Iron Maiden @OAKA 16/07/22

τα headline είδικα παίζουν 1,5-2 ώρες - όσο και εδώ. Απο εκει και πέρα σε μερικά έχει αλληλοκαλυπτόμενα προγράμματα, ΑΛΛΑ, στο BRF, αν έχει αντοχές, μπορείς να τα δεις όλα, σταματάνε κι αρχίζουν το ένα μετά το άλλο. μονο και μόνο οτι με τα ίδια πάνω κάτω λεφτά βλέπεις + 4-5 headline μπάντες και μπορείς να πας φτηνά και έχει με 30 ε camping με ανταπόκριση λεωφορείου 20/24 ώρες. ε μετράει … εχει οθόνες για να βλέπεις αν αποφασίσεις να μην πας κοντά, αν και μπορείς να πας σχετικά κοντά σε όλα με λίγο σπρωξίδι.

1 Like

Camping δεν εχει φετος.
@pantelis79 πιστευω 5-6 μπαντες την ημερα να τις δω καλά

3 Likes

Έχετε ακούσει τίποτα για την προπώληση;Έμειναν μόνο εισιτήρια των 90 ευρώ άκουσα.

Υπάρχει καμία πιθανότητα για προσφορά τελευταία ώρα;

Μπαίνεις στο site της ticketmaster και βλέπεις αν ισχύει ή όχι
https://www.ticketmaster.gr/seatingPlan.html?idProduct=2116216

Σιγα μην τελειωσουν τα εισιτηρια στο ΟΑΚΑ.

4 Likes

Παιδιά υπάρχει καποια ενημέρωση που βρίσκεις τα hard copy στην Αθήνα;

Στο Reload έχει , στην Ακαδημίας

3 Likes

Ο αη λοβ μεταλ θα ξερει σιγουρα. Την ψαχνει με τα κανονικα

3 Likes

ωραίος ευχαριστώ. Ξερεις αν δίνουν εκεί hard copy για τις κερκίδες ή μονο για την αρένα ?

Μέχρι πριν λίγο καιρό τουλάχιστον είχε για αρένα.

Εν τω μεταξύ οι συρμοί του μετρό μέσα είναι γεμάτοι με διαφημίσεις για την συναυλία! Μιλάμε φοβερή εικόνα! :laughing:

1 Like

Έτσι είναι φίλε όταν δεν έχεις με τι να ασχοληθείς. Ψάχνεις που έχουν χαρντ κοπυ και απλά σπας μπάλες σε κάθε θρεντ απλά λέγοντας το όνομα μου. Το ότι μια δύο φορές είπα ότι “ναι είναι καλύτερο να σου μένει συλλεκτικό για ανάμνηση το εισιτήριο αντί για Α4” δεν δικαιολογεί να μην έχεις ζωή

2 Likes

Μόνο για αρένα … Μόνο για αρένα έχει hard copy ούτως ή άλλως

1 Like

Σημασια εχει, οπως και με το εισιτηριο, η ζωη να ειναι κανονικη.

1 Like

Σε spoiler λόγω setlist.

Θεωρώ μεγάλη κοιλιά τα 4 νέα τραγούδια στο setlist και δη σε τέτοια θεματική περιοδεία. Με μόνη προσθήκη το Blood Brothers από ένα κάρο παλιότερο υλικό, και συγκρινόμενη με την λίστα του 1ου μέρους της περιοδείας, δυστυχώς νομίζω μου αφήνει μία ξυνιλα η επιλογή των τραγουδιών. Βγάζεις Wicker Man, βγάζεις Where Eagles, ε, κάνε την έκπληξη βάλε κάτι που έχεις να παίξεις καιρό και μαζί και με δύο καινούργια έγινες.

2 Likes

Ας γράψω και εγώ την αποψαρα μου:

• Sign of the cross, hallowed, fotd, aces high, clansman, run to the hills, notb: και γαμω

• Revelations, trooper, flight, iron maiden: σούπερ ολα είναι εννοείται, αλλά θα προτιμούσα κάποια άλλα στη θέση τους. H λιστα ειναι ατελειωτη, αλλα θα γραψω μερικα παραδειγματα που μου ερχονται (οκ ονειρεύομαι το ξέρω), πχ κάποια από τα remember tomorrow, to tame, the evil, moonchild, 7th son, caught, afraid to shoot strangers, man on the edge, wickerman, ghost, virus, talisman, if eternity.

• Blood brothers: θεϊκή προσθήκη, εγώ χάρηκα πολύ που θα το ξαναπαίξουν αυτό

• Senjutsu, stratego: πολύ καλές επιλογές από το νέο, ανυπομονω να τα ακούσω live.

• Writing on the wall: δεν με τρελαίνει, αλλά ίσως live να γαμει. Θα ήθελα parchment στη θέση του.

1 Like

Τι έχετε πάθει με αυτό το Blood Borthers ρε παιδιά;;;

2 Likes

Δεδομένου πως τους είδα την τελευταία φορά και με το χθεσινό σέτλιστ που είδαμε, μάλλον θα απέχω. Αν ήταν φθηνότερο το εισιτήριο θα το σκεφτόμουν (τουλάχιστον ένα 20αρικο κάτω για αρένα), αλλά αυτός ο παράγοντας + οι αρκετές συναυλίες + γενικά πως τα πάντα έχουν πάει στον Θεό + η μικρή διαφοροποίηση του setlist, προσωπικά μάλλον θα με απωθήσουν από το live.

3 Likes

Εμεις τιποτα, αυτο γαμαει

6 Likes

Πραγματικά… να έχεις τέτοια δισκογραφία και να ενθουσιάζεσαι με ένα απλά καλό κομμάτι. Θέλεις να παίξεις κάτι από το Brave New World , δεκτόν, σχεδόν όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου καλύτερα είναι (οκ υπερβολή αλλα με πιάνεις)

2 Likes