:

Φρανκφουρτη, Βαρσοβια, Γκετεμποργκ, Βρεμη, Σοφια, Βιεννη, Στουτγκαρδη, καπνογονα στο κοινο φαινονται μονο στην φωτογραφια απ’ το live της Aθηνας.

4 Likes

μπορει να φαινεται ετσι αλλα η αληθεια ειναι πως υπηρχε ακραιο σπρωξιμο χωρις λογο της πιο πολλες φορες απλα για να περασουν καποιοι πιο μπροστα, αρα και για πολλες σειρες ειμασταν χωρις μισο εκατοστο ελευθερο χωρο. Πιστευω πως με νορμαλ διαταξη του κοσμου ηταν πολυ καλος ο χωρος για το standind A αναλογικα με τα εισητηρια που εδωσαν. Το λαθος ειναι στην ποσοτητα των εισητηριων στο standing B.

2 Likes

εγω ημουν στο καγγελο και πιο δεξια και ευτυχως ημουν πολυ ανετα. ειχα την ευκαρια να διαλεξω να ειμαι και πιο κεντρικα 2-3 σειρα ομως το απεφυγα διοτι (θα το πω) εδω ειμαστε ουνοι και δεν σεβομαστε τον χωρο τους αλλου και σπρωχνει ο ενας τον αλλο για να κερδισει ενα εκατοστο πιο μπροστα. :slight_smile:

1 Like

εμεισ ειμαστε αλανια

2 Likes

Η ίδια αντίδραση με το '99 ήταν, απλά τώρα δεν το περιμένατε επειδή είναι 64 :joy::joy::joy:

Βλέπω κάτι καπνογόνα εκεί στο 0:30

1 Like

Εκανε αναφορά και στην Ακροπολη ο Bruce!

Βρε τον Bruce!

ναι λέει θέλει να παίξει το sentutsu στην ακρόπολη
αν μας αφήσει να ανάψουμε καπνογόνα δεν βλέπω το λόγο να μη γίνει το λαιβ που θέλει

3 Likes

να ζησω και iron maiden Ηρώδειο…

4 Likes

Επιστροφή από Βαρκελώνη και Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο (κυριολεκτικά φίσκα αρένα, σχεδόν γεμάτα κάτω διαζώματα, αρκετά πιο αραιοκατοικημένα τα επάνω, καμμιά 50αριά χιλιάδες ή περίπου).

Κοινό βροντερό, πολύ περισσότερο από το ελληνικό, χωρίς καπνογόνα (έλεγχος στην είσοδο γαρ), εξαιρετικός ήχος, γιγαντοοθόνες της προκοπής (και πίσω από τον ηχολήπτη), άριστη απόδοση του συγκροτήματος και 0 παρατράγουδα.

Είναι η συναυλία που έπρεπε να έχουμε ζήσει και εδώ.

15 Likes