Το Standing A αξίζει άραγε ή όταν αρχίσει το live θα πηδάνε μπροστά όλοι από την πίσω αρένα και όσοι βρίσκονται εκεί θα σαρδελοποιηθούν εντελώς;
Το βρίσκω σχεδόν απίθανο να πηδάνε 2 σειρές από μπάρες με security ενδιάμεσα.
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως στους μεταλλικα το 2007 ήμουν κάγκελο (πίσω από το χώρισμα) και γινόταν τέτοιος πανικός που οι ίδιοι οι σεκιουριταδες μας βοήθησαν να πηδήξουμε πιο μπροστά…
Το θεωρω πάντως πολύ δύσκολο.
Iron Maiden live, τώρα και στα Γιάννενα!!!
Εντάξει, όχι ακριβώς,αλλά αναρτήθηκε η διαφημιστική αφίσα σε σημεία της πόλης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δια ζώσης αγοράς εισιτηρίων στην προπώληση !
Δεν έκατσα καν να σκεφτώ από πότε έχει να γίνει εδώ διαφήμιση για live εκτός πόλης, και μόνο η εικόνα με γέμισε ενθουσιασμό! Up the Irons λοιπόν και, όσο κι αν ακούγεται ανεδαφικό την ημέρα που συνετρίβη το προηγούμενο ρεκόρ κρουσμάτων, εμείς ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία!
Για να εβαλαν αφισες και επαρχια δεν παει καλα η προπωληση μαλλον μετα τις πρωτες μερες…
Βασικά, αν μπεις στο ticketmaster.gr, από όρθιες θέσεις, έχουν μείνει περίπου 700 και στα 2 sections (A+B). Να θυμίσω ότι είχαν ξεκινήσει με 10000 έκαστη, δλδ 20000 όρθια εισιτήρια σύνολο. Άρα, μάλλον καλά πάει.
Η μπορεί να απέσυραν από την ηλεκτρονική προπώληση τα «χάρτινα εισιτήρια»
Έχω καταλάβει ότι η Κοζάνη δεν έχει μέταλ κοινό αφού συγκροτήματα όπως οι nightstalker παίζουν συχνά Καστοριά που είναι το 1/3 και εδώ μια φορά στο τόσο. Αυτό πάει πολύ όμως
Εσυ την εσκισες κατω; Αλητεια
Hotel Παντελίδης, πρωτοχρονιά, κρητικό/ποντιακό γλέντι, καλή τύχη σε όσους είναι προληπτικοί
Τελευταία νέα από Μπρους στο loudwire.
Θα παίξουν 2-3 νέα κομμάτια είπε στο τουρ.το twotw και το senjutsu είπε σίγουρα. Άρα λογικά μετά θα μπει η το Stratego η το hell on earth.
Εκτίμηση- Senjutsu.twotw.Stratego
Θα έχουν 2 Εddie που μάλλον θα βγουν μαζί και θα μονομαχίσουν.
Ο σόλο δίσκος έχει κάποιες λεπτομέρειες ακόμα να γίνουν.αλλα θα ολοκληρωθεί πριν το καλοκαίρι.
Και ανυπομονεί να παίξει λάιβ κομμάτια από το tyranny of souls.
ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΤΙΚΕΤΑ;;;; ΟΣΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΙΠΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!
(Γιατί άραγε το body αυτών που φτύνει κατά καιρούς ο μπουμπούκος είναι unclear για το forum??? Γιατί όλοι εδώ μέσα είναι αναρχοάπλυτοι, γι’ αυτό!)
Για πείτε, τι πιστεύετε ότι παίζει με τις υποτιθέμενες ελεύθερες θέσεις;
Μπορεί να είναι όντως ~200 ή θα προκύψουν κι άλλες όσο πλησιάζει ο καιρός;
Σιγα μην γινει soldout στο ΟΑΚΑ,ακομα και την ιδια μερα τoυ live θα εχει τικετα.Μην ψαρωνετε…
Μόνο primadona για sold out oaka χαχα
Bruce είπε ότι θα παίξουν τα 3 πρώτα κομμάτια από senjutsu.και μάλλον στην αρχή αυτά .
Και το 23 πάμε για senjutsu tour όπου θα το παίξουν ολόκληρο.σε πιο μικρά venues .
Όπως με το amolad.
Εγω με την όλη κατάσταση με τον ιό διστάζω να παρω εισιτήρια ειδικά σε αυτές τις τιμές.
Δεδομένου του χώματος που έφαγα την τελευταία φορά που τους είδα (2008 ή 2009) στο Terra Vibe θα προτιμούσα κερκίδες. Ο ήχος δεν ξερω πως θα είναι στις κερκίδες βέβαια.
παιδια, στις κερκιδες βλεπεις μπάλα ή θέατρο.
Τις συναυλίες και ειδικα οι ροκ/μεταλ, τις απολαμβανεις κατω στο τερεν…
Γνωμη μου…
Και το τζημερο στη βουλή
Ακουγα στο αυτοκινητο σημερα ακυρους σταθμους(sportfm και era) και μου εκανε εντυπωση οτι επαιξαν και οι δυο διαφημιση για το ερχομενο live.Πρεπει να εχει ζορισει πολυ το θεμα και δεν βγαινουν τα κουκια…