Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Ίσως rolling stones, ac/dc ή κάποιο κλασικό reunion τύπου pink floyd. Το ΟΑΚΑ είναι σαν τον ΣΕΦ, ανακοινώνεται sold out αλλά υπάρχουν κενά καθίσματα :sweat_smile:

Πάντως η συναυλία των AC/DC το 2009 εμφανώς απείχε από το sold out, κι ας ήταν η πρώτη τους φορά στην Ελλάδα - νομίζω μάλιστα πως ήταν η μοναδική τους σε εκείνη την περιοδεία που δεν ξεπούλησε!

Μια χαρά θα είναι 30 - 35000 για τους Maiden, αυτοί που κλείσανε τον χώρο σίγουρα γνωρίζουν την δυναμική του συγκροτήματος και έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους.
Άλλωστε τόσον καιρό διαμαρτυρομαστε για την σαρδελοποιηση στα live, ορίστε λοιπόν, εδω θα υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες!

2 Likes

Νομίζω η πολυπληθέστερη συναυλία, τουλάχιστον στο ΟΑΚΑ, ήταν U2. Πρέπει να είχε 60-70 χιλιάρικα το λιγότερο, δεν έπεφτε καρφίτσα.

1 Like

82.622 ανακοινωμενο sold out. Madonna 75.637 ανακοινωμενο sold out, το οποιο ηταν μαλλον πιο πραγματικο απο των U2.

3 Likes

Η αλήθεια είναι ότι τον κόσμο που είδα στους U2 δεν τον έχω δει πουθενά στη ζωή μου

1 Like

Που πάτε ρε γατάκια…

1313902274

6 Likes

Νομιζω u2 ηταν αυτη με τον περισσότερο κόσμο. Ιυμιζω οτι ηταν η 360 σκηνη με γεματεε ολες τις κερκιδες ενω madonna κλασικα ειχε αδειο πέταλο.

1 Like

Συμφωνω, οι U2 είχαν εισιτηρια παντου, σε ολο το γηπεδο. Καθομουν πισω απο τη σκηνη, στα φτηνα.

Το σαραντάρι είναι το ταβάνι και πολύ λέω…

40 ειχε μαλακασα με 50 ευρω εισιτηριο. Πολυ χλωμο

1 Like

Ναι αλλά τώρα είναι ΟΑΚΑ και στο ΟΑΚΑ πάει και η κουτσή Μαρία !

2 Likes

Μακάρι να μην έχει πάνω από 40.000 κόσμο.
Πιο άνετα, ανθρώπινα όλα. Συν οτι λόγω covid θα έχει λιγότερο στριμωξιδι (όσο γίνεται).
Κουβέντα να γίνεται είναι όλα.
Άντε να δούμε

Προφανώς και η κομπριτσα ο διοργανωτής ήξερε πως με τιμή Μαλακάσας '18 (48 ευρώ είχε νομίζω?) θα γεμιζε σε πολύ μεγάλο βαθμό το ΟΑΚΑ, αλλά κοίταξε τη μεγιστοποίηση της τσέπης του και όχι της προσέλευσης, και οκ επιχειρήση είναι, προβλέψιμο.

Είτε πέντε χιλιάδες είμαστε είτε πενήντα για εμένα είναι το ίδιο, της πουτανας θα γίνει ακόμα μια φορά!

3 Likes

ελπιζω οντως να μην πιαστηκαμε κοροιδα με τα 90αρια και πηδανε ολοι στο A xD

1 Like

Τσίμπησα τικέτο… στους IRON MAIDEN αδέλφια !!

11 Likes

Οι Metallica έχουν παίξει ήδη 4 φορές στην Ελλάδα , ποτε έκοψαν πάνω από 30.000 εισιτήρια ?

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω μία έντονη κινητικότητα πώλησης εισιτηρίων του live για διάφορους λόγους. Και ρωτάω τώρα εγώ… πόσο safe είναι κάτι τέτοιο? Δεν μιλάμε για τα αγαπημένα “κανονικά” του @Clairvoyant :joy: αλλά για τις απλές εκτυπώσεις με το απλό barcode.
Πόσο σίγουρος είναι κάποιος που αγοράζει ότι το συγκεκριμένο barcode δεν έχει τριπλό εκτυπωθεί και μεταπωληθει άλλες δύο ή τρεις φορές;; Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει σε τέτοια περίπτωση στο ΟΑΚΑ… φτάνεις μέσα στην κ@υλα, σκαναρεις και τρως πόρτα!
Είμαι υπερβολικός;;;

2 Likes

Βασικά έχει κανείς εικόνα πόσος θα είναι περίπου ο χώρος του Α σε σχέση με του Β σε συνάρτηση με το γράφημα;
Αν κάποιος θέλει να κάτσει ας πούμε αρκετά μπροστά στο Α, πρέπει να πάει ντάλα μεσημέρι;
Και βέβαια αν παίζει περίπτωση να γίνει ντου απ’ το Β.

Κατι ξερει ο @I_love_metal που αγοραζει μονο κανονικα.

2 Likes

Οι Maiden τα έκοψαν τη 14η φορά που έπαιξαν Ελλάδα, πάντως. Τότε δηλαδή που είχαν περίπου 3 γενιές οπαδών και 7 χρόνια να έρθουν. Οι Metallica έχουν επίσης 3 γενιές οπαδών, είναι πιο γνωστοί στους φασαίους και έχουν 12 χρόνια να έρθουν, τα οποία προβλέπεται να αυξάνονται. Μια συναυλία τους θα είχε τη δυναμική να μαζέψει πολύ κόσμο, αλλά αμφιβάλλω ότι κάποιος θα πάρει το ρίσκο.

Πιστεύω το πού θα μπει το κάγκελο μεταξύ Α και Β θα έχει να κάνει και με την προπώληση σε κάθε επίπεδο 2-3 μέρες πριν το live. Για να κάτσεις πολύ μπροστά στο Α, καλό θα είναι να πας νωρίς, αλλά όχι και μεσημέρι πιστεύω. Ντου δε βλέπω.