μπά. αλλα ακριβό ειναι και αμα δεν ξέρεις οτι θα γίνει, ξέρω πολλούς που περιμένουν να δούν οτι θα γίνουν κάμποσα λαιβ μεγαλούτσικα- πριν πάρουν.
Πάντως οι διαφημίσεις που παίζουν δεν έχουν να κάνουν με τον ρυθμό προπώλησης. Ειδικά αν ο σταθμός είναι και χορηγός είναι υποχρεωμένος να τις παίξει ακόμα και sold out να ήταν.
Μεγάλο λάιβ είναι, προφανώς θα παίξουν πολλές διαφημίσεις, σιγά.
Εδω βαζει το mega σε κάθε εκπομπή σποτακια, είναι χορηγός βέβαια
O McBrain ειπε πως θα παιξουν στο τουρ του SENJUTSU το Alexander the Great. Just sayin…
Πού το είπε?
Nicko Mcbrain's Titanium Tart @ The Brass Mug, Tampa FL - Concert Vlog #8 March 31st 2022 - YouTube Απο 18.50 και μετα
Έχει ακούσει κανείς τίποτα για την προπώληση? Προβλέπω φιάσκο ολκής και να μοιράζονται τσάμπα εισιτήρια προς το τέλος.
Όντως, και λίγο παρακάτω στο 20.30 . Λέει ίσως…
φιάσκο όχι, απλά “ΔΕΝ” έχουν τελειώσει τα εισιτήρια. ούτε πιστεύω πως θα τελειώσουν. ΑΠΛΑ, πολλοί ΔΕΝ αγοράζουν αν δε δουν να γίνονται 5-10 live. Αν έχεις δώσει 100ε και σκάσει ο πλεύρης και λέει τις λαλακιές του με το γνωστό υπερφίαλο υφάκι … θα ναι ξενέρα απ τις λίγες. Αν και καλοκαίρι, λογικά θα επιτρέπουν τα πάντα όλα.
Ακριβώς. Έχω περίπου 400 ευρώ εισιτήρια για συναυλίες που έχουν ακυρωθεί από το 2020. Κάποιες ακυρώθηκαν και φέτος (Gojira, Avatarium στο Δουβλίνο). Αγοράζω μόνο τελευταία στιγμή πλέον.
Και οι διοργανωτές γενικά φέρονται σκατένια. Εδώ στο Δουβλίνο είχε 26 Μαρτίου το Clang Metal Festival, με Candlemass και άλλους, και το διαφήμιζαν με sponsored διαφημίσεις συνέχεια όλο το Φλεβάρη και το Μάρτη, και 14 Μαρτίου ανακοινώνουν ότι πάει για Οκτώβρη…
Βασικα ο κοσμος δεν αγοραζει εισιτηρια γιατι ειναι πανακριβα κι οχι επειδη περιμενει να δει αν θα γινουν αλλα live.Νομιζαν οι “μαγκες” οτι θα τρεχαμε σαν προβατα να παιρναμε τα νταβατζιλικια τους αλλα το φυσανε και δεν κρυωνει τωρα.Με …αλατακι απο πανω ειναι πεντανοστιμα τα τικετα,καλη ορεξη τους ευχομαι…
Ισχύει. Εδώ δεν αγοράζω για Lost που είναι σε 10 ημέρες, πόσο μάλλον για Maiden που είναι καλοκαίρι και αρκετά πιο ακριβό. Τα χρήματα για τα live που έχω προγραμματισμένα υπάρχουν αλλά επειδή
θα τα πάρουν τελευταία στιγμή.
βσκ, όπως πάει η φάση, σκεφτομαι πολύ σοβαρά το να πάω πάλι BARCELONA ROCK FEST. ΟΛΑ όσα παίζουν εδω + Mercyful + Nightwish + Saxon + Megadeth + ΚΙSS+++ κτλ, ένα 300άρι μεν (όχι οτι αν πάρεις Manowar, Accept, Guardian, Cooper + Priest δεν θα έχεις σκάσει 200 + μες το νερο και θες άλλα τόσα για αεροπορικα κτλ, αλλά ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, σε μια διοργάνωση ΕΠΟΣ και θα πίνεις και εστρέλλα που είναι ΤΡΕΛΑ. Πας μετά και ένα Maiden και είσαι βασιλιάς. ΒΣΚ, θέλει να βάλεις στην άκρη ένα μηνιάτικο, αλλά όπως λέει και το ασμά… ΕΓΩ ΠΛΕΡΩΝΩ τα μάτια π’αγαπώ.
Εχει αεροπορικο για αθηνα κυριακη πρωι με ανταποκριση μιλανο 70 ευρω και με ανταποκριση μπολονια 65 ευρω.
Το πηγαινε το εχω κλεισει απο καλαματα (παλι μεσω μιλανου) 42 ευρω αλλα επειδη κατι παιζει με εξτρα δουλεια τον ιουνιο δεν εχω κλεισει ακομα την επιστροφη. Μολις το ξεκαθαρισω θα κλεισω. Εκει θα τη βολεψω σε κανα χοστελ, ετσι κι αλλιως ολη μερα στο φεστιβαλ θα ειμαι. Υπολογιζω να μου παει ενα 500ρικο, ισως 600
Εγώ γιατί βλέπω 187 τικέτο;
σε πιο πράμα ? το τριημερο πάντα έκανε κοντά στο 300άρι αμα θυμάμαι. χμ. 200. ακόμα καλύτερα. ΔΛΔ με τα ίδια λεφτά βλέπεις κι άλλα + μικρομεσσαία σοβάρα, σε παρκάκι που πάει το μετρό, με νερο να ψεκάζεται κτλ κτλ . με λουνα πάρκ, με οργανωμένα αυτόγραφα, κτλ κτλ κτλ. ΕΝΩ εδω, τρέχεις στο γαμο του καραγκιόζη, για να παρκάρεις όπως όπως και να σε ψιρήζει ο διοργανωτής και η κάθε παραδόπιστη μπάντα, μέχρι κεραίας. αμα είναι “θετικό” το πρόσημο, με τα λάιβ, το βάζω μπρός τέλη του μήνα βσκ. στη χειρότερη, διακοπούλες.
Για το Rock Fest Barcelona.
Σύμφωνα με αυτό εδώ:
https://www.ticketmaster.es/event/barcelona-rock-fest-tickets/24723?language=en-us
Έχει 187 και κάτι ψιλά. Το κοίταζα και εγώ μήπως κάνω το ταξίδι.
Ποσες μπαντες περιμενετε να δειτε σοβαρα πηγαινοντας σε ενα φεστιβαλ;
Εγώ την μια φορά που βγήκα έξω, είδα σε ένα τριήμερο γύρω 15-20 μπάντες. Εννοώ τις είδα σοβαρά, συμμετείχα, ήμουν εκεί.