Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Δεν είπα ότι είναι κακό τραγούδι, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν 50 άλλα τραγούδια τους που θα μπορούσαν να παίξουν και να εκπλήξουν το κοινό.

1 Like

Σιγουρα εχουν και καλυτερα

:sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

5 Likes

Sign κ clansman φτάνει οκ τ ακούσαμε. Βάλτε afraid κ longest day.

Run to the hills άμεση αντικατάσταση με running free.

Revelations κ flight κρατήστε ένα από τα 2 κ παίχτε clairvoyant.

Τα λέω καλά;

Blood Brothers όχι φυσικά βάλτε dance of death.

Χώστε ένα sanctuary στο τέλος κ από το καινούργιο βγάλτε writings κ βάλτε hell on earth.

Δεν κάνει τίποτα Steve. Δεν έβγαλα κ αυτά που "πρέπει να παιχτούν " γιατί είμαι καλός άνθρωπος

6 Likes

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για Stranger in a Strange Land ? Θα πεθάνω με αυτόν τον καημό

3 Likes

Κακό σετ.Καταρχάς τα κομμάτια του Senjutsu έπρεπε να είναι στην μέση, όχι στο ξεκίνημα.Το Aces High για κλείσιμο είναι ατυχής επιλογή.Θα το πετσοκόψει ο Bruce.Επίσης λιγότερα τραγούδια από το 18.Και ποιο Blood Brothers πάλι μωρέ? Το ακούσαμε το 11, το ακούσαμε το 16, ε φτάνει.

Στα θετικά ότι ο Dickinson από τα video φαίνεται καλύτερος απότι περίμενα, και από ότι ήταν στο ανεκδιήγητο nights of living dead.

2 Likes

Και μιας και μόλις έκλεισα τα τικέτα για την αφεντιά μου, τη σύζυγο & τον 6χρονο υιό σε κερκίδα (214 ευρώ αουτς, μεσοτοιχία με πέταλο κάτω), να ενημερώσω ότι πάνω διάζωμα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα (στο ticketmaster τουλάχιστον), με τα περισσότερα διαθέσιμα να είναι αρένα, μπροστά στη σκηνή. Δεν θα μου φανεί περίεργο αν ανακοινώσουν τέλος Ιουνίου κανένα sold out.

Το blood brothers είναι απ’τα πιο μέτρια τραγούδια των μέιντεν. Σιγά την προσθήκη.

Έχω πει απο πολύ νωρίς φέτος οτι δεν θα συμμετέχω αυτή τη φορά όσο και αν τους αγαπάω, αλλά αν υπήρχαν έστω και 10% πιθανότητες να το τολμήσω τελικά με αυτό το σέτλιστ πάνε στο 0%.
Είναι δύσκολη η χρονιά για ανοίγματα και τα χιλιόμετρα πολλά για 2,5 ευρώ βενζίνη, όσοι είμαστε απο επαρχία θα το σκεφτούμε πολύ για συναυλίες στην πρωτεύουσα.

Με ψήνει περισσότερο μια senjutsu συναυλία του χρόνου απο φέτος

4 Likes

Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω
ν’ αφήνεις χρώμα πάνω στο δικό μου γκρίζο
Και κάθε αυγή που το σκοτάδι θα παλιώνει
κι άλλη παράσταση στην πρόβα θα τελειώνει

Μιχάλης Χατζηγιάννης.

5 Likes

Σου βάζω δύσκολα μα σκέψου πόσα πέρασα
κοντά σε εσένα ότι αγαπούσα έχασα
σου βάζω δύσκολα κι ας παίζω με τα νεύρα σου
τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου

Νατάσα Θεοδωρίδου

2 Likes

Τρεχάτε στους λόφους, τρεχάτε για τη ζωή σας,
Τρεχάτε στους λόφους, τρεχάτε για τη ζωή σας.

Βρασιδας Πουτσομεσαγιος

13 Likes

Βρούτος ρε, όχι Βρασίδας! :stuck_out_tongue_closed_eyes: :crazy_face:

1 Like

Και τα κάλαντα να παίξουν θα είμσστε εκεί…

11 Likes

Steve Harris likes this post.

1 Like

Έκλαψα!

Ναι ρε συ. Εντελώς αταίριαστο κομμάτι για κλείσιμο συναυλίας. Ακόμα και το '14 που το έπαιζαν σαν έναρξη encore, έμπαζε η φάση. Μόνο σαν εναρκτήριο.

Κατά τα άλλα, συμφωνώ με όλες τις παραπάνω απόψεις αλλά και προτάσεις που αναφέρθηκαν. Είναι κρίμα γιατί πληρούνται οι προϋποθέσεις για να βάλεις διαφορετικό υλικό μέσα. Σε περιοδεία κυκλοφορίας δίσκου καταλαβαίνω είναι δύσκολο αλλά τώρα το λες και μαλακία.

2 Likes

Ο Bruce ακούγεται παααρα πολύ καλός στα mid tempo Κομμάτια. Με αυτό στο μυαλό θα ήθελα στην θέση του εξαιρετικού blood brothers το stranger in a… και αντι για το number of the beast το tailgunner που υπήρχε βρώμα ότι θα ήταν στο set list.
Το aces high ως δεύτερο encore έχει ένα καλό…σου δίνει την εντύπωση ότι τώρα αρχίζει η συναυλία
Edit Ο Steve Harris πάντως δείχνει πολύ καλύτερα στο πρόσωπο απ’ ότι πριν 3 χρόνια που ήταν σαν γιαγιά

Φαντάζεστε να παίξει αλλαγή venue λόγω των καταστροφών που υπέστη το ΟΑΚΑ το Σάββατο;;; Και να πάει προς Μαλακάσσα μεριά.

(Δευτέρα είναι, μη βαράτε. Δύσκολη μέρα. Συνεχίστε ότι κάνατε)

2 Likes

Για το ΟΑΚΑ ξεκινησα να δω φεστιβαλακι,
στην μαλακασα κατεληξα…

6 Likes

Έχω πολλά παράπονα για τα set lists των maiden αλλά κάθομαι κ παρακολουθώ κάποια βίντεάκια απο την Κροατία και βλέπω τις φατσες τους…δεν μπόρω ρε που#$@στη μου θα πάω ΟΑΚΑ

6 Likes

Πολλα παραπονα για το setlist δικαιολογημενα αλλ πρεπει να σας επαναφερω. Το aces high γαμαει οπου και αν βρισκεται και οι maiden συνεχιζουν να ειναι η μεγαλυτερη live μπαντα του πλανητη οτι και αν παιζουνε

9 Likes