Για παιδί 9 ετών, γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται να βγάλει εισιτήριο;
Τα παιδιά έως 6 ετών μπαίνουν δωρεάν μόνο στο χώρο της Αρένας, ενώ από 7 ετών και άνω πληρώνουν κανονικό εισιτήριο.
Thanks
Scream for me Athens!
ΥΓ Έχουμε αριθμό προπώλησης?
Πείτε με τρελό, αλλά ακόμα έχω μια κρυφή ελπίδα ότι θα παίξουν τον Αλέξανδρο… Στις τελευταίες 2-3 εμφανίσεις τους έχουν κάνει αναφορά, στην μια τραγούδησε εκεί κι ο Βρασίδας το ρεφραίν κλπ, μια φορά είχαν πει ότι one day we will play that song, και αν θυμάμαι καλά μια άλλη είχαν πει κάτι σε στυλ when you sort these political issues (το θυμάται κανείς άλλος αυτό ή ονειρευόμουν??) ε τελευταία φορά έπαιξαν το '18, μεσολαβεί η συμφωνία των Πρεσπών σε ισχύ από τις αρχές του '19(καλή, κακή δεν μας νοιάζει για το θέμα μας), οπότε θεωρητικά the issue is sorted now…
Όσο ζω ελπίζω…
Μπορεί η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία, αλλά για την συγκεκριμένη περίπτωση να ξέρεις ότι θα πεθάνει πρώτη πρώτη
Δεν υπάρχει περίπτωση. Μην ελπίζεις.
Εγώ πάντως χίλιες φορές θα προτιμούσα να ακούσω το Stranger In A Strange Land ή το Afraid to Shoot Strangers ή το To Tame a Land.
Γενικά το setlist έχει κλειδώσει
Ναι , λες και ο Harris και ο Dickinson οταν κανουν τις προβες για την περιοδεία ασχολούνται με το αν λυσαν τις διαφορες η Ελλαδα και η Βορεια Μακεδονία πλεον .
Το Alexander είναι κόμματαρα, αλλά έχουν και καλύτερα. Άσε που θα είναι και cringe το ότι οι “μακεδονομάχοι” του κοινού θα εκστασιαστουν για εντελώς λάθος λόγους.
Αν υπήρχε έστω κ μια πιθανότητα να ακουστεί το συγκεκριμένο λάιβ, θα ήταν μόνο αν αποφάσιζαν να κυκλοφορήσουν την συναυλία στην ελλάδα σαν λαιβ κυκλοφορία. Ίσως τότε μας έκαναν την χάρη…
πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να αναστηθεί ο rory και να παίξει support παρά να παίξουν το alexander. sorry.
Πάνω σε αυτό: Μακάρι κάποιο άλλο (afraid, recarnation, seventh, powerslave, phantom, tame, hell on earth, paschendale) σας έβαλα πολλές επιλογές. αντί για το ‘απωθημένο’ των κρυφόεθνικιστων. Δλδ, το flight of icarus δεν σας αρέσει ?
Το setlist είναι συγκεκριμένο χρόνια τώρα, και με δάχτυλο πωλήσεων, προώθησης Sienjitsu και άλλα κόλπα marketing.
Δλδ απαγορεύεται να σου αρέσει πολύ το κομμάτι και να μην είσαι κρυφό φασίστας ;;
Μακάρι να έπαιζαν οποιοδήποτε από αυτά που έγραψες btw
Εγώ δεν είμαι ούτε φανερός ούτε κρυφός φασίστας και το κομμάτι για να είμα ειλικρινείς δεν με τρελένει. Έχουν και καλύτερα (πολύ καλύτερα). απλά θα ήθελα να το ακούσω γιατί δεν έχει παιχτεί ποτέ και είναι ο ορισμός του deep cut. για μένα, σαν φανατικός των maiden είναι πιο πολύ ένα collector’s item παρά οτιδήποτε άλλο.
Δεν θέλω να ξεκινήσω πολιτική συζύτηση, μια βόλτα σε βίντεο απο την συναυλία του 18, θα σε πείσει για τα πιστεύω (εύχομαι) μικρής μερίδας Ελλήνων μειντενάδων. Και προφανώς δεν απαγορεύεται. Αλλά μην πρήζεις π@π@ρι@ για γνωστούς λόγους. Όχι εσύ συγκεκριμένα, οι γνωστοί.
Κρίνοντας από τη φάση με το Turkaegean, πιο πιθανό βλέπω να παίζουν το κομμάτι στα Σκόπια.
Θα γάμαγε να γινόταν αυτό
Επίσης, fixxxed:
Να αναστηθεί παίζει, support στους Maiden από και κλείεται
Εμένα προσωπικά δεν με τρελαίνει.
Όλο το Somewhere In Time είναι διαμάντι, προφανώς και το Alexander The Great.
Το ανέφερα λόγω ίδιας θεματολογίας με Alexander.