Iron Maiden @OAKA 16/07/22

καλά όλα αυτά, αλλά είναι κούραση ν ακούς τα ίδια κομμάτια πανω κάτω στο κάθε σετλίστ. ακόμα κι ότα παίζανε απο τα early …δεν ήταν αυτό που θα ήθελες να είναι …

1 Like

Πολλα παραπονα για το setlist δικαιολογημενα

Ερώτηση προς όσους έχουν ξαναπάει σε συναυλία στο ΟΑΚΑ…στα εισιτήρια για τις κερκίδες, οι θέσεις που είναι αριθμημένες ισχύουν, κάθεσαι δηλαδή εκεί που έχεις κλείσει ή είναι γιαλατζι φάση, μπατε σκύλοι και όποιος φτάσει πιο νωρίς hits the spot που λένε;

Ε όχι ρε, άμα κλείσεις εισιτήριο για συγκεκριμένη θέση, εκεί θα κάτσεις. Εδώ κάθεσαι στους ποδοσφαιρικούς αγώνες στη θέση σου, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα στη συναυλία.

1 Like

Βασικά είχα την απορία γιατί ρώτησα έναν ΑΕΚτζη που πάει συχνά γήπεδο, και μου λέει όχι ρε τι το πέρασες σινεμά να κάθεσαι στην θέση σου. Και μιας και δεν είναι για μένα τα εισιτήρια, μην κλείσω και σκάσουν μύτη και δουν την συναυλία από τα σκαλιά, δεν λέει.

Thank you :+1:

Δεν ειρωνεύεσαι;

1 Like

Εγώ μια κρυφή ελπίδα να παίξουν ολόκληρο το Fear of the dark,λόγω των 30 ετών, να σας πω την είχα.
Πάντως θα συμφωνήσω,ότι είναι ψιλοπερίεργο το σετλιστ.

Fantasy setlist

1. Senjutsu
  2. Stratego
  3. Writing on the wall
  4. Be quick or be Dead
  5. From here to eternity
  6. Afraid to shoot strangers
  7. Fear is the key
  8. Childhood end
  9. Wasting love
  10. The fugitive
  11. Change of misery
  12. The apparition
  13. Judas my guide
  14. Weekend warrior :euro::euro::euro:
  15. Fear of the dark

A encore
16. 22 acacia avenue
17. Seventh son of Seventh son
18. Mother Russia :laughing::laughing::laughing:

B encore
19. Rime of the ancient mariner

2 Likes

Πως να το πω για να μην πέσει ο @Clairvoyant να με φάει, θεωρώ ότι είναι λάθος επιλογή να κλείνουν με το Aces High, ο Βruce θα φτύνει τα πνευμόνια του σε λίγο. Πολύ δύσκολο κομμάτι κι ας το παίζουν αρκετά πιο αργά πλέον.

1 Like

Ολοι εσεις που γκρινιαζετε για το σετλιστ, το ξερετε πως οποιο και να ηταν θα γκρινιαζατε, ετσι? :stuck_out_tongue:

Μετριο τραγουδι δεν υπαρχει στο σετλιστ, οκ τα περισσοτερα τα εχουμε ξαναδει live, αναμενομενο ηταν, θα ακουσουμε και τρια απο τα καλυτερα για live καινουρια, μπομπα.

Εχω αν ηθελα κατι θα ηταν 2-3 τραγουδια ακομα, αλλα δεν γκρινιαζω

Up the irons

11 Likes

Όποιο και να ήταν αυτά παίζουν λίγο πολύ τα τελευταία 10 χρόνια :stuck_out_tongue: γι’αυτό και η γκρίνια

6 Likes

Ουσιαστικα ειναι 7-8 κομματια που δεν βγαινουν απο το σετλιστ με τιποτα επειδη καθε φορα που τα παιζουν γινεται ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ, αντε να τα βγαλεις.

Συν καποια που θελει να ακουσει μεριδα του κοσμου που δεν εχει εντρυφησει οσο εμεις ή που τους βλεπει πρωτη φορα live (στην παρεα που θα παω ειναι και δυο ατομα που τους βλεπουν πρωτη φορα, στα mid 20s τους και οι δυο, που δεν καταφεραν να τους δουν το '18, και το '11 δεν τους ειχαν δει κυριως λογω ηλικιας)

Το '18 ειχαμε την ωραια εκπληξη του For the greater good of god, τωρα δεν εχουμε κατι τετοιο (το Blood brothers ηταν staple ως το '17 δεν το λες και εκπληξη), αλλα εχουμε τρια νεα, μη γκρινιαζετε :stuck_out_tongue:

1 Like

Όχι ρε. Εγώ πήγα Λεωφόρο 2 φορές τον τελευταίο μήνα, κάθησα στη θέση που είχα κλείσει. Τη μία μάλιστα σήκωσα κάποιον που είχε κάτσει εκεί. Εντάξει, δεν είχα κλείσει στη 13 προφανώς, εκεί ισχύουν άλλοι νόμοι :joy:, αλλά γι’ αυτό ακριβώς δεν έκλεισα εκεί.

2 Likes

Ε, μιλάμε για θράσος! :laughing:

Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να πάνε αρκετά νωρίς. Ανοίγουν οι πόρτες στις 15 και αν η φάση είναι όποιος προλάβει, βλέπω στις 19-19.30 να γίνεται χαμός. Τεσπά, θα το δω.

Ο κόσμος θα δώσει πολλά λεφτά για να κάτσει όπου να ναι πιστεύω.λογικα όλοι στη θέση τους

1 Like

Μία από τις ωραιότερες στιγμές του γηπέδου.

Απόλυτο highlight η δήθεν έκπληκτη έκφραση αυτού που έχει καθίσει εκεί και η “απορία” “Μα, πώς κάναμε τέτοιο λάθος;”. Έχω τύχει, όμως, και σε τύπους που εκνευρίστηκαν… Μόνο εκείνοι κατάλαβαν το λόγο, βέβαια.

2 Likes

Προσφάτως πήγα στο Νιάρχος για μια ομιλία, και επειδή είχε ξεκινήσει κάνα δεκάλεπτο η φάση και δύο θέσεις ήταν κενές, πήγαμε και καθίσαμε εκεί. Έσκασε το ζευγάρι ένα δεκάλεπτο αργότερα και προφανώς έπρεπε να σηκωθούμε… Μέγιστο φειλ, αλλά δεν είχε γίνει κακόβουλα. Όλος ο εξώστης πρέπει να μας γαμωσταυριζε πάντως που σουκατσαραμε, έχει και στενά διαδρομακια…

Έλα στο Χαριλάου να κάνεις τέτοιες μαγκιές
:stuck_out_tongue:

1 Like

Έχω έρθει :stuck_out_tongue:

2 Likes

Μονοήμερη εκδρομή για τη συναυλία των Iron Maiden στις 16 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα στο Oλυμπιακό Στάδιο (O.A.K.A).
Το κόστος μεταφοράς είναι 65 euro/άτομο
Αναχώρηση από Ξάνθη , επιστροφή μετά το live!
Παρακαλούμε για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήσετε όσο πιο νωρίς γίνεται!
Κρατήσεις - πληροφορίες στα τηλ.
Αδνάν ‭699 9545248‬
Μιχάλης ‭6942840233‬

3 Likes

Έτσι για να έχουμε να λέγαμε, τους είδα στο Belfast την Δευτέρα. 8η φορά και πέρασα σούπερ, αν και λιγότερο σούπερ από άλλες φορές, δεδομένου ότι είχα δει το ίδιο τουρ το 2018 δύο φορές, σε Αθήνα και Plovdiv.

Τρία μεγάλα θετικά: εντυπωσιαστηκα πάρα πολύ από την κατάσταση της φωνής του Bruce. Τραγουδάει κανονικότατα και νομίζω τραγούδησε καλύτερα από πολλές άλλες φορές που τον έχω δει. Μόνο στο τελευταίο κομμάτι παρέδωσε πνεύμα, που αν έχετε δει ποιο είναι, καταλαβαίνετε γιατί. Το άλλο είναι ο Adrian. Εντάξει νομίζω για τους περισσότερους είναι ο αγαπημένος μας Maiden κιθαρίστας, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο να αφιερώνεις ειδικά προσοχή όταν σολαρει. Τέλος, νομίζω παίζουν τα κομμάτια ακόμα ένα κλικ πιο αργά από το πρόσφατο παρελθόν, κάτι που τους επιτρέπει να αποδώσουν σωστά δεδομένης της ηλικίας τους, αλλά δίνει και μια πιο επιβλητική και μεγαλοπρεπή διάσταση στα κομμάτια.

Στα αρνητικά θα πω σίγουρα το set list. Είναι το ίδιο tour. Τα τραγούδια του Senjutsu είναι εντελώς διεκπεραιωτικα, το γαμησαν όμως τελείως με τη σειρά που τα έβαλαν στο σετλιστ. Τεράστια κοιλιά στο λαιβ. Από την άλλη γουστάρουν να τα παίζουν, ο Bruce έλαμψε τραγουδώντας τα. Δεύτερον ο McBrain απέδωσε μέτρια αυτή τη φορά. Δεν ξέρω αν έχει πέσει γενικά. Πάντως έχανε ή επέλεγε να μην παίξει πάρα πολλές διπλές νότες που πάντα ήταν το σήμα κατατεθέν του, και χρησιμοποιουσε τα toms περισσότερο αποτι θυμάμαι, με αποτέλεσμα πολλά fills να είναι μπουκωμένα και να χαλάνε λίγο τη ροή των τραγουδιών. Παλιά εκείνος οδηγούσε τη μπάντα, τώρα νομίζω την ακολουθούσε.

Οι Ιρλανδοι σαν κοινό αρκετά ξενέρωτοι, όχι τόσο όμως όσο οι Τσέχοι (Metallica στην Πράγα είχα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή λόγω του κοινού).

Bonus για τους μύστες, ότι σε όλο το tour κυματίζουν την βρετανική σημαία στο The Trooper, αλλά δεν το έκαναν στο Belfast. Και σημειωτέον, στο Belfast έτσι; Όχι στο Δουβλίνο ας πούμε. :wink:

21 Likes