Δεν είναι ακριβώς ίδια θεματολογία. Το ένα είναι μυθολογία και το άλλο ιστορία.
Τη πρωτεύουσα θα εννοούσε
Τσίμπησα και -κανονικό-εισιτήριο για μπροστά… τα λέμε εκεί!
Μηπως οντως δεν παει καλα η προπωληση;
Πάει δεν πάει οι maiden θα σαρώσουν
Μπα, μάλλον μαθεύτηκε ο… θρίαμβος των Manowar με το “ελληνικό” τραγούδι που παίξανε στην Αθήνα και επειδή δεν προβλέπεται κάτι παρόμοιο για τους Maiden, είπε να απευθύνει τουλάχιστον έναν χαιρετισμό στους οπαδούς!
Αν και ξεκάθαρο γλείψιμο (γουερ ολ σταρτιντ) αν δεν είχα κλεισει ήδη εισιτήριο, κάτι ίσως ράγιζε μέσα μου. Old school promotion συναυλίας με σύγχρονα μέσα, δεν τρελάθηκα με το βιντεάκι, αλλά 13ΚΣ
Καμία σχέση ρε συ
Τι πιο φυσιολογικο να βγει ένα τέτοιο μήνυμα 2 εβδομάδες πριν τη συναυλία
Πιστεύω ότι θα γίνει χαμός , οι maiden είναι αυτή τη στιγμή είναι στην πιο εμπορική φάση της καριέρας τους και υπάρχει λόγος για αυτό : πλέον τους ακούνε 3 γενιές οπαδών
μια χαρά πάει, έχουν εξαντληθεί τα περισσότερα εισητήρια για αρένα, άντε να βρείς τίποτα απο viagogo. Το κάνουν εδώ και καιρό αυτό, ανάλογα με το πρόγραμμα του tour.
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που με το ίδιο τουρ, μα κυρίως με τέτοιες απίστευτα υψηλές τιμές, φαίνεται να πηγαίνει τόσο καλά η προπώληση.
Εγώ πιστεύω ότι γύρω στο 70% θα είναι η πληρότητα.
Λίγο το ότι οι maiden έρχονται συχνά,λίγο οι τιμές των εισιτηρίων στην εποχή αυτή ,βάλε και τις πολλές συναυλίες που έχουμε φέτος.
Δύσκολο.
Γενικά δεν μπορώ να φανταστώ συγκρότημα που θα κάνει sold out στο ΟΑΚΑ σήμερα.
Όσο πλησιάζουν οι μέρες ζηλεύω.
Ισως το παλέψω να έρθω
Εγω έκλεισα τα εισιτηρια στη θυρα 9 με 88 ευρω.
Περα απο το καπελο του 10% δεν μου φαίνεται τοσο ακριβο το εισιτήριο με ολα να εχουν ανεβει ακραια στις τιμες ( πχ στους Muse ηταν χειροτερες οι τιμές και δεν ειχε καθιστους).
Καλά, αν δεν μας φαίνονται πλέον πολλά τα 90 ευρώ για εισιτήρια ας το κλείνουμε το μαγαζάκι σιγά σιγά.
Γονίδης στην Δράμα (σε ένα διπλανό χωριό απο το δικό μου) 400 ευρω ελάχιστη κατανάλωση…Ευτυχως που ακούμε metal
Και γεμάτος κόσμο, να υποθέσω.
sold out σε γήπεδο (λίγο μικρότερο απο το oaka )
Το οποίο ποσοτικά είναι πάρα πολύ καλό . Δεν πρόκειται να το γέμιζαν τόσο μεγάλο στάδιο , κυρίως λόγω του ότι είναι μέταλ συγκρότημα και είμαστε ψιλοσυγκεκριμενοι οι οπαδοί στην Ελλάδα
Ίσως μόνο οι Μεταλλικα λόγω δίψας και αρκετού ''μη μεταλ " κοινού κατάφερναν κάτι καλύτερο
30 με 35 χιλιάδες αν έχει θα είναι ένα καλό νούμερο . Εισιτήρια στο τικετμαστερ πάντως δεν έχει και παρά πολλά στις κερκίδες και τα 90ρια έχουν δηλωθεί ως περιορισμένα ( με επιφύλαξη για αυτά που λέω )
Anyway, παρόλο τα δικαιολογημένα παράπονα για τιμές , ίδιο τουρ και σετλιστ κλπ … Όταν ανέβουν στο σανίδι θα τα σβήσουν όλα και θα είναι άλλη μια μαγική βραδιά
Δεν θα διαφωνήσω σε κάτι και το 70% είναι αισιόδοξο σενάριο. Το ΟΑΚΑ είναι τεράστιο και είμαι περίεργος πόσα εισιτήρια έχουν εκδοθεί για την αρένα.
Τα φθηνά στις εξέδρες φυσικά έφυγαν πρώτα.Εγω προσωπικά αφού δεν το πήρα νωρίς,θα το αγοράσω απ’ έξω για b αρένα.
Είναι λογικό ότι αυτά τα συγκροτήματα συναυλιακά βασίζονται στο μη μέταλ κοινό, για αυτό και το ίδιο εμπορικό προκάτ setlist σχεδόν παντού.
Αν περίμεναν από εμάς μόνο ας τους έφερναν στη Ριζούπολη και το setlist ας ήταν το soundhouse tapes x3.
Ίσως η μόνη μεγάλη συναυλία που μπορεί να γίνει sold out φέτος είναι οι slipknot.